„Vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik. Például ha egy felnőtt férfi egy ártatlan kisgyerek bugyijában nyúlkál. 

„Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke” – vetették oda Orbánnak

„Vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik" – kezdte Gyurcsány. Forrás: Facebook

És azoktól is, akik ezt az ocsmány pedofíliát mentegetik, elnézik” – mondta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Telex szerint.

„Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke”, mert „tudta, mert mégis csendben maradt”. És „akire emberként undorodva néznek, annak vége” – folytatta, Orbán Viktorra célozva.

Majd arról beszélt, hogy a kormánypártok „közszemlére teszik hitüket, mint sarki lányok a testüket”, de „önök hallottak bűnbánatot? Én nem”. Gyurcsány szerint a kormány nem kért bocsánatot az áldozatoktól, ahogy azért sem, mert „egy olyan rendszert építettek, amiben Istenre való hivatkozás a bűn leplezését jelenti”.

Végül a Bűn és bűnhődés könyvet idézte, melynek főszereplőjét lassú bűnhődés sújtja. Szerinte a fideszes kormányra is ez vár.

Forrás: Telex

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Jól beszélt az öreg. Kár, hogy csak beszél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Jól beszélt az öreg. Kár, hogy csak beszél.
Nyírfa
@csak úgy...: 17.10

Igaz, ami igaz. Bár a naptáramba is beírtam, hogy vasárnap tüntetés, de már szombaton tudtam, hogy nem fogok elmenni. És nem volt emiatt bűntudatom. Már pedig ez annak a jele, hogy elfogyott a bizalom.
KisTehen
meg kell adni van bőr a pofáján 2006 hősének
KisTehen
@Philip Marlowe: kiesett a szekrényből :))
KisTehen
@Philip Marlowe: az asszony biztos porolt a hétvégén, és rátalált a szekrényben :)
KisTehen
@Nyírfa: ez annak a jele, hogy már te is pedofilsimogató lettél
csak úgy....
@Philip Marlowe: @KisTehen: @Maccska: azt szeretem bennetek fidiótákban, hogy nektek meggyözödésetek,hogy nélkületek és az itteni "munkátok" nélkül megszünne a fidesz! :)
ez már az elmebetegségek egyik lesúlyosabbik tünete, ti diliház szökevények! :)
KisTehen
@csak úgy...: téged már le se szarak :)
Sámannus
Le kéne venni a csüngőhasú dolgozószobájának a faláról putler fényképét, és júdást tenni a helyébe szaroskáim.
KisTehen
@Sámannus: biden képére gondoltál te
koszpeko
@KisTehen: @Philip Marlowe: Védjétek csak a védhetetlent.
Ezzel kapcsolatos behányásaitok mélyebbre és még mélyebbre sűlyeszti gazdáitokat és titeket.
Ellenérv nincs.
Iq nincs.
Pofátokat nem tudjátok befogni.
Ebből már nincs kiút.
Vége bandátoknak.
Undorral néznek rátok is.
Minden fityfasz szavazó védi a pedofilokat.
Ti még ennek hangot is adtok.
Két szerencsétlen hülye barom.
KisTehen
@koszpeko: miért fognám be?

