Az Euronewst is kizárták a konferenciáról, ahol Orbán és szövetségesei a szabadságról tanácskoznak. A csatorna azonban visszavágott.

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy jelenleg nem áll módunkban regisztrációs kérését teljesíteni. Szervezőként be kell tartanunk a konferencia egyik vaskalapos szabályát: A CPAC egy NO WOKE ZÓNA. Örömmel várjuk Önt a jövőbeni rendezvényeken, amikor és amennyiben szervezete kevésbé lesz woke

Sok más hazai és külföldi szerkesztőséghez hasonlóan ezzel a hivatkozással utasították vissza az Euronews akkreditációját a budapesti konferenciára. A visszautasításban nem részletezik, hogy milyen kritériumok alapján minősítenek egy szerkesztőséget kevésbé vagy nagyobb mértékben "woke"-nak. A konferencián egyébként az "antiglobalista erők" nemzetközi összefogásáról beszélnek, a magyar miniszterelnök pedig szokása szerint gúnyosan bírálta a nyugati országokat.

Hatalmas fityiszt mutatott Orbánnak a Euronews, miután kizárták a CPAC konferenciáról, ami a szervezők szerint "NO WOKE ZÓNA"

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A csatorna kizárása után úgy döntött, nem foglalkozik Orbán Viktor és szövetségeseinek konferenciájával. 

Az Euronews úgy döntött, a beszédekről majd akkor számol be, ha lehetőséget kap, hogy munkatársai szakszerűen, megbélyegzés nélkül végezzék munkájukat a helyszínen.

A csatorna honlapján ugyanakkor felidézik, hogy Brüsszelben egy helyi polgármester által rövid időre betiltott, ám a bíróság által azonnal újra engedélyezett jobboldali konferenciára hivatkozva Orbán Viktor azt mondta, Belgiummal ellentétben Magyarországon jogállam van. Belgiumban egy politikus hibás döntését azonnal korrigálta a bíróság, azaz maga a jogállam.

Magyarországon ugyanakkor egy közérdeklődésre számot tartó, közintézményben rendezett konferenciától önkényesen kizárt újságírók sem jogorvoslatot, sem magyarázatot nem kaptak, tették hozzá.

Forrás: euronews.com, 24.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nesze neked "ország imázs"! Jogállam már égen nincs, hiszen a kormány még a definícióját is elfelejtette mára!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
amelyik ország nem jogállam, az viselkedjen is úgy
(woke közmondás)
Nessy
Nesze neked "ország imázs"! Jogállam már égen nincs, hiszen a kormány még a definícióját is elfelejtette mára!
KisTehen
@Nessy: a definíciót még maguk a libsik se tudják
Őrnagy
@Nessy: Egy "családi" tanácskozáson mit keres egy családon kívüli társaság? Pláne valaki, aki csak útálkozni tud és köpködni egy családra!
A CPAC egy nagy konzervatív szuverenista család, ahol nincs helye a családon kívüliek számára! Ez nem országimázs kérdése, hanem Családi kérdés! Ha valaki a családhoz akar tartozni, akkor viselkedjen úgy, hogy beleilljen a családba!
Ahogy a konzervatív szuverenista családtagok nem kéredszkednek be Sorosista kommunista, globalista, genderidióta családok szeánszaira, erre fordítva sincs semmi szükség. Azért van egyértelműen kimondva, hogy milyen család tanácskozásáról van szó! Ilyen tanácskzáson semmi szükség a libkány csürhe jelenlétére!

Párbeszédre szerintem szükség van a politikai irányzatok között, de a családi gyűlés az nem az egymástól jelentősen eltérő politikai irányzatok vitafóruma!
Őrnagy
@KisTehen: Az igazságügyi miniszterek európai fórumán az egyik igazságügyi miniszter feldobta a kérdést, hogy valaki árulja már el neki, hogy mit is takar az a "Jogállamiság"!
Ez már egy évvel ezelőtt történt, de válasz azóta sincs csak havonta kétszer egy olyan EP ülés, ahol kötelező Magyaroszágra köpködni, hogy "Nem Jogállam"!

