Elutasította Orbán Viktor Ulf Kristersson svéd miniszterelnöknek szóló budapesti meghívását Tobias Billström svéd külügyminiszter – írja a Politico nyomán a Népszava.

Nagy diplomáciai pofon ez Orbánnak: Elutasította meghívását a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor magyarországi látogatásra hívta meg Ulf Kristerssont, Svédország miniszterelnökét. A kormányfői tárgyalások témája a meghívólevél szerint Svédország NATO-csatlakozása valamint a magyar-svéd kétoldalú kapcsolatok erősítése a kölcsönös bizalom elmélyítésével.

Tobias Billström svéd külügyminiszter azonban azt közölte, nem látja értelmét a tárgyalásnak, bár remélik, hogy Magyarország mihamarabb ratifikálja a svéd NATO-csatlakozási kérelmet. Azt is mondta, hogy

bár nyitottak az építő jellegű beszélgetésekre, Orbán Viktor levelének és az X-en posztolt bejegyzésének hangvétele eltér egymástól.

Orbán Viktor levele azután született, hogy kiderült, a török parlament még ezen a héten ratifikálja a skandináv ország NATO-csatlakozását, és ezzel Magyarország marad az utolsó tagállam, amely adós a döntéssel.

Forrás: Népszava

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Pont ezt írtam a meghívásos hír alá , ha van gerince a tagnak nem jön el ! Most meg jöhet a Gripen szerződések egyoldalú módosítása , meg kell ennek a moszkovita tahónak erőből mutatni , hogy egy kis féreg csak !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Pofáraesés a hülyéket és a sarat kerüljétek.
RonaGyuri
tudom hogy nagyon arrogáns, s önelégült, de mégsem gondolhatta komolyan, hogy iderendelheti a svéd PM-et!!! =))
Péter2
Pont ezt írtam a meghívásos hír alá , ha van gerince a tagnak nem jön el ! Most meg jöhet a Gripen szerződések egyoldalú módosítása , meg kell ennek a moszkovita tahónak erőből mutatni , hogy egy kis féreg csak !
Béla333
Nem jön ez a betyár svéd, nem akar kezet csókolni a maffiavezérnek...??!!
Béla333
2 év szívatás után nem pattant repülőre és rohant O1G-hez amikor ez engedélyt ad a látogatásra...??? Ki hallott még ilyet? Igaz hülyemagyar maffiahívők?!
Peller Anikó
Pedig igencsak azonnali sürgős lenne, iszen a türkök erre a hétre kitűzték a parlamenti bólintást a svéd natóra.

Így ha véletlenül a török akadémia, akarommondani akadékoskodás elhárulna akkor a viktorbán mégiscsak utoljára maradna, pedig megigérte.

Namost ez nekünk nem újság de azért európában nem mindenki hülye. Egészen.
Nessy
Tökéletesen igaza van! Az eddigi Orbánnak kormányának, és parlamenti frakciójának nyilatkozatai alapján felesleges idő, pénz, energia pocsékolás egy sétáért a Karmelitába, ide repülni.
csak úgy....
viki ne szomorkodj, eriggy kievbe ,ott már izgatottan,csöretöltve várnak!
Horizont
Ez egy óriási nagy égés, egy hatalmas diplomáciai blama. Mégis mennyi pofán csapás kell ennek a hordóhasúnak, hogy rájöjjön, hogy nem hugyozhat szél ellen, mert húgyos lesz a gatyája szára.
És mikor jön rá, hogy sehol nem tisztelik sőt ellenszenves lett, sőt utálják is.
Ez bizony nagy pofára esés volt neki. Bár nem fogja bevallani.
izéke
Van akinek akad gerince Nyugaton :)))))))))) orbán ezek után sértődöttségében újra blokkolja maj a csatlakozást,ismerjük,milyen kicsinyes,bosszúálló alak.
Sámannus
Kevesebbet kell járni Moszkvába búzavirág.
human
Nagyon helyes. Nem szabad asszisztálni Orbán színjátékához.
human
@Sámannus: Ó, de várom már a következő Putyni-Orbán találkozót. A potrohos megint meg fog izzadni, mert nem tud jó hírről jelenteni tartótisztjének.
human
MI lesz így a mese Viktor? Mit mondasz a híveknek, hogy miért írjátok alá a svéd NATO csatlakozást? Mert ugye így már azt nem mondhatod, hogy könyörögtek a bocsánatodérd. De aljas kis bűnöző!
izéke
erdogan így állt bosszút a lóért,mivel köztudott volt,hogy utálja a lovakat, :))))))) ma éjjel rendkívüli ülést fognak összehívni a nemzeti kuplerájba,hogy mégse ők legyenek az utolsók :)))) csupa jó hír,szopjál vitya,mint a torkosborz
Peller Anikó
@human: És a paks hitelét is már rég felemésztették. Pedig a putyinkával nem érdemes pacázni, főleg ha a visszaélés megbeszélés tárgyalás a tizediken van.
human
@Peller Anikó: Az is lehet, hogy soha nem is akarták megépíteni Paks2-t és az a pénz végig másra kellett. Ez csak akkor derüne ki, ha átlátható lenne az egész projekt pénzmozgása.
human
@KisTehen: Ebben az ügyben Erdogan dönt. Orbán pedig pincsi módjára követi.
Béla333
Eltévesztette a maffiacsapat: Ficoval kellett volna megbeszélni a svéd NATO csatlakozást, vele nagyon szeretik most egymást... Vagy egy Türk vezetővel.
Kultúr ember már nem áll szóba ezzel a hitszegő, hazug, tolvaj, hazaáruló senkiházival!
Ditrich
@Péter2: Igen így van! Végre egy kemény karkteres vezető akit nem tud a gyökér hülyére venni! És Svédország akkor is NATO tag lesz! Orban meg majd elfelejtheti a Grippeneket röpködhet majd hetven éves ruszki Mig 21 eken!
Peller Anikó
Jajj szegényke túltolta a biciglit, mos aztán fől a feje. Talán azon agyal, hogy itt az ideje lelépni.:)

