Grumpycat

A belügy elismeri, hogy "valami történt", de nem indul bizottsági vizsgálat az újságíró elleni titkosszolgálati akció miatt

Nem indul tényfeltáró vizsgálat a nemzetbiztonsági bizottságban az újságíró elleni titkosszolgálati akció miatt, mert a kormánypárti többség leszavazta azt. Ez a legfontosabb eredménye egy hosszú napnak a parlament nemzetbiztonsági bizottságában.

Sebestyén Eszter: Így találkoztam az észak-koreai rendőrséggel Orbán Magyarországán

Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat.

A nemzet elszánt hőse: egykori KISZ-titkár létére kommunistázik, egykori liberális létére liberálisozik, hithű keresztényként nihilistázik, bringásként böfög.

Miközben 168 önkormányzat 5900 dolgozója vett részt ma a polgármesteri hivatali dolgozók bérének emeléséért szervezett sztrájkban (mert ki nem szarja le őket is), a pocakos Bulgáriában szemlélte a kerítést, a nem létező menekülteket és kommunistázta a Magyarország EU-ból való kizárását felvető luxemburgi külügyminisztert,...

Bayer Zsolt pedig megnyalja perfekt szája szélét, az pedig alfelének szelét.

Úgy gondoltam, mi lenne, ha egy kis színes hírecskét elemezgetnénk ma, miután már tudjuk, hogy Orbán Vikor Putyin kottájából nihilistázik pár napja. Bőszen, elszántan, az életéért futva, a migrációs hisztériát maximálisan kihasználva és meglovagolva.

Ezek úgy tesznek, mintha az ötös lottón nyerték volna az országot és annak kasszáját, kulccsal együtt

Úgy érzem méltányosnak a dolgot, hogy ha már a barátilag kormánypárti szaksajtó Juhász Péter egyhetes nizzai nyaralásán van megbotránkozva, kiakadva és szörnyűlködik torka szakadtából (évekkel ezelőtt én is jártam Nizzában 2 nap erejéig, akkor – gondolom – rohadjak is meg) ejtsünk pár szót Matolcsy papa szeretőjéről.

Tóta W.: Orbán Viktor, az egyfarkú kutya

Orbán Viktor megfőzi a moslékot gulyáságyúban, odakészíti mellé a nagykanalat, jó étvágyat kíván, és mellesleg borjúpörköltként számlázza ki. Fényesen megél belőle évek óta.

Korrupció miatt 3 év 10 hónap letöltendő börtönt kapott az egykori Szerbia és Montenegró elnöke

Korrupció miatt 3 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre és 1,1 millió eurós (341 millió forint) kártérítésre ítélték Podgoricában Svetozar Marovićot, az egykori Szerbia és Montenegró nevű államszövetség volt elnökét.

Az idióta magyar nem attól retteg, hogy nem lesz háza, lakása, földje, jövője, élete, jövedelme, munkája, kenyere

Örülök a menekülteknek. Soha nem jöttem volna rá, mennyire lealjasodott és ostoba lett a magyar társadalom, sosem feltételeztem, hogy még a saját ismerősi körömet is érinti ez a felesleges megosztottság. Mindig azt hittem, a körülöttem lévők gondolkodó, értelmes emberek. Más-más környezetből jöttek, hiszen sosem a végzettség,...

Ilyen képpel próbálja égetni Gulyás Gergely a luxemburgi külügyminisztert

A magyar politika személyi állományának képességeit kiválóan illusztrálja egy keddi epizód.

Voldemortnak sikerült akkora balhéba kevernie magát, hogy Orbán név szerint emlegette

A hvg.hu hozott ki belső részleteket a Fidesz múlt heti balatonfüredi frakcióüléséről, azon belül is főleg Orbán Viktor politikai vitaindító beszédéről.

Hidd el Peti, meg fogjátok szívni az elvtársaiddal együtt

Ahogy az várható is volt, egyre több uniós politikus lát veszélyt az Orbán-kormányban. Nem mondom, hogy éppen időben, mert már régen reagálni kellett volna a Magyarországon zajló folyamatokra, a kormány gyűlöletpolitikájára, az önkormányzatiság szétverésére, a nem kormánypárti települések kimondott zsarolására és...

Tavaly 25 milliárdot szánt a kormány állami kommunikációra. Idén már felső határ sincs, mehet ami a csövön kifér

Hétfőn, azaz szeptember 12-én volt a határideje a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKoH) idei megapályázatának, amin eldől, melyik három konzorcium végezhet egyáltalán kommunikációs és PR-munkát a kormány hivatalai és cégei részére a következő évben.

Szánalmasak vagytok egytől egyig

És igen, amikor úgy gondolná az ember, hogy az Orbán-kormány fülébe és szája íze szerint bazseváló zenekar már leért a pöcegödör legaljára, akkor mindig bebizonyítják, hogy tudnak még lejjebb ásni. A miniszterek elnökének tegnapi – a parlamenti ülésszakot megnyitó – tünetegyütteséről ugyan nincs szó a...

És akkor Európa megfontolja Magyarország kizárását az Európai Unióból

Nem tudom, Szijjártó Péter magához tért-e már és hadrendbe állította-e a hisztéria- és toporzékolásügyi tehetségét és azt sem látom, hogy az MTI, a Migráns1 és a kormánypropaganda szorgalmasan szállítaná a Magyarországról a világban keringő hízelgő híreket, pedig nem ártana.

