Már hónapok óta tolja a képünkbe a Fidesz Kormány a "Tudta?" féle agymosást és mindenféle megvezető, szinte gyűlöletkeltő adattal operál. Noha a hatályos törvények alapján ezt nem tehette volna meg. A Fidesz arra hivatkozott, hogy ezek nem a népszavazáshoz köthető kampány részei, hanem szimplán információ a nép irányába. Hát érdekes... A népszavazás lebonyolítására 4. 940. 000. 000,- Ft-ot, az azt megelőző "tájékoztató" kampányra 3. 040. 000. 000,- Ft-ot, mindösszesen messze 8. 000. 000. 000,- Ft azaz 8 milliárd forint felett. Azt pedig valószínűleg soha nem tudjuk meg, hogy a népszavazáshoz kapcsolódó kampányt megelőző népszavazáshoz kapcsolódó információs kampány valójában mennyibe került az adófizetőknek... Tudod mennyi 8 milliárd forint? - 8. 000 millió forint, azaz nyolcezer millió forint - 1. 600 db szalonból kihozott 2016-os Opel Astra K - 800 db 10M forint értékű panellakás - 8 db 10 emeletes (100 lakásos) paneltömb

Forrás: index.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
@bundi: Egy faszt. Az a Te pénzed, meg minden adófizető állampolgáré.
papa.49
Az ország pénzét kurvára tudják herdálni!!!
Manhattan
És azt tudja, hogy ha most érvényes és eredményes lesz a népszavazás, akkor kutya kötelessége lesz a Fidesznek benyújtani egy törvényjavaslatot, aminek a vége az, hogy Magyarország ki kell, hogy lépjen az Unióból? Marha sz@r lesz megint vízumért ácsingózni, ha nyugatra akartok utazni és még rosszabb lesz, hogy hazahúzhat nyugatról nézni a köldökét az a sok magyar "gazdasági menekült"! Gondolkodjál! Orbán meg húzzon el! Melegebb égtájakra!
Szókrakész
Sőt.

533,33 olcsóbb nokiás doboz ára.
160 darab 50 cm-s kilátó ára
.
.
.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.