Nővérhiány miatt február 16-án leállt az Uzsoki kórház kardiológiai osztálya – derül ki Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi elemző Facebook-posztjából.

Nagy a baj az Uzsoki kórházban: leállt a kardiológia, nem tudják ellátni a szívinfarktusos betegeket
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A szakember birtokába jutott dokumentumban azt írják:

"A kardiológiai osztályon és a kardiológiai őrzőben előre nem látható módon egyidejűleg személyi feltétel hiánya miatt nem tudják biztosítani a koronária intervenciót, valamint a súlyos állapotú, monitorizálást igénylő betegek kardiológiai őrzőben történő ellátását."

Ez azt jelenti – magyarázza Kunetz, hogy a kardiológiai osztály gyakorlatilag a súlyos betegek tekintetében leáll, nem lesz infarktus ellátás, de egyéb komolyabb ellátás sem.

"Szívizominfarktus ellátás és a súlyos kardiológiai betegek ellátást egy Fővárosi, megyei szintű kórház nem tudja biztosítani. Ott, ahol a munkaerő a leginkább elérhető, ez nem megy, mi lehet a helyzet vidéken?"

- teszi fel a költői kérdést a szakember.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Így van az mikor egy büdös komcsi olajszőkítő volt rendőrre bizzak az egészségúgyet. A hozzáértő orbán kormánynak lehet hálálkodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yeromos
Így van az mikor egy büdös komcsi olajszőkítő volt rendőrre bizzak az egészségúgyet. A hozzáértő orbán kormánynak lehet hálálkodni.
Sámannus
@Yeromos: Bizony a nagy háromszáz forintos budiforradalomnak itt az eredménye. A magyarok háborúban állnak a fidesz kormánnyal akiket a muszkák irányítanak. Akik röhögnek a csüngőhasú válsztási sertésen, mert leszarják a mi nagytekintélyű vezetőnket. kizárólag földrengésszerű pusztításra vannak alkalmazva.
izéke
Már várom a kreténtehén beírását,miszerint " libsi hazugság " :))))))))))) pedig csak annyira egészségesek lettünk,hogy nincs már szükség se kórházra,se szakemberekre ;))))
jáger laszló
Hát előbb kellett volna gondolkozni és átszervezni a nővéreket!!
Ehhez nem kell sok ész azt hiszem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
"jó ötlet" volt a legutóbbi, bérnővér rendszer felszámolása! Most aztán mát szanhatják! Egyre több krházban lesz gond, a szabadságolások idején! Jó lesz gyakoroni a Tízparancsolatot!
balos
@Yeromos: nyilas volt a "lelkem" hetediziglen!Nem véletlen,hogy a nemzethy geciknek sárosan is megfelel!
balos
@Nessy: Megsugóm!Most sokkal gyorsabbá tették a "lakosság cserét",és még a nyögdíjon is sporolnak!
Nessy
Takács már rég elfeledte az orvosi esküjének a lényeges mondatát. Nil Nocere! Ne árts!!! Ez az ürge olyan betegcentrikus, mint egy multi rezisztens baktérium!
Én is lassan összekapom magam, és elmerülök János kórház szemészeti ambulanciájának bugyraiba! Meg lesz a délelőtti elfoglaltságom.
Pusztai
Mit is mondott a sperma 2007-ben amikor a kormány eü reformot akart végrehajtani: AZ EÜ NEM ÜZLET!
Sztrájk, népszavazás , - Molnár belehalt,- nem alkalmanként 300 Ft-ot hanem majd mindenki HAVONTA 11,400 Ft/hó,- fizet eü hozzájárulásként és AZ ellenzéktől ezt pl 1x nem hallottam visszagyűrni!
! VISSZALAPÁTOLNI A XART! hATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ!!
2010 után fokozatosan padlóra teszi a fidesz az állami eü-t, és a NER lovagok fénysebessséggel építik ki a magán eü-t.
... 2010 után hirtelen üzlet lett - elkezdték leépíteni az államit, átkényszeríteni a betegeket a magán eü-be,- és ezer milliárdok ömlenek a fidesz közeli NER magán eü-be.
Az ellenzék nagy örömömre percenként számonkéri ezt az aljasságot. Álmodtam.
Ez a töketlen ellenzék arra sem képes megkérdezze - - mire esküdtek fel a Bibliára tett kézzel??
------...
Természetesen az ellenzék nem szedi elő a 2007 utáni fidesz szlogeneket mekkora kárt okoztak és okoznak, és ebből is csak a lopás, gazdagodás jön le, hanem kussol, vagy nyavajog, de semmi hatékony, ütős kommunikáció, csak a szarkenés, foskeverés. Ilyen balfasz ostoba, debil, ellenzék nincs az univerzumban!
Pusztai
Nem kéne már végre az ellenzéknek az asztalra csapni, hogy amit a fidesz rászart az lepattanjon róla, betakarja a hazug fideszmaffiózókat??
...Hallom a fidesz azt mondja: minden eu-s követelést teljesítettek, - még a maradék ellenzéki média is bemondja kommentár nélkül, - ami hatalmas hazugság, 4 pontról alkottak törvényt a maradék 23 még a Parlament elé sem került, akkor hogyan is teljesíthették volna???
...De ez a nyám-niyla álellenzéki szarhalom csak keni a fost a falra ahhelyett hogy leüvöltenék a fideszmaffiózók fejét.
Köztv eü felvilágosítás eredménye:
www.facebook.com/photo/?fbid=6526937847336929&set=a.179393785424732
Ja hogy hazug politika, agymosás van, közfeladat elláta semmi?
Dr. Proktor
A fidesz előre megy nem hátra, nagy kár hogy mi itt maradtunk...
Sakk Matt
Prüsszel! Háborús infláció..Zelenszkij! Gyurcsány és a dollárbaloldal!
Cherry
Remélem ez a zsiros Napoleon és bandája odakerül, és egy szót nem szól a rohadék cigány, emberek hivők ez kell nektek,??? Irány a temető..
Pusztai
Szörnyű fertőzésekben halnak meg kórházi betegek ezrei. A kormány segítség helyett azon dolgozik, hogy eltitkolja ezt
www.direkt36.hu/szornyu-fertozesekben-halnak-meg-korhazi-betegek-ezrei-a-kormany-segitseg-helyett-azon-dolgozik-hogy-eltitkolja-ezt/

