A mai tudásunk szerint a homoszexualitás nem egy egységes csoport, de a döntő rész egy genetikai hajlam alapján alakul ki, az édesanyák viszik át, bennük lappang, és a fiúban mutatkozhat meg a hajlam.

Forrás: videoklinika.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
bennük lappan = bennük lappang
hm, mondott újat számomra. Nem tudtam hogy azonosították a felelős gént..
Viszont Pilinszkynél a legfontosabbról nem beszélt. Boldog volt -e?
Kakastoll
Úgy fogalmazott, hogy ez egy vágy, mi ellen lehet küzdeni és le lehet győzni......mint egy betegség, amiből ki lehet gyógyulni.
kiscserkész
Mióta kiderült a fiáról is hogy buzi, aki előtte hosszú évekig hazaságba élt csak valaki (kik) beavatták, azóta a géneket tartja felelősnek.
cadmagician
de most ez egy betegség nem? teljesen mindegy honnan jön. beteg és kész.
kir
@cadmagician: Nem betegség. Azt hiszem ezt már egyszer túltárgyaltuk.
kiscserkész
@cadmagician: Ha nem vagy elég erős könnyen elkaphatod te is. Mostanában elég fertőző.
kir
@cadmagician: Te is hozzászóltál ahhoz a beszélgetéshez, amiben mandiner akarta nagyon bebizonyítani, hogy betegség, de végül beégett, és ő maga bizonyította be, hogy NEM betegség.

Íme:
www.propeller.hu/belfold/956827-rejtoznek-a-magyar-meleg-politikusok?all#comments

cadmagician
@kir: az hogy ki mit nem tekint betegségnek, az egy dolog. ugyanolyan rendellenesség, mint akinek 6 uj van egy kezén, vagy valami lappangó akármilye előjön 46 évesen. tehát 74ig vagy meddig betegség volt, azután már nem betegség? ez így egy lárifári maszlag. az a természetes, ha fiu a nunira bukik, a leány meg a fütyire. kész. minthogy 5 uj van a kezeken, és tudunk járni. aki sajnálatosan mozgássérülten jön a világra, vagy "mást" szeret, az beteg. namost nincs bajom a meleggel, addig, amig abbol nem csinálnak bármiféle parádét, nem lovagolják meg, hogy mi utáljuk őket. ennyi erővel csinálhatnánk down koros felvonulást, az még vicces is lenne? nem igaz? sajnálatos, hogy így fel van fújva ez a dolog.
kacsa0707
@csutak: Nem hát.
A természetellenes dolog ettől súlyosabb.
Gén hiba.
Hibás szülő hibás gyereke.
kir
@cadmagician: Természetesen neked jogod van azt hinni, hogy a Föld lapos, de attól még a hivatalos álláspont nem változik.
kacsa0707
@kir: Nem lehet, hogy a hivatalos álláspont is beteg??
cadmagician
@kir: jó, akkor pontosan micsoda? (nem olvastam végig az összes kommentet, ott, bocsi, lehet ott kiderült volna, segíts.)
cadmagician
@kir: a pedofilia is tulajdonság. a nekrofilia is tulajdonság. betegség. tehát a homosexuális ember nem beteg. egészséges. azt állítod?
kir
@cadmagician: "a homosexuális ember nem beteg. egészséges. azt állítod?"

Azt.
cadmagician
@kir: igen, és ezért nem lesz társadalmilag ez így elfogadva, mert el akarják azt _fogadtatni_, ami természetellenes. ennyi.
kir
@cadmagician: Nem természetellenes. Ennyi.
kacsa0707
@kir: Már kezdem megérteni, hogy a kormány miért adóztatja jobban meg a normál (HIDEG) étkezési utalványt a MELEG utalvánnyal szemben.
A beteg emberek könnyebben megemésztik a MELEG dolgokat.
kir
@kacsa0707: Gondolom, most meg vagy győződve arról, hogy vicces voltál.
cadmagician
@kacsa0707: lol

@kir: természetellenes, mert nem képes a szaporodásra. természetellenes a 6 uj is. ha a törvénybe nem 18 év lenne a határ, hanem 11, akkor a pedofilia is egészséges dolog lenne? ugyan már.

