Kiakadt mindenki! Gabi az Országos Mentőszolgálatnál járt és élő videóban botrányos hírt közölt. Elszomorító statisztikát osztott meg velünk, ami közfelháborodást keltett. A statisztikában azt mérték, hogy az emberek mennyire készségesek, segítőkészek, amikor vészhelyzetről van szó. Németországban 1000 emberből 993 fő képes arra, hogy segítsen a bajban. Ezzel szemben a mi országunkban döbbenetes az eredmény... Magyarországon szintén 1000 főből 17-en mennek oda segítséget nyújtani! Botrányos!

Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennyi uszitas, egymasnak ugratas utan meg az a csoda, ha egyaltalan az a 17 is odamenne barkihez segiteni...
Nagyon lehangolo, de igaz kep...
Ezt erte el ez a szemet banda abban az orszagban, aminek a vendegszeretete vilaghires volt, es aminek a turizmusat felto gonddal ovta a kadari rendszer, meg az utana kovetkezok is, hiszen ez volt a legkomolyabb huzoagazat a magyar gazdasagban...

Amihez hozzanyulnak, szarra valik a kezukben... Nade majd jon a sajatlabu kismama, es megreformalja az egesz turizmust, mint turizmusert felelos miniszter, kulon miniszteriummal persze... Csak varjuk meg, amig a gyerekagybol kikel, lesz itt mindenkinek kapkodas a fejihez...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A NÉPIRTÁSNAK EZ IS EGY VÁLTOZATA-és ezt az önérvényesített "nagyon fontos,nagyon fontos...gyorsbeszélőkével felhatalmazott fityiSS POTENTÁTOKNAK köszönhetjük.
varrólány
@bundi: Ő is csak bemondta hogy Németországban mennyi az annyi.
A segítségnyújtásnak meg semmi köze ahhoz amit szoktatok írni hogy a gyűlöletkampány az oka mindennek. Aki segítőkész az segít teljesen mindegy ki az illető mert gondolom nem kérdezi meg attól aki bajban van hogy melyik párt szimpatizánsa hogyan szavaz.
De ha ettől a felhívástól megvilágosodik , hogy milyen jó ha segít akkor már megérte a felhívás.
Eriksson
Gabika megy a tesóka után. Valami kolonc az orrára akadt, s úgy próbál szabadulni tőle, hogy másokra is aggat belőle.
gulyasgyula
Úgy vagyok én a Gabika okosságával mint aki azt mondta hogy azt a ""STATISZTIKÁT HISZEM EL AMIT MAGAM HAMISÍTOTTAM ..""A segitség meg ha rosszul sül el még beperelnek kártéritésért ,nem győzök biróságra járni évekig ..Ezt az USA-ban láttam .Nem csoda hogy az emberek nem segítenek ..
bundi
@gulyasgyula: öööö a gond hogy segítenek, de nem ott...nálatok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.