Pataky Attila világvége hangulatban van, ráadásul ezt szó szerint kell érteni.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

garyhalfton
Egyetertek Attilaval! 2012-ben, majd rajonnek szepen arra, hogy kinyitjak a kaput mindenkinek a tulvilagra es nem fogjak megkerdezni ki akar belepni, hanem "beloknek mindenkit." Vege lesz az egeszsegtelen optimizmusnak a kizsigerelo es minden szegenyt hazavago kapitalizmusnak es az emberi gyarlosagunk elnyeri melto bunteteset. 2012-ben feloszlik majd a rozsaszin kod azok reszere is, akik sohasem erdemeltek meg azt, hogy ott lebegjen korulottuk, mert masokat karositottak, vagy csaptak be erte. Vege lesz ennek a szelhamos, bizalmatlan, senkihazi, vallas szegyenito emberek altal elferditett illuzionak. 2012, egy nagy datum lesz az emberi tortenelmben. Minden joerzesu, szegeny, cserbenhagyott es nem holmi foldhozragadt ember es muvesz megerzi azt, hogy jon a tisztulas ideje. "Tul sok itt mar a jobol!!!" Nem kell hinni benne, nem kell gyunyosan legyinteni es megijedni es tart karokkal varni sor mellett, vagy bor mellett, masok igaz eszmefuttatasan jot nevetgelni. Jon es akkor majd feleszmelnek a hitetlenek, hogy ez az elet nem egy film, de nem is egy szindarab, ami happy enddel fog vegzodni. ELEG VOLT!!!!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Hogy mi lesz vagy nem lesz, nem tisztem eldönteni. Bár szerény véleményem szerint az emberiség megérett egy nagymosásra, mert szégyen, ami ezen a bolygón folyik. Tettünk egy szép nagy kört az ókori rabszolgaságtól a modern kori rabszolgaságig. De Szodoma és Gomora kiskutyafüle ahhoz képest, ami ma folyik NEM KÉT VÁROSBAN, hanem az egész világon!!!!!
Thamás
@garyhalfton: Igazat szólsz haver, 2012 minden bizonnyal a befellegzés dátuma lesz. Pusztuljon a férgese!!! Elég volt a sok mocskos vadkapitalista szégyentelen szarháziból, akik megszégyenítnek, kihasználnak, legombolnak bennünket, és vele együtt tönkreteszik a mindennapjainkat. Megérdemli az emberiség, hogy alulról szagolja az ibolyát!!! „Ezt váltottuk ki, ezt akartuk, ennyi eszünk volt, de ott és akkor majd meg is kapjuk érte a fizetséget.” Rendesen el lesz mindenki ragadtatva, ahogy azt a nagykönyvben megírtak anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.