A Tabu Tv riportere Bochkor Gáborral beszélgetett, aki ezúttal nem a magánéletéről, hanem az arról író sajtóorgánumokról tálalt ki rendesen. A rádiós elfogadhatatlannak tartja a jelenlegi helyzetet. Jelenleg több sajtópere is van újságok, televíziók ellen azért, mert olyan dolgokat írtak róla, amik nem valósak. Bochkor mindennek ellenére védtelennek érzi magát a bulvárosokkal szemben. Azt is elmondta, hogy legjobban az fáj neki, ha a gyermeke miatt támadják őt.

Forrás: tabutv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@MaxGraf: én emiatt nem hallgatom a rádiójukat.
Vera1944
Amig a Danubiusban volt, azért nem hallgattam, aztán átment a Slágerrádióba igy már azt sem. Idegbajt kaptam korareggel, amikor meghallottam azt az idétlen nyeritést és ahogy tudja beszélni a semmit. Kinek kell ez?Ha feltünési viszketegsége volt, akkor most k.....s.
Dr. Stein
futoblog.wordpress.com/2007/03/24/radio-karburator/
futoblog.wordpress.com/2007/02/24/karorom-talan-jogosan/
„Két hét alatt összesen 24 millió forintra büntette az ORTT a Sláger Rádiót. …Bochkor Gábor és Boros Lajos élő adásban káromkodnak, szexről viccelődnek és hangot adnak annak is, hogy nem vetik meg az alkoholt.”- írja az Index. Igazságtalan lenne véleményt nyilvánítani, ha nem ismerném a műsort. Kossuth rádió fanként önszántamból nem is hallgatnám e két seggfejet.

Azonban elég beülni egy idegen járműbe, étterembe, munkahelyre, vagy bevásárolni menni kisebb boltokba, óhatatlanul is körülvesz az idióta, kulturálisan destruktív médiaszenny, ami a kereskedelmi rádiókból és leginkább a Bumeráng műsoraiból áramlik. Vagy nekem sikerült az elmúlt évek során kifogni a legtenyérbemászóbb és inkorrekt perceket (biciklisek elleni kirohanás, szexuális hangutánzó verseny, illetve az ORTT által is kifogásolt részek), vagy általában ilyen színvonalú műsoruk.
Dr. Stein
Bocsánat, de manapság folyamatosan címlapon van az néhány tucat irritáló médiaszemélyiség, akit nem kedvelek, ezért elkapott az indulat és csak másoltam-beillesztettem, megfeledkeztem az illem és protokoll minimális követelményeiről is, egy igazi állta voltam, kérlek fogadd bocsánatkérését a féregnek, ki boldog, ha a porban fetrenghet előtted.
Tényleg nyugdíjas vagy?

Szia, kellemes szombatot, pusz!
Evikati
@drstein: na, ez az ami engem is kiakaszt! Bárhova megyek ezek bömbölnek, vagy a sztár fm, a sebész "drborossal". Minden nap, óránként ugyanaz a retro zene. Én szeretem a régmúlt zenéit, szeretek nosztalgiázni, de ez már sok. Fodrásznál, közértben, áruházakban mindenhol ilyeneket hallani:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.