Nessy libkány nyanya se tudja a választ, csak köpköd, mert az olyan "Jogállamias", ha bárki Magyarországra köpköd!
teuton
@Őrnagy: Analfabeta zsebnaci, elöadod ugyanazt a meset, amit a bukott hazugsagügyi miniszter meselt a magyar birkaknak. Ezzel ellentetben elolvashato minden a jogallamisagrol "Rule of Law", ami a csatlakozaskor el kellett legyen fogadva (koppenhagai kriteriumok)! Azonkivül reszletesen szerepelnek az unios szerzödes 2. cikkelyeben!!! Persze csak olvasni tudoknak...
Őrnagy
@teuton Gyagyás: Te csak egy agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög szarházi libkány seggfej vagy Gyagyás!
De hogy mitől "Jogállamiság" a "Jogállamiság" azt te se tudod előadni Gyagyás!
verőce21
No migration! No war! No gender!
No woke...! :)
Feller_Peti
Kizárják a normálisan gondolkodókat. Akik nem akarnak háborúzni például.

És még a libernyákok beszélnek "demokráciáról meg szólásszabadságról".
Közbe az étert is rommá cenzúrázzák ezek a képmutatók...
Szánalmas neoliberális kommunisták.
Semmi más.
human
Orbán mindig önellentmondásba kerül a hazugságaival.
magyarigeza
Meg kell védeni a nemzeti érdekeket, az európai őslakosság értékeit és a demokráciát a nyugati balliberális elnyomástól.
Isten áldja Orbán Viktort!
Cherry
@Feller_Peti: Nagy idióta vagy nézd meg amiket mond ez a zsiros szélhámos oroszcsicska cigányod és utána irogass agyhalott
Cherry
@magyarigeza: Barom vagy egy oroszmoslékkal jössz,,,,tünj egy orosz tajgára te retek
Yoda69
"Orbán Viktor azt mondta, Belgiummal ellentétben Magyarországon jogállam van. Belgiumban egy politikus hibás döntését azonnal korrigálta a bíróság, azaz maga a jogállam. Magyarországon ugyanakkor egy közérdeklődésre számot tartó, közintézményben rendezett konferenciától önkényesen kizárt újságírók sem jogorvoslatot, sem magyarázatot nem kaptak, tették hozzá."

Ez itt a lenyeg!
RonaGyuri
Ezt szegény Fityeszt mindig csak báncsátok

pedig ő(k) a fold legjámborabbjai, de legalább is gondoskodók

Az antiglobalista erők globális összefogása, mely júniusban lecsapolja a mocsarat Brüsszelben, aztán novemberben Washingtonban is, legyőzi „ezt a vágyvezérelt, be-LSD-zett mocsári szörnyet”, fontos dolgot tett azzal, hogy kitiltott minden értelmes média-elemet a „tanácskozásuk”-ról. Amit a sok galád zokon vett, pedig ők csak meg akarták óvni …
Mint a klasszikus viccben a fiatal csini-baba az öregurat: maga az erőlködéstől. én meg a röhögéstől kapok infarktust! =))
Őszintén kinek kellek ilyen mélyen-Szánthó gondilatok, hogy (ahogy Alapjogokért Központ főigazgatója mondá ):
egyfelől; „Bolsevikból bolsewoke lett, de ez ne zavarjon meg minket, mert ezek ugyanazok. Ezért van szükség woke-talanításra, mert ez a neomarxista társadalmi mérnökösködés ugyanazt akarja aláásni most is, azt, amiben mi hiszünk, a rendet, a szabadságot és a biztonságot”,
majd hangsúlyozta, hogy: „hisznek a teremtés és a természetes dolgok rendjében, abban, hogy a jó, az jó, a rossz pedig rossz. Nekünk rendszeresen randevúnk van a valósággal, mi hiszünk a nemzetek szabadságában, a közösség tagjainak egymás iránti lojalitásában. Hiszünk a béke és a biztonság alapjában is, a határok, a családok és a gyerekek védelmében.!! =))
Aki Én
@Őrnagy: amikor a lengyelek betámadták a propagandista közmédiát, a fidesz naponta hivatkozott a ,,jogállamiságra".
Talán kérdezd tőlük a definíciót, te nevetséges agyhalott.
,,kirívóan megsértették az alkotmányt és a demokratikus jogállam alapelveit"

,,A balliberális lapokat nem érdekli, hogy két lábbal tiporják el a lengyel jogállamiságot"

...
RonaGyuri
Egy igencsak releváns kérdés

Egy állítólagos Széchenyi gondolat margójára

„Hungary’s leader just keeps winning and winning and winning” –mondá a Bloomberg publicistája.

