"A sértődés joga" – ezzel a címmel írt publicisztikát Csisztu Zsuzsa a Nemzeti Sportba.

Csisztu Zsuzsa az Év sportolója gáláról: mindenkinek joga van megsértődni, de nem tudják elrontani az örömünket
Fotó: Facebook/Csisztu Zsuzsa Hivatalos/Official

A tornászból lett sportriporter mindenekelőtt leszögezi, óriási siker volt az M4 Sport által szervezett Év sportolója gála. Dübörög tőle a közösségi média, és külföldi sajtóorgánumok is foglalkoznak vele.

Viszont – folytatja – érkeznek szép számmal kritizáló, ledorongoló, lekicsinylő és sértődött kommentek is. Például azok részéről, akik nem fértek be az eseménynek helyszínt biztosító Operaházba. Az eseményre bejutni ugyanis rang lett.

Csisztu Zsuzsa aztán hosszasan sorolja, mitől világszínvonalú és rangos ez a gála. 

Nem azért megyünk el lehetőségeink szerint a falig, s látunk vendégül világsztár sportolókat, mert ezzel bosszantani szeretnénk egyeseket. Épp ellenkezőleg: úgy érezzük, a jelen és a közelmúlt világklasszisainak budapesti találkozója talán még inkább egyedi, más ilyen jellegű rendezvényekhez aligha hasonlítható színfoltja lehet így évről évre az Év sportolója gálának

- írja.

Végül üzen a fanyalgóknak:

Mindenkinek joga van persze megsértődni, megbántódni, kritizálni és nemtetszésének hangot adni, mert ez is része a csomagnak, amit mi pro bono vállaltunk. És persze meg lehet próbálni elrontani az örömünket. Ám hogy egy klasszikus mondást idézzek: „Nem fog nekik sikerülni.”

Forrás: nso.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jól van Zsuzsi, felmondtad a leckét ötösre. Nyelved visszahúzhatod, de azért a szart torold le róla.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Jól van Zsuzsi, felmondtad a leckét ötösre. Nyelved visszahúzhatod, de azért a szart torold le róla.
balos
@Yoda69: Attól érzi,hogy jól-lakott!Bár szerintem eléggé le-lakott!Jól kifeküdte az állását!
izéke
Leforgatja a pornófilmje masodik részét is borkainak és lázárnak? Vagy inkább velük?
simmering73
Annakidején láttam a videót róla. Elég gyenge előadás volt. Azóta gondolom már felejtett is.
GeoCravker
Miért kellene megsértődni? Tény, hogy a nermzeti indigó belebukott a botrányba. Ahogy tény az is, hogy visszavonták a doktoriját, igazolták a plágiumot, és ezzel papírt adtak arról, hogy az egykori vivócsapat tartalékembere morálisan a tartalékpadról is a takonnyal és szotyiköpedékkel borított padlóra került. Ezen nem nekem kellene megsértődni, hanem a kitüntetés ellen kellene az egész szakújságírói és sportolói körnek tiltakozni.
De mintha ez Csisztunak sem sikerült volna.
troppauerhumer
Bárki bármit mond, én kedvelem Simicska Lajost, szívem együtt dobban az övével ,ő mindig kitartott elvei mellett („mindenkinek jogában áll hülyének lenni”)... mondta a múlt század kilencvenes éveiben Simicska Lajos, és úgy fest, ez a jog a FideSSben a mai napig él.
Mindenkinek joga van hülyének, bizonyos keretek között akár gazembernek is lennie...
Csisztunak is.Csisztu összekeveri a rangot a kiváltsággal. A kiváltságosoknak nem kell kivállóaknak lenni, elég ha hosszú a nyelvük, és ez igaz csisztura is.
Majd ha ráérek akkor elmorzsolok egy könnycseppet értük.