Tizenkét furcsaság, ami arra utal, hogy a Fidesznek kellemetlen a Vizoviczki-ügy

Az Átlátszó forrásai szerint a nyomozás 2012-es megkezdése óta tisztában vannak a hatóságok azzal, hogy a diszkópápa hogyan kötelezte le a Hajógyári-szigeten működő szórakozóhelyeinek otthont adó kerülethez köthető egyes vezetőket.

Aki nagyon erőlködik, előbb-utóbb besz*rik

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de engem a hideg ráz a kormány újabb retorikai húzásától. Az erő emlegetése minden létező témában – kivéve, ha súlyemelésről van szó – az én fülemnek nem jól cseng. Főleg akkor nem, ha önmagát politikusnak valló illető szájából hallom. Majdnem mindegy, hogy ellenzékről, vagy...

A Fidesz hét éve lopja a borunkat. És mi ezüsttálcán kínálunk mellé sajtot, és kérdezgetjük: ízlik-e.

Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét.

Jézus Mária, mi történt Rogán Antal arcbőrével?

Rogán Antal mostanában valahogy furcsa. Kezdődött azzal, hogy amióta propagandaminiszter lett belőle, az egyik legsűrűbben és legprofibban kommunikáló kormánytag gyakorlatilag megkukult korábbi önmagához képest. De ezt még lehetett a körötte csapkodó villámokkal, a Portik ügy felhabzásával és hasonlókkal magyarázni. Ezek azonban...

Tisztelettel jelentem, a beteg állapota aggasztóan félelmetes

Ennél csak tapsikoló-vigyorgó csürhéjének, azaz lelkes táborának állapota elkeserítőbb. Ezt annak kapcsán állapítom meg, hogy a tavaszi ciklusban a legtöbbet hiányzó Orbán napirend előtti felszólalásnak alig nevezhető rekedt hörgésével kezdetét vette az őszi parlamenti ülésszak.

Már 2012 ben.Orbán Viktor súlyosan skizofrén beteg? (frissítve NIF kommentárral)

Miközben a nemzetközi sajtó szétszedi a magyar “kőbaltás” diplomáciai blamázst, információink szerint a FIDESZ válságstábot állított fel.

Orbán és a kapuzárási piknik

A liberálisokat a nevüktől is megfosztotta Orbán Viktor a Kötcsén tartott, Polgári Pikniken elmondott beszédében. A kormányfő szerint a kormány valódi ellenfelei nihilisták, akik nem is lehetnek méltók a nagy liberális elődökhöz – írta a Pesti Srácok.

A plakátkampány margójára.

És a nap Same in English-különdíjas plakátkampánya:

Nincs is szebb annál, mint amikor Orbán Viktor a német sajtószabadságért aggódik

Nem hinném, hogy a német társadalom elfogadná a saját kormányától azt, amit a magyar kormány politikájával egyet nem értőkkel szemben az ország miniszterelnöke – és minden egyes párttársa – megenged magának.

Tóta W. Árpád: Keleties túlzás

Amikor ez a rezsim összedől, legalább akkora lesz már a népharag, mint amikor létrejött.

Aki saját gyerekét is képes maga előtt tolni és szennyes érdekei szerint felhasználni. Ennyit bayer hitelességéről.

Korábbi megszámlálhatatlan ígéretemet megszegve és mazochista hajlamaimnak engedve, tegnap reggel elolvastam az időközben vírusként elterjedt, a Magyar Hírlapot a totális érdektelenség posványából kiemelő, Bayer Zsolt nevével fémjelzett történelmi cikket az élet értékéről.

Kicsit hazudós, kicsit terhes, nagyon mohó

Kicsit hazudni nem lehet, ahogy kicsit terhesnek lenni sem. A hazugság az hazugság. A hétköznapi hazugságoknál súlyosabb az, amikor politikusok hazudnak a megbízóiknak, tehát a társadalomnak. Akkor is undorító, ha ellenzéki és akkor is, ha kormánypárti politikusokról beszélünk.

A ködösítés és hazudozás nem csak a rendszerváltás előtti időszakban zajlott, hanem most is

Az újságíró elleni balsikerű beszervezési akció csak a jéghegy csúcsa.

Foglalkozása: bérkommentelő Csizmáskondások, bringások, társaik.

Pár éve még nem hittem a dologban, holott a BBC-nek nyilatkozó szakemberek már akkor is azt mondták, nem érdemes túlzottan nagy figyelmet szentelni az internetes főrumokban megjelenő, valamint a blogbejegyzésekhez és cikkekhez fűzött kommentekben megjelenő véleményeknek, mivel azok jelentős részét bérkommentelők írják.

Fidesz-szórólap is van a kvótanépszavazáshoz

Hogy a Czimáskondásoknak merevedése legyen.

Mitől fosik, mit titkol és miért hazudott a nyitott könyvről Orbán Viktor?

Csütörtökön közönséges szeptemberi nap volt Magyarországon. Amikor kiderült, hogy nemcsak Gyurcsányt fogadják gyanakvással és kapával a felcsúti királyságban. Hanem.