A Demokratikus Koalíció elnöke és elnöksége folytatja a munkát – jelentette be Gyurcsány Ferenc, közölve azt is, hogy ő nem mond le posztjáról a június 9-i választási eredmények után. Úgy fogalmazott: "Sokkal többen adták fel már eddig is, mint szabadott volna. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegény hazám
@Bélabá: Félrebeszélsz ember!!! Mint miniszterelnök mennyi fizetést vett fel? A fel nem vett fizetéssel kit támogatott? A gecinek mennyi a lóvé? Mennyi mindent nyúlt le 1990-től? ő kit támogat?
Használd a fejedet a kalaphordáson túl másra is. Akkor most miért a pártelnöki fizetésről dumálsz? Nem veszed észre, hogy ostoba és nevetséges dolgokat irkálsz? Részemről örülök Feri döntésének, és maradok végleg a DK szavazója. Már csak a te kedvedért is, hogy jóslatod a visszavonulásáról teljesülhessen!!!
Bélabá
@szegény hazám: Ha csak hobbiból teszi tönkre a baloldalt annál rosszabb. Talán frissítsd fel az emlékeidet hogyan reagáltak a gazdasági válságra. Mindent az általuk állítólag képviselt emberekkel akartak megfizettetni. Megszorítás megszorítás hátán. Kiket szorongattak? Engem, téged, a népet. Ott bebizonyította a vezetésével az akkori baloldal, hogy köszönőviszonyban sincs a baloldalisággal. Talán írhatnál 1-2 olyan intézkedést a Gyurcsány-Bajnai kormánytól, ami a mi javunkat szolgálta, nem a bankárvilágét, meg a tőkésekét.
Peller Anikó
@Bélabú: Most, most a gecikormányzás alatt, mi lenne az ami téged szolgált?

A 60 puszta? A százmilliárdos választási hazugságtenger? A külföldi templomok ezrei? (ja, román vagy és semmi másra nincs szükséged csak templomra?). Az Eus támogatások ezer milliárdjai, amiből semmit se látunk? A lerabolt termőföldek, a lerabolt Balaton? Az állami pénzből magáncélra felújított kastélyok? Csak nem kaptál te is egyet? A 60 féle új adófajta? A lebutított nyugdíjrendszer? Voltál már orvosnál mostanában? A lebutított oktatás? Van fogalmad róla mennyi pénzt loptak el a gecik tíz év alatt?

Kvázi mindet, a hitelekkel együtt.
Peller Anikó
@Feri: Az egyik ha nem a legnagyobb hibád, tévedésed, hogy

- odadobtad a gyeplőt ezeknek a cigányoknak.
szegény hazám
@Peller Anikó: Köszönöm a segítséget, hogy emlékeztetted az egy bites agyút a geci nagyívű kormányzásának minden "szépségére".
Peller Anikó
És ez itt nemis a legnagyobb bűn, talán még védhető is, valójában aprópénz:

"'"Csaknem kétezer idegen országbeli szervezet nyert el magyar támogatást"'"

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/csaknem-k%C3%A9tezer-k%C3%BClhoni-szervezet-nyert-el-t%C3%A1mogat%C3%A1st/ar-BB1oSqFF

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.