hol a faszban élsz te ... valami kis diktatúrában?
KisTehen
@koszpeko: most is csak hazudni tudsz b+
Sámannus
@KisTehen: én keresztény példát említettem
simmering73
@KisTehen: Hány beírás után kapsz vacsorát, fideszék bérköcsögje?
Cherry
Majd kiderül, hogy ez a patkány is pedofil, ettől a szeméttől minden kitelik és ki is nézni belőle
Pegero
Az ellenzék most a pedofil témával bombázza a Fideszt, szerintük minden jobboldali képviselő, de még a szavazó táboruk is pedofilok!
"Vannak dolgok, amiktől minden egészséges ember undorodik." Például ha egy felnőtt férfi, akit úgy hívnak Gyurcsány Ferenc elhányom magam!
division
@csak úgy...: A saját megélhetésüket féltik annyira, azért kommentelnek ilyen lázasan többször is, sőt szerintem van aki csak saját magával társalog, nézd meg az idő eltéréseket, az képtelenség, hogy 4-5 ember szinte pont ugyanabban az időpontban legyen jelen fidesz oldalról.
Nanya
A hányinger környékez a nick neveik láttán ennek a néhány megélhetési idiótának,akik itt ostorozzák Gyurcsányt ,a baloldalt.
Hol a büdös kúrva anyjukban élnek ezek?
Az ,hogy a baloldalt hibáztatja orbán és ez a néhány elmebeteg követője a pedofil ügy miatt ,ez már égbe kiált !
Immár 14 éve nyomorítják a magyar népet 11 éve tudtak a dologról,és kussoltak.
Meg fogjátok ti még bánni azt a napot amikor a világra szartak benneteket.
csak úgy....
@division: ök a fideszék mesterséges unintelligenciájuk ,akik a fidesz számára a lehetö leg szarabb reklámok,föleg a bugyuta,gyermeteg szövegeikkel! nem is értem,hogy állítólagos normális emberek ,ilyen hottentottákra miért költenek állami pénzeket? - na persze ha a lölöre...
namihami
@KisTehen: @Őrnagy: @Maccska: @Pegero: Mondjátok, melyik mondat nem volt igaz? Mert ahhoz, hogy találjon is, hogy a Kmalac megértse, az agykapacitása szűkös! Persze, nem a lopásindexe mérőszámára gondolnék! Az erkölcsi mértéke karcsú!
Ez leginkább a ""gyerekkori barátok"" és az állam funkcionáriusainak meg- és összeválogatásában látható! (Peti, Józsi, Pali, stb)
Pálinkás Pál
@KisTehen: akkor lenne hős, ha 2006.-ban elintézi ezt a szemét hordát...ma a puhos nem lenne király...a neonáci tóthgyerek talán mostanság szabadulna...
balos
@csak úgy...: Hát az inteligencia nem a nyelvben keletkezik vagy lakik!Ahhoz agy is kell és gerinc ami a testet tartja egyenesen!A fideSSesek a nyelvükből élnek,igaz térden,hogy jobb legyen a látószög a bejáratáshoz!
KisTehen
@namihami: egyik se ... ti libsik csak hazudni tudtok
KisTehen
@Pálinkás Pál: debizony gyurcsány egy hős volt ... a szemetekbe mondta, hogy hazudott ... ja nem is ... kiszivárogtatták

HAHAHA
KisTehen
@balos: te meg a gerinc b+

HAHAHA

amikor még mindig a magyar demokrácia szembeköpőjének seggét nyaljátok
namihami
@KisTehen: 11.34: Kösz! Látod, ha így, ilyen konkrétan, tényekkel, adatokkal érvelsz (érveltek), akkor máris tisztul a kép!
És most komolyan: elő a tényeket, adatokat! Ez a ""csak hazudni tudtok"" egy kissé általános!
bence
@Nyírfa: ! Az elfogyott bizalom csak tovább erősíti a tolvaj kormányt ! De hát mindenki maga tudja , csak akkor ne hőzöngjünk , hogy Gyurcsány csak beszélni tud !
Pusztai
Már 30 éve is tudta mindenki, hogy János bácsival vigyázni kell – állítja egy bicskei áldozat
24.hu
2024. 02. 27. 14:38
Akkoriban nem tudtuk, mi az, hogy pedofil, úgyhogy csak azt tudtam meg hamarosan, hogy János bácsival vigyázni kell, mert buzi. Ezt mindenki tudta, közszájon forgott,

mondta a Szabad Európának a pedofília miatt elítélt V. Jánosról az a férfi, aki 1990-ben került a bicskei gyermekotthonba. Balázs akkor 13 éves volt és a viselkedési problémái miatt került az otthonba, bár hétvégenként hazajárt. Elmondása szerint az ottléte alatt is sok balhéba belekeveredett, volt, amiből rendőrségi ügy is lett, de V. János segített nekik ilyenkor is.

