Tizenhat éves lányom őszinte hozzám. Nem csak mondja, érzem is, hogy így van. Mégsem tudom, örüljek-e ennek vagy sem, mert az őszinteségével gyakran komolyan kétségbe ejt.

Forrás: nana.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
Remélem a kiscsaj nem olvassa el, mert akkor bedurran az agya az biztos.
zia

Megvédeni nem lehet, csak ha a gyerek is akarja.......Ha szerencséje van, a gyerek magától leszakad erről a társaságról.
Jenni
sztem sehogy nem lehet megvédeni valakit az italtól,aki akar az iszik,meg akit rá lehet venni,de aki nem akar az úgy sem fog inni.Pl. sokan csak a társaság miatt isznak,mert félnek hogy nem tűnnek olyan menőnek mint ahogy látni akarják őket,de engem ez soha sem hatott meg...Nem ittam még,nem cigiztem,még drogozni se fogok,mert egyáltalán nem érdekelnek az ilyen dolgok.
Jenni
@Jenni: végig is olvastam ezt a történetet,szerintem nem csak egy szülő van így a gyerekeivel,szerintem sok szülő nem tudja hogy mit csinálnak valójában a gyerekük,én is csak 16 éves vagyok és nem vagyok egy koravén,de azért tudom hol a határ,engem soha nem érdekelt hogy ki milyen gyávának hisz a korosztályomba.mert nálunk 16 éveseknél az a divat hogy mindenki úgy berúg hogy még a lábán sem tud állni,meg az hogy minden buliba más fiúkkal vannak,meg az hogy mindent kipróbálnak,én is szoktam néha bulizni,de biztos nem fogok semmit se kipróbálni csak azért mert divat,meg azért hogy menő legyek,jó nekem így is.
ugyeugye
@Jenni: az én fiam se iszik, nem dohányzik, nem érdeklik a bulik, mert azt mondja: ilyenre kár időt pocsékolni.Jó h vannak még Jennik meg ugyeugyefiak :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.