egyébként nem értem, hogy ami ellenkezik az általános közizléssel, azt miért kell erőltetni... élje az életét, én is élem. van meleg ismerősöm, de nem vonul fel papagájruhában, meg nem irritál senkit. ennyi. ez a baj, nem az hogy más a hovatartozása. ha majd a 18 éves fiuk vs 79 éves idős asszonyok párkapcsolata/ sexuális élete futna, az is megbotránkoztató lenne. a közizlés.... és betegség...
Sííva
Nem itélem el egyik nemet sem ha nem az ellenkező nemhez vonzódik!
Elítélem a pedofiliát, és a homoszexuális októl elkövetett bűncselekményeket!
Szerintem sem kell a másságot felvonulással próbálni a környezettel elfogadtatni! Ez a magamutogatás visszatetszést kelt!
csutak
Sappho és Julius Caesar.
Ők is melegek voltak mégsem utálkozik az utókor.
Ez a homofóbia pedig betegség!
Valóban betegség, mert maga a homoszexualitás az nem betegség.
Nincs definiálva, de a homofóbia igen!
Tessék utána tekinteni a pszichiátriai könyvekben és utána itt leírni az ott tanultakat.
cadmagician
még a végén kiderül, hogy heteró többség a beteg, mert ellenzi a bugyuta magamutogatást, meg a gyerekeket próbálják védeni... lol
csutak
@cadmagician:
Elmagyarázom, csak neked:)
Az a beteg aki feleslegesen fél a másságtól, jelen esetben a homoszexuálisoktól.
Tudod, a fóbia -itt homofóbia- betegség.
Elég egyszerűen magyaráztam?
Kakastoll
@csutak: Szerintem te egy netintellektuel vagy. Tudás és könyvek hiányában az itt összeszedett zagyvaságokat lovagolod. Mielőtt bármilyen újabb zagyvaságot összehordanál, legalább a kéz alatt lévő forrásokat tanulmányozzad.
hu.wikipedia.org/wiki/Homof%C3%B3bia
cadmagician
@csutak: ha elolvasod amit fentebb írtam, akkor kiderül hogy mi nem tetszik. másik dolog, ha ugy jo, akkor én VÁLLALOM, hogy beteg ember vagyok. (szerinted, meg pár jóliskolázott szerint vagyok beteg, állítolag, akik állítolag leírták, aki miatt itt tart ez az egész ügy, ahol, és mint látszik nem jó, tehát...) . ;)
kramermoni
nyaradi.blogspot.com/2008/04/homoszexualits-s-homofbia.html / remélem igy jó lesz a link . A véleményem pedig ,hogy amennyiben még születésünk előtt eldől a másság,mint olyan, akkor azt nem feltétlenül nevezzük betegségnek, hanem másnak , nem az elvárhatónak , az ilyen más emberek elfogadása pedig a társad-ban élő embereket megosztja, vagy elfogadja, vagy nem ,és egyik vagy másik "tábor-t"képviselőket soha nem tudja senki meggyőzni az ellenkezőjéről. A cikk egyébként arról szól ,h az édesanya örökitheti át a fiúgyermeknek. Amennyiben ez így van már az is nagy előrelépés /persze,ha tudományosan alátámasztható/ , de én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Egy biztos én soha senkit a másságáért nem itélek meg-el.(
kir
@cadmagician: Remek érvelés. Ha a hivatalos, nemzetközi álláspont az egészségügyben az, hogy a homoszexualitás nem betegség, akkor maga az egészségügy teljes egészében rossz, és csak te vagy helikopter.

Gratulálok, barátom, ilyen értelmes emberekre van szüksége társadalmunknak.
csutak
Szerényen jegyzem meg, hogy amikor valakit igazságügyi elmevizsgálat alá vetnek (mondjuk skizofrénia gyanújával) az első mondata:
Nem vagyok beteg!

Mielőtt tovább kostolgatnál kakastoll, nekem több mint kettőezer könyvem van, tematizálva!
Tehát nem a netről összelopkodott baromságokkal jövök elő, hanem ebben a témában az ÍROTT könyv ami számomra mérvadó.
Én enm kocsmajáró vagyok hanem könyvmoly, amennyire csak lehet.
Osztom Churcill mondását: Semmi sport sok whisky:) Az utóbbi helyett könyv.
cadmagician
@kir: nem barátom, látszik az országon, hogy ti álltok nyerésre.... sajnos. a fenenagy egyenlőségbe....
cadmagician
@cadmagician: állnátok. szdsz má nincs... kivágta a fát... vajon miért... nem igazán működik amit erőltettek... ;)
Kakastoll
@kramermoni: Az sem teljesen tisztázott, ugyanis sok meleg csak későn ébred rá másságára.
A másság, vagy betegség inkább a civilizáltabb kiejtést jelöli minta valóságot.
kir
@cadmagician: Dupla piros pont a figyelemelterelésért. Így kell intelligensen érvelni, no. Ha már nem tudjuk az ostoba hitvilágunkat másra erőszakolni, akkor elkezdünk vagdalkozni.

Ügyes vagy, tessék, itt egy cukorka.
Kakastoll
@csutak: Nem kóstolgatlak, csak az itt töltött idő alatt mindenkit elolvasok, és még annyi badarságot mint te senki nem hordott össze, hogy azt a sokoldalú öndicséretedet ne is említsem.
cadmagician
@kir: igen, és elérkeztünk az "ostoba vagy, nem tudsz érvelni" ponthoz. :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.