rebelbull

Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
Ez a mocskos szájú a lakájmédiára gondolt, mikor az "alkalmazkodó újságírókról" böfögött?
Hatalmas gyomrost adott a Fidesz a nyugdíjasoknak – összetört Orbán álma is
@Eladott Ország: Nem vette el, csak a válság idejére ideiglenesen felfüggesztette a folyósítását. Ezek szerint eddig tartott a válság. Akkor mégsem teljesített Magyarország jobban?
Lebukott Kövér László: titkos úszómedencés villája van Székelyföldön? Megszólaltak a helyiek is!
@Csizmás Kond: Olvasd el még egyszer. "A román telekkönyvek szerint a ház Veress László tulajdona, de elővásárlási joggal rendelkezik felette a szintén Veress vezette Ábel Alapítvány."
Újabb fenyegetés érte a műtrágyakirályt
Valakinek nagyon fáj a foga erre a cégre. Ugye lölőnek nincs még műtrágyagyára?
Ismét emelkedik a nyugdíjkorhatár, mutatjuk a részleteket
@magyar1: Tegyük hozzá még azt a 20 milliárdot is, amit az ukrán nyugdíjasoknak kifizetnek.
Varga Judit "jött, látott" és veszélybe sodort minimum 100.000 szépkorút - és ezt lazán "győzelemnek" titulálta
@sgl: Ha már ennyire okos vagy, áruld már el. mit kéne tenni az ellenzéknek, kétharmados parlamenti többséggel szemben. Meg egy ilyen gyáva néppel, akik csak a fotelből tudnak ugatni. Az utcára sem lehet kivinni őket, mert fosik mindenki, nem még egy forradalmat csinálni. Mindenki azt várja, hogy más kaparja ki a gesztenyét. Mindenki tudja, hogy ezeket demokratikus úton már nem, csak kemény eszközökkel lehet elzavarni.
„Hiába ajánljuk fel a Szputnyikot, neki a Pfizer kell” – a háziorvosok szerint úgy viselkednek az emberek, mintha az oltás egy webshop lenne
@Giovanni Alba: Nemcsak a cseheknek adnak Pfizert, a bolgároknak is, a lekötött Moderna felét meg visszamondta a nagyvezír. Mióta több ország is felfüggesztette az Astrát a halálesetek miatt, azóta nálunk a 60 év felettieket akarja Orbán beoltatni vele. És ezerrel nyomatja a kínait meg az oroszt, ebben van a biznisz.
Milliárdokat vesznek vissza a kórházaktól a kampány pénzesője után
@Shikari: Te hülye bunkó, még egyszer te is kerülhetsz kórházba. Aztán majd elmélkedhetsz, hogy ki nyert és ki veszített.
Betiltaná a muszlim fejkendő viselését a 14 éven aluliaknak egy német tartomány vezetése
Én mindenkinek betiltanám. A csador sokmindent eltakar, akár férfiak is rejtőzhetnek alatta, vagy bombával felszerelt öngyilkos merénylők, stb. Aki keresztény területen akar élni, alkalmazkodjon az ottani kultúrához, vagy húzzon haza, ahol az a divat.