A neandervölgyi ember (Homo neanderthalensis), a modern ember "ostoba" unokatestvére ravasz és bátor vadász volt, a legnagyobb korabeli állatokat is zsákmányul ejtette - állítja egy holland kutató.

Forrás: Metropolita
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Én ugy gondolom,hogy az egy időben élő emberfajok genetikailag keveredtek egymással,továbbadva utódaiknak az előnyös , és a túléléshez nélkülözhetetlen mutációkat.
Szerintem téves az a nézet, hogy "csak " egy faj továbbéléséből lettünk. Tudjuk, hogy pl. a neandervölgyi ember agytérfogata NAGYOBB volt, mint a mienk, tehát v. szinű "okos" faj lehetett, nem gondolnám, hogy kihalt, inkább keveredhetett.
Ugyanakkor pl. a "hobbytok" / kis termetü, alig 80-100 cm-s/ emberek ma is élő leszármazottai lehetnek a bussmanok, akik ma is csak kb.120-130 cm -re nőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.