img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BB1h7zmk.img?w=800
human
@KisTehen: Amúgy neked miért jó, hogy magadnak nyomogatod sorra az UP-ot? Az csalás nálatok fidszeseknél kötelező?
Horizont
@human: 19:58 Ja igazad van.
Most nagyon kínos lesz. Visszautasították orbán basit és mégis be kéne szavazni Svédországot. Na de hogy adja be a szakadt agyú híveinek? Egyre szarabb orbán körül minden. Már a nyakát fojtogatja a saját szara. Lassan a szájáig ér!
Reménykedjünk.
human
@KisTehen: Érdesek a mentalitásotok. Én valahogy soha nem éreztem jól magam attól, hogy kijátszok egy rendszert. Ez mondjuk megmagyarázza miért bálványozzátok Orbánt. Tény, hogy sumákságban, csalásban nagyot alkotott.
Nanya
Így kell ezt csinálni kedves keresztanyám ! Bruhahahahaha !
A svédek faszagyerekek !
nezelodo
Már a meghívásból tudhatjuk, és nem csak abból, hogy jó vastag bőr van a képén a mi nindzsánknak! Remélem nem gondolta komolyan, hogy eljön gazsulálni a svéd ennek a felforgató putyinlegénynek!
human
@KisTehen: Etika! Pontosan ez a különbség köztetek és a demokratikus felfogású embertek közt. Mi is tudjuk, hogy ott a kiskapu, de nem megyünk be rajta. Egy államférfi sem attól lesz államférfi, hogy minden megtehet ami hatalmában áll, hanem attól, hogy nem tesz meg mindent ami hatalmában áll. Ti valahogy másként gondolkodtak. Szerintetek az a hülye aki nem él a nem etikus lehetőséggel és használja azt ki.
Clavigo
Hát ez xar ügy...:):):):):):) A vén buzi Kolostorgeci elmehet az anyjába..,,vagy szopja le a vietnámi hapsiját...( mérgében )..is.
Clavigo
@KisTehen: 2006- ban te még egy nadragban jártál a fateroddal..Ott hintáztál a zacsijában...
human
@KisTehen: Vicces. Ezt majd akkor is írd le nekem mikor a DK-sok morognak rám mikor kritizálom imádottjukat. :) Az a baj, hogy ilyen szolgaian elhiszitek a propagandát. Aki nem Orbánista az Gyurcsányista. Egybites gondolkodás.
human
@Horizont: Amit Orbán nem lát a hatalmas egójától, hogy csak kihasználja őt a kelet. Orbán önelégültségében elhiszi, hogy ő köti az üzletet kelettel miközben ő (pontosabban a magyarok) van kihasználva. Azt is elfelejti Orbán, hogy az áruló mindenki szemében áruló marad. Se Moszkva, se Peking nem fog soha bízni benne, mert egy áruló és az árulók bárkit elárulnak.
Yoda69
Akkora pofont kapott orban, hogy meg a holdon is hallatszott.
simmering73
Így kell. Helyre tenni a kis nindzsát.
Sámannus
A török parlament megszavazta a svéd NATO-csatlakozást.
Erdogan is szopatja a csüngőhasút.
Yoda69
Látom magamelott a viktatort, amint őrjöng a tükör előtt. Ennyi pofon egy napra meg egy ilyen kövér disznónak is sokk.
human
@KisTehen: A propagandátok szerint
1. Az ellenzék vezetője Gyurcsány miközben ő csak a DK vezetője
2. Az ellenzéket végig baloldalazzátok vagy libsizitek miközben bőven vannak kritikusai jobb odlalról és a keresztény világból
Peller Anikó
@Yoda69: Azon töri a fejit, hogy vajon kösse meg magát vagy margarin is megt eszi.

