A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) döntését, nem lesz megismételt főpolgármester-választás Budapesten – közölte Karácsony Gergely szerdán a

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Most olvastam a Kúria oldalán Vitézyt is elutasították. Így akár tetszik akár nem Karácsony marad.
Vitézy meg nyugodjon meg az alkotmány bíróság sem fogja meg változtatni.
szaboria1
Most olvastam a Kúria oldalán Vitézyt is elutasították. Így akár tetszik akár nem Karácsony marad.
Vitézy meg nyugodjon meg az alkotmány bíróság sem fogja meg változtatni.
rücsü41
Karácsonynak nem volt jogi indoka arra, hogy új választást rendeljen el a Kúria, így nem is hozhatott olyan ítéletet amelyet Karácsony kért.Jogsértést kellett volna bizonyítania , de ezt nem tette meg.
szaboria1
@rücsü41: Ugyan ez az indok a Vitézy elutasítására is.
Nessy
@rücsü41: Jobb helyeken természetes a két fordulós választás! Nem ok nélkül törölte el a fidesz kormány. Olyan sincs, hogy ide bejelentett,lakatlan házba, üres telekre akár százan is)) de nem itt élők dönthessenek a települések sorsáról!
rücsü41
@Nessy: Én azt sem értem, hogy az államigazgatás olyan lehetőséget is jogszerűen biztosíthat amely visszaélésekre ad lehetőséget.Hogy lehet hogy megengedi egy hatóság hogy bármely okból egy meghatározott nagyságú lakásba 800-an jelentkezzenek be, ami azt jelenti hogy életszerűen ott tartózkodik 800 ember, amikor csak legfeljebb 10 személy tartózkodása lehetséges fizikailag?Milyen hatóság az ilyen .Hülyét csinálnak magukból ezek az úgy nevezett hatóságok, akik a csalást elősegítik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.