Balázs a lapnak elmesélte azt is, hogy hogyan molesztálta a pedofil igazgató.
KisTehen
@namihami: ez az érv nektek pont jó ... nem múlja alul az "orbán lop" érveteket
KisTehen
@Pusztai: ja ... mégse tettetek semmit ... pedig tudtátok
KisTehen
@Pusztai: megvártátok, hogy novák kegyelmet adjon
Pusztai
Orbán, a pórul járt bohóc
HírKlikk 2024. február 26. 17:30
Orbán Viktor üres kezekkel áll a Svédország NATO-csatlakozása elleni hosszas bohóckodás után – írta a Der Standard tudósítója hétfőn reggel. A tervek szerint a magyar parlament hétfőn ratifikálja a csatlakozást, utolsóként a tagállamok között, és ezzel szabad lesz Svédország útja a védelmi szövetségbe két évvel azután, hogy az Ukrajna elleni orosz támadás nyomán benyújtotta a kérelmét.
A liberális osztrák lap emlékezetett arra, hogy a magyar parlament már tavaly márciusban megvitatta a ratifikálási jegyzőkönyvet, és a bizottságok el is fogadták, de azóta Kövér László, a parlament elnöke nem akarta rászánni magát, hogy napirendre tűzze a végszavazást. A mesterséges halogatás a kívülállóknak teljesen rejtélyesnek tűnt
Pusztai
A geczi osztálytársa is nemrég bukott le pornográf pedofil képekkel aki a földnyilvantartás vezetője volt és erre a hivatalt megszüntette.l
a másik meg évfolyamtársa volt.
a geczi környezete pedofil kör.
Pusztai
há persze!
áder az igazmondó!

"Áder János reagált a testvérét ért vádakra: mindhárom állítás valótlan, hazug kijelentés"
Pusztai
mára kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ...
ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.
bence
@Nyírfa: ! Hát ha még az általa szervezett tüntetésre sem mész el , akkor miről beszélsz ?!
Ezodabasz
@Őrnagy: tegnap, 18:22 Ezt írtad te barom: "Semmi kétség, ez a fórum a Sorosbérköcsögök, kedvenc fórmozó helye"...hmmm ez érdekes! Ehhez képest túl sokat röfögsz erre a fórumra. Te is bérköcsög mint a tehén?
Nyírfa
@bence: 19.40

Összeszámolni sem tudnám, 2012. óta hány tüntetésen vettem részt. Volt értelme? Nem. Amit a pártoktól vártam, az nem teljesült. Amikor 100, meg 50 ezren voltunk, még élt a remény, mára azonban a csalódás maradt. TGM mellett menetelni felemelő volt. De, ahogy ő elment, úgy hal el az az illúzió is, hogy a magyarság is fontos szerepet tölt be Európa fejlődésében. Végül is, elrettentő példaként lehet mutogatni, ez is valami.
Juhász Péter szervezett megmozdulást az ukránok iránti szolidaritás kifejezésére, tudod, mennyien voltunk? Vagy 200-an. Csak azért nem égett az arcom, mert esett az eső. Amikor a diákok hívtak minket, azt hittem, reméltem, hogy most, most igen, megmozdul a társadalom, mert a gyerekekről van szó, és őket, az ő jövőjüket megóvni , nem jogunk, hanem kötelességünk. Az én gyerekeim már felnőttek, unokáim még nincsenek, de a mások gyermekei és unokái is fontosak, mert felelősek vagyunk értük. Én így gondolom. De a magyarok többsége meg sem rezdült.
Kedves Bence, engem már nem hat meg sem Gyurcsány, sem az árnyékkormány, a szocik pedig már nem is szerepelnek a politikai palettámon.
Az ez évi választásokon, természetesen, részt fogok venni, de, hogy mi lesz 2026-ban...nos, ez nyitott kérdés. Nem biztos, hogy még egyáltalán létezni fog a fidesz.
Záró gondolat: soha ne elégedj meg azzal, hogy kiszolgálod egyesek - pártok, képviselők - érdekeit.
Nyírfa
@Pusztai: 08.33

" A geczi pedozik: imgur.com/acxLTVd "

Ha én lennék az anyukája annak a kislánynak, akinek kezet csókol, olyan botrányt rendeznék, ami még a Holdon is hallatszana. Amit ez a dögvész megenged magának, az bicskanyitogató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.