Fel, fel. Fel a fejjel tóbiás.

img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BB1h7zmk.img?w=800
jáger laszló
Orbán Brüsszel után kapott 1 svéd pofont olyant,hogy a fal adja a másikat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Jól sikerült kép ez is... Hogy bír már kinézni ez a vén kretén Szartartály...?
Menőmanó
@vacsi: Nem akar idejönni. Mért segítene a dagadt szarzséknak az arcát menteni?
rücsü41
Na hát!Így megalázták a doktorminiszterelnökurat, aki nem rég több tiszteletet követelt a svédektől!Most jól megkapta!Ezt hogy fogja zsebre tenni?Vagy most már a svédek is Soros Gy, és Brüsszel sorsára jutnak, velük szemben is meg kell védenünk a szuverenitásunkat.Ők meg le se szarják a miniszterelnökünket , aki olyan szívélyesen meg hívta a svédek kormányfőjét, de ő nem tartotta fontosnak most a NATO-ba történő belépésük előtt a megbeszéléseket Orbán Viktorral.Nem tartja szükségesnek a bocsánatkérést , a kibékülést magyarokkal, mert nem érzékeli hogy mikor és miben is bántottak meg bennünket!A közmondás utolérte Orbánt a hazug emberről és a sánta kutyáról.A törököknek tett ígéretünket mi betartottuk, blokkoltuk a svédek csatlakozását a NATO-ba, a törökök viszont megint átvágtak bennünket mint 1541-ban Buda vér nélküli elfoglalásakor, s úgy viselkedtek mint az akkori törökök, nem tartották szavukat, előbb döntöttek a svédek belépéséről mint mi, pedig nem ezt ígérték.Ennyit a törökök szavahihetőségéről.
nevemnick
Nos, a feneséges henceg emlékezhetne erre a dakota közmondásra: "Ha egyedül vagy, akkor ne próbáld bekeríteni az ellenséget!" No, de amióta utcai harcos nindzsa lett valahogy elfelejtette a ,,dakotizmus" bölcsességeit... :)
justhpeter
Erdogán barátjából Erdogán csicskája lett Orbánból.
levarosbukta
@KisTehen: Annyira unalmas már ez a Gyurcsányozás. Ha nincs normális érvetek valamire akkor rögtön előkapjátok. Ez lesz a vesztetek majd.
Béla333
Lehet hogy Erdogán szerint mégsem volt olyan jó csere a legutóbbi budapesti látogatásán, amikor egy lovat kapott és egy elektromos autót adott!
FLETÓ
Maradjon is otthon! Kergesse a gyilkos migránsait!
Nyírfa
Ha csak a kép alapján , első benyomásként kellene az érzéseimnek hangot adni, azt kérdezném, ki ez a kínosan vigyorgó pojáca.
Nessy
@justhpeter: Egy hangyafülnyit bolonddá tette Erdogan is, bölcs vezérünket.
qunta
@Péter2: petike! hogy te mekkora pondró vagy !
qunta
@Béla333: 1 ló mindig jobb mint akár 1 vill.autó! A ló 100% zöld.,
qunta
Remélem orbán pedig ad 1 nonátó pofont.
CsipkeRózsa
@Nessy: Befejezem a hozzászólásod:
, egy "lyenhez".
Horizont
@qunta: Szerinted ez nem égés orbánnak mi???
Horizont
Annyira szánalmas, hogy a szektásagyú orbán híveknek még ez sem ciki.
Pedig ez az volt a javából. orbán égett mint a Reichstag anno. Elég röhejes.
Óhhh ha Gyurcsány járt volna így már égne a kormánymédia hahahahaha
Horizont
11:52
Pardon ez félreérthető volt :DDDDD A kormánymédia csak attól égne hogy ezerszer betennék a hírt :DD
jáger laszló
Baromság
A svéd Gripen harci gépek MO biztonságát védik barátságos módon!
Azért ezt nem kéne tagadni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Horizont
@Őrnagy: Még tiszta szerencse, hogy leszarják a te elvárásodat hahahaha
Horizont
@Őrnagy: Hát még én téged, te nagyon buta okoskodó. hahahahahaha
Peller Anikó
@KisTehén: 20:33,
- tudod van egy íratlan etikai kódex ami alapján él a fehér emberek többsége.
- és van a cigányoké
fergeteg
Csak éppen jönnek Magyarországra a sárba térdepelni. Meg az Uniós csúcson is győzködik a Zorbánt.
Horizont
@Őrnagy: Itt a levél balfaszkám:
"Várom, hogy egy mindkettőnk számára alkalmas időpontban Budapesten részletesebben is megvitassuk a két ország kapcsolatát és megerősítsük a két ország közötti bizalmat" - írja Orbán Viktornak küldött válaszában Ulf Kristersson svéd miniszterelnök.
Svédország NATO-csatlakozási kérelmének jóváhagyása a magyar parlamentben erős alapja lesz annak, hogy előrelépést tegyünk kétoldalú kapcsolatainkban és elmélyítsük a közös megértést és bizalmat."
Béla333
A svéd miniszterelnöknek fontos az országa sorsa, ezért képes megalázkodni ez a tahó előtt is.
Én nem tudnám megtenni, ezért nem is vagyok politikus.
A mienknek meg semmi sem fontos, csak a lopás, a hazudozás, a hazájának az elárulása, kiárulása az oroszok felé.
Kinek mit intéznek a szavazói.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.