Hatalmas dilemmában van Joshi Bharat (54). Elképesztő videót juttatott el valaki ugyanis showműsorának szerkesztőségébe: a rejtett kamerás felvételen látható, amint a feleség, Anett (32) megcsalja férjét, Ferencet (42) egy férfival, Piusszal.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Ebben az a szemétség, hogy ez az ember tényleg jószándékú akar lenni, de valaki vagy valakik nagyon el akarják távolitani.
Én ugyan nem nézem a müsort, mert sokkal hasznosabb dolgot végzek, de ugyanilyen a Mónikáé is.
bigyibogyo
@Vera1944: picit elorebb jarok, 4-5 eve nincs elofizetve tv :)
elso 2 het furcsa volt, de elotte sem neztem igazan
teljesen jo lerzem magam, tudok tv nezes helyett hasznosat csinalni (elmegyunk setalni, beszelgetunk olvasunk, stb)
Vera1944
@Bogyibogyó
Jobbára a todományos csatornákat, vagy az AnimalPnanetet nézzük, vagy dokumentum filmeket.
Persze időnként adnak régi filmeket, azt megnézzük. A DVD is nagyon jó, sok kazettát kaptam, verses előadások a Bárkaszinházból, stb.
kovacs1961
Úgy állítják be egyesek a műsort mintha olyan nagyon jó lenne, de szerintem teljes egészében lekerülhetne a képernyőről mert értelmes ember nem kíváncsi az ott elhangzó hülyeségekre és magyarázatokra. Az sem komplett aki ország - világ előtt kiteregeti a szennyesét ( már ha igaz , nem pedig megrendezett ). Ja és a műsorral egy szinten van a Mónika műsora is. Szerintem semmi kár nem érne bennünket ha lekerülnének a képernyőről. Inkább egy természetfilm, vagy bármi értelmes dolog.
zia
Mónikával, Balázzsal együtt letiltanám! Süllyesztőbe velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.