Az Európai Unió európai tagállamai kezdik belátni, hogy az integráció csak azon országokkal folytatható, amelyek gazdasági és társadalmi fejlettsége lehetővé teszi a szoros együttműködést. Magyarország pedig elgondolkozhatna akár egy népszavazáson is azon, hogy Orbán vagy Európa fontosabb-e neki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: John J. Dunbar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
@Szókrakész: Az lehet, hogy nállad bukott. Ellenben mi vagyunk a válsztópolgárok

de.statista.com/statistik/daten/studie/953/umfrage/aktuelle-parteipraeferenz-bei-bundestagswahl/
A kanzler -választásnál pedig Merkel még mindig több mint 76 % kapna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Mézike: Az EU- pénzek miatt. Egyébként én nagyon is jól tudom, hogy mit beszélek. A ruskiknak bizonyára nagyon megfelelt az áru. Nem is vonom kétségbe.
Mézike
@libellle: Angyalpofa !
A ruszkik nem szilvapálinkát ittak hanem vodkát már akkor is. A szilva pálinkát európa itta.
A ruszkik nem kértek téli szalámit, hurkát , kolbász sem. Gondolom mer' nem lúbúl vót! ...
na az eus pénzek miatt töri magát a műkörmös a földért.
Akkor hogy is van a mérgezés?
libellle
@Mézike: A ugy van, hogy akkor amikor a volt keleti országok beléptek az EU-ba minden ország földjének minöségét kontrolálták. Sajnos a magyar és több más országok földje olyan mélyen volt permettel gazirtóval és hasonló mérgekkel szennyezve, hogy ezeken a földeken termelt "élemiszerek" sürün nem felelnek meg az elöirt egészségügyi törvényeknek. Ezeket mind ellehet olvasni, csupán fel kell az eu mezögazdasági oldalát hivni és megfelelö részt megkeresni. Nyuszifül.
Mézike
@libellle: keresd meg nekem drágaszágom...:-))))
Nem tehetek róla milyen a fülem, de egyáltalán nem nyuszifül! Na!!!
Tündérpofa! Az átkosban igen kevés permetszert használtak. De ma?
Ma az eu előírja hogy milyen tápot ehet a malac. nem ám tengerit vagy gabonát, trikitáli...ról asse tuggyák micsoda!
libellle
@Mézike: A nyuszifül az egyébként kedvességnek szántam, mert te irtad nekem, hogy Angyalfofa. Persze nem vagyok tisztában avval, hogy most ez ténylegesen kedves szó lenne. A forditom ugyan mást mond, de bizom benne, hogy nem akartál gonosz lenni hozzám. A megkeresést rád bizom bizonyára rendelkezel te mindenkor annyi intellektuelel, hogy megtalálod. Remélem. Mert már ennek azert 10-12 éve, van hogy ez a szakértöi vélemény felkerült a az EU oldalára. . Bizonyára ezert szabályozza az EU -az állatok étkeztetését és a földekre használt vegyszereket.
Mézike
@libellle: Tudom hogy annak szántad.:-)
Az eu azért szabályozza az állatok etetését mert a legtöbb engedélyezett tápot be kell hozni az országba. Itt nem állítható elő. Mert ha magyar gazda akarná, olyan szabályozásokba botlik hogy azt nem lehet kivitelezni.
Nincs semmi baj a magyarországon előállított gabonával. Ha kenyérnek jó, még németországnak is akkor tápnak miért nem? Ez a helyzet a trikitálival. Tök olcsó. Különösebb gondozást nem igényel. Viszik mint a cukrot kenyérgabonának. magyarul olcsó kenyér lesz belőle, mindenféle adalékanyaggal és ízfokozóval felturbózva. A boltban kb. 200 forintért te is vehetsz. De te megeheted mert ember vagy , de a malacod már nem eheti.
Érted? Nincs itt semmi baj a földdel. Ha volt is ma már sztem nincs annyi méreganyag benne, vagy nem több mint máshol.
Aranybogár! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.