Háth, de tényleg. Egy folyamatosan kispadon ülő kardozó, akinek mások nyerték meg az Olimpiát, aki nem tudott tisztességgel megírni egy doktorit, hanem ellopta, aki aláírt egy fércművet az Alkotmány helyett, amit Alaptörvénynek neveztek el. Ez a pasas lett az Év Sportolója? Mire kapta? Ezt kedves Zsuzsa maguktól jó ízlésű ember nem akarja elvenni.

"Pistikéék dolgozatot írnak, címe: Hogyan kezdődik a napom?
Pistike a következőt írja:
Reggel fél hétkor anya felébreszt, sietek a fürdőszobába, megmosdok, fogat is mosok. Gyorsan megreggelizek, letörlöm a tefaszt, azután jókedvűen indulok az iskolába.
Tanító néni nem érti, meglátogatja Pistikééket. A kötelező kávé után megkérdi az anyukát:
- Kedves anyuka, Pistike ezt írta, és én sajnos nem tudom, mi az a tefasz.
- Jaj, drága tanító néni, ön nem is tudhatja! FideSszimpatizánsok vagyunk , és amióta ez kiderült róla, minden éjjel felfestik a kapunkra, hogy "Te fas!"
Aki Én
Kicsit túlértékeli ezt az eseményt, nem?
Horizont
Ez is tupírozza a szart. Nem is érti miről van szó vagy nem akarja érteni.
Nem a sportolók ellen szólt senki. Hanem Schmitt Pál életmű díja ellen.
Felháborító, kiábrándító.
Dr. Proktor
Győzike lett az év sportolója a férfiaknál, a nőknél meg a Tóth Gabi???
lusta
Én elhiszem ezt a nagy fociimádatot. Én is nagyon örülök, hogy ennyi év után sikerült az EB-re kijutni a focistáinknak, de ez még nem egy nagy wasistdas. A vízilabdázóink világbajnokok lettek, a válogatott vezéregyénisége, Zalánki mindent megnyert, amit lehetett. A világbajnoki cím mellé a vb legjobb játékosának választották, klubcsapatával, az olasz Pro Reccóval pedig győzött a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a kupában. Tengerünk egy szál se, de a vitorlázóink (Berecz Zsombor, Majthényi Szabolcs, Bakóczy Róbert, Adorján Csaba, Goszleth Marcell, Gyapjas Zsombor, Huber Lél, Lillik Ákos, Németh Áron, Németh Domonkos, Takácsy Levente, Tomai Balázs, Varjas Sándor) csapat világbajnokok lettek. Szóval lenne mit átgondolni az év sportolója cím szavazásakor.
Sakk Matt
@Horizont: @Horizont: ...plusz Szoboszlai díjazását kérdőjelezték meg. Mert nyilván jobban megérdemelte volna Zalánki Gergő, aki mindent megnyert tavaly.
Pági
@Aki Én: nyilván benne volt a szervezésben.
lusta
@Sakk Matt: Van benne valami. Szoboszlai nagyon jó játékos és nagy jövő áll előtte. Bízom benne, hogy teljesítménye stabilan megmarad és a hazai és európai foci egyik kiválósága lesz. Na akkor majd annyi a fanyalgóknak és én is azt mondom, megérdemli. Szerintem jelenleg a legjobb úton van a várományosok között.
jáger laszló
Én nem sértődtem+,ha ez 1általán +nyugtat Zsuzsa!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
Most egyébiránt "kormány"program is elmenni a falig,- kifosztani mindenkit az utolsó fillérig,ám életben hagyni,
hogy továbbra is lehessen szipolyozni,- sőt öröklés által tehessék utódaik is a kisemmizettek sarjaival?
balos
Nem elég,hogy kifosztanak minket,mert kell a "cirkuszukra",de még elvárják,hogy örüljünk annak is hogy tapsolunk is!Hát,ha a kezemben lesz a feje 1 fideSSes alkesznek megígérem,hogy csillagokat fog látni a napos égen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.