Élesen visszaszólt Gréczy Zsolt, a DK parlamenti képviselője Lendvai Ildióknak, az MSZP volt elnökének, aki az elmúlt napokban többször is pedzegette Gyurcsány felelősségét a június 9-i választási vereségben. Gréczy szerint nem Gyurcsány, hanem Lendvai ideje járt le.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Béla333: 18.18

Nyilván körültelkintőnek kell lenni, előre látni, hogy amit ma teszek, annak holnap mik lehetnek a következményei.
De, ki kell , hogy ábrándítsalak, mert ma , amikor egy sima fotoshoppal bárki megrágalmazható, olyan messzire kerültünk a tisztességtől, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak egyszer vádolj meg valakit egy el nem követett cselekménnyel, és élete végéig nyomulhatsz rá vele.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy becsületes, feddhetetlen politikusok már csak az égben vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Nyírfa: 19.41
Már bocs, de engem egyébként nem zavar, ha Gréczy a neten a csajoknak bemutatja a "szerelmét", de lehetne annyi esze, hogy ez nem marad titokban!
Nem is érted a jelek szerint, hogy ez olyan gond, amivel kizárta magát az erkölcs és ész osztó politikusok köréből.
Ettől te még értékelheted Gréczy tevékenységét, de annyi erkölcsi érzékkel kell rendelkezni, hogy ezek után már közszereplést nem kellene vállalnia!
Nyírfa
@Béla333: 19.39

Húha, ez komoly. Most, hogy @kereső: írt végre valami értékelhetőt is 19.06-kor - by , te -, világosan látom, mi a baja ennek a társadalomnak: hogy fényévekre van előttetek. És, akit nem értetek - hogyan is értenétek , ha le vagytok maradva mint a borravaló -, azt pocskondiázni kell, stigmatizálni, kilökni, megsemmisíteni. Ez az emberiség legprimitívebb túlélési, megoldó stratégiája. Gratulálok, Bélám.
Béla333
@Nyírfa: 19.52
Most hiába gúnyolódsz! Amit @kereső írt 19.06-kor : " És mert oktat, tanit, gondolkodásra és az összefüggések, minták felismerésére nevel. " nem tudom milyen összefüggésben írta, amit írt. Alapvetően egyet lehet ezzel érteni, de ezzel az egy mondattal az elmúlt évek hülyeségeit, aljasságait, gáncsoskodásait nem lehet semmissé tenni.
Ebből azt levonni, hogy @kereső fényévekre van a társadalom előtt - megint csak mellébeszélés.
Nyírfa
@Béla333: 20.31

" Ebből azt levonni, hogy @kereső fényévekre van a társadalom előtt - megint csak mellébeszélés. "
Vagy tudás, amit szeretnél mellébeszélésnek elkönyvelni.
Nincs baj. Elfogadom, hogy a földet 4, azaz négy elefánt tartja. :)
Béla333
@Nyírfa: 20.46
Mi köze van @kereső 1 okos (bár nem tudom mihez kapcsolódó) mondatának ahhoz, hogy a DK egy kollaboráns, a maffiával összejátszó csapat már vagy 10 éve?
"Elfogadom, hogy a földet 4, azaz négy elefánt tartja."
Ha ez neked jó, akkor maradj is ezen a szinten!
kereső
@Béla333: Tudod Béla, ha csak abból tudsz megélni itten, hogy dk-zol, meg gyurcsányozol, meg olyasmivel mocskolsz engem, ami sohasem voltam...erre csak azt tudom mondani, ti tartjátok életben orbánt. Ti vagytok a legnagyobb támogatói, az elvakultságotokkal, azzal, hogy nem vagytok képesek felismerni és különbséget tenni a jó és a rossz között, olyan hazugságokból gyártott búnöket kenni más emberek nyakába a saját felelősségetek elkenésére, amelyek után kinyilik a bicska a zsebben. Ti tartjátok életben orbánt, a kompromisszumok teljes elutasitásával, az elvtelenségetekkel, azzal, hogy többre becsültök a slim-fit huszárt, aki 14 évig röhögött rajtunk, amig orbán meg nem semmisitette a maradék demokratikus jogállamot. Én vagyok a "x@r" dékás fanatikus, mert felszólalok a hazugság ellen, amit ti nagyon igazságos, nagyon bölcsek soha nem tetettek meg. Támogassátok csak orbánt a hazugságok igazsággá konvertálásával, és szorgos népetek gyózni fog. Én soha nem minősitettelek "x@r"-nak, x@r embernek...bármennyire is nem értünk egyet. Ti nem orbánt akarjátok leváltani, hanem a maradék dermokratikus gondolkodást, a jogállam igényét megsemmisiteni. Tegyétek csak, csak utána ne nézzetek tükörbe. Na, szevasz, jó mocskolódást nektek.Nem fogom a tovább a vaknak magyarázni, hogy milyen szép zöld a mező, amit ti kékre festetek. Akkor legyen kék, nektek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.