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb A POKOL FENEKÉRE KÜLDI. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba”. Bár ez az ominózus mondat nem található Széchenyi egyetlen művében sem, de ezen lépjünk át.
S tovább gondolva és összevetve a Bloomberg publicistája mondatával, felmerül a kérdés: mi van azokkal a nemzetekkel, amelyek nem csak helyén hagyja, de újra és újra megválasztja?
KisTehen
@RonaGyuri: gyurka, mi orbánt érdemeljük
verőce21
Minden ellenzéki párt veszíteni fog. Azt hiszem, a szociknak és a Párbeszédnek harangoznak és az LMP is necces...!

Szabadon pofázhattok, tüntethettek, gyűlölködhettek, akkor mi kellene még? Hatalom...? No, azt már nem!
Őrnagy
@KisTehen: Pontosabban a magyar választók dünthetnek abban, hogy mivel érik be abból ami van? Ami nincs abból hiába is szeretnének választani.
Így jött ki négyszer a 2/3 Orbánnak, akit minden kétséget kizáróan az MSZMP KB választott ki a feladatra, és építette fel ahogy fel tudta építeni. Lett volna más lehetőség is, az MSZP-SZDSZ csürhe akik eladták magukat egy az egyben a Szaros Gyurka hálózatának és igyekeztek mindent átjátszani az USA és a Nyugat-Európai spekulánsok kezére, Megyó D-209 szerint tele voltak (főleg az SZDSZ) korrupciós ügyekkel, folyton a saját népükre támadtak, továbbá mindent elkúrtak!

Talán érdemeltünk volna 45 év mocskos diktatúra után jobbat is, de csak ezt a két választást biztosította az ország számára a '80-as években jól előkészített, és 1990-ben végrehajtott kommunista hatalomátmentéssel egybekötött többpárt rendszerre való átállás a Kádár vezette diktatúrából!
Őrnagy
@KisTehen: Ma persze már van más választás is, megjelentek a Rákosi diktatúra titkárságát vezető véres kommunisták unokái, az olimpia gyilkos banda a francia titkosszolgálat által felkészítve, jött egy porszívóügynök Kanadából CIA felkészítéssel, és van most már nekünk egy nárcisztikus pszichopata "Messiás" is (Soros pénzzel ellátva), de ezek mitől jobbak, mint amit az MSZMP KB hagyott ránk 1990-ben? Én úgy látom semmivel. Még abban a nemzeti érdek minimumban se hajlandók megállapodni, hogy:
No Wor,
No Gender,
No Migration

A süketelés persze megy minden irányból, de ha a választók bedőlnek, úgy járhatunk, mint az ukránok, akik bedőltek a szép csali szavaknak, a Majdani puccsnak, hogy bekerülnek az EU-ba, rögtön nyugati életszínvonaluk lesz, rögtön kolbászból lesz a kerítés is, ehelyett egyelőre csak háborút, és nyomort kaptak. Elvették az iparukat, a termőföldjeiket, a kikötöik jelentős részét és milliószámra menekölhetnek az országból az USA geopolitikai érdekei miatt.
Feller_Peti
@Cherry: Miket mond? "BÉKE". Az ilyen szavak valóban veszélyesek rátok. Akik más emberek halálán gazdagodnak.

Háborúzós idióták. Balliberális HAZAÁRULÓK.
jáger laszló
Euronews kizárva
Ez is jelent valamit igaz elvtársak!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@verőce21: A Szocik es a Parbeszed a DK-val egyutt indul kozossen, igy nehez lemerni a teljesitmenyuket. Viszunt EU parlamenti helyuk nem valoszinu hogy lesz, mert az elso 3 hely a DK-e. Ellenben helyhatosagban ott fognak tudni lenni, mig ha onalloan indulnanak akkor valoszinuleg ott se, az 5%-os kuszob miatt.
Nessy
@Feller_Peti: "Mindenre lövök, ami mozog" mondá a napokban a miniszterelnök, mint a BÉKE szószólója.
Feller_Peti
@Nessy: Téged kellett volna agyonlőni még a határ külső oldalán, amikor az amerikai gazdádtól visszafelé jövet betetted ide a korrupt adományládikás lábad. Ballibernyák hazaáruló.

Szuverén demokratikus országunk nem kér a hozzád hasonló álmagyar ügynökökből, beszivárgó kémekből.
Megtesszük ellened a megfelelő lépéseket.

Megvédjük a demokráciát és az ország népét.
Nessy
@Feller_Peti: Ha valakit nem ismer, fogalma sincs a delikvensről, akkor ilyen orbitális butaságokat fog írni, mint most! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.