A most induló, Semmelweis Projektnek hívott négyrészes cikksorozatunk és a hozzá kapcsolódó, november 11-én megjelenő dokumentumfilmünk főbb megállapításai a következők:

a magyar állam és a politikusok tisztában vannak a probléma súlyával, de több energiát fektetnek a tagadásába és a szőnyeg alá seprésébe, mint a megoldásába;
szándékosan és változatos eszközökkel titkolják, hogy valójában mi a helyzet az egyes kórházakban, nehogy „megijedjen a lakosság”;
bebizonyítjuk, hogy a helyzet még a hivatalos statisztikáknál is súlyosabb, és a valóságban lényegesen több a kórházi fertőzés;
szakemberek segítségével készítettünk és közzéteszünk egy Magyarországon egyedülállóan részletes, néhány évvel ezelőtti adatokon alapuló elemzést, amelyből nagy biztonsággal meg lehet mondani, hogy a magyar kórházak – sőt, az egyes kórházak egyes osztályai – hogyan teljesítenek egymáshoz képest, hány fertőzést azonosítanak;
több – a rangsorunkban kiugróan sok fertőzést jelentő – kórház esetében közelebbről is bemutatjuk, mi áll a háttérben;
európai összehasonlításban több mutatóban is sereghajtó Magyarország: kevés kézfertőtlenítő fogy, kevés a laborvizsgálat, kevés a nővér, miközben még mindig sok a többágyas kórterem. Ezek a tényezők mind segítik a fertőzések terjedését."

A Rogán minisztérium 1300 mrd hazugságokra kiadott összeg 10% TÍZ SZÁZALÉKA, kb felére csökkenthetné a halálesetek záma.
Mivel tudatosan csinálják ezért kijelenthetjük: FIDESZ MAFFAI KORMÁNY: TÖMEGGYILKOS!!
Menőmanó
Az egészségügy összeomlott. Az okatás összeomlott. Vasút, posta, dögrováson. Árak az egekben. Lopás még mindig megy ezerrel. Mikor lesz elege ennek a buta birka népnek?
Semmikor. Ahol Győzikéknek szelet pizzáért megveszi a fidesz a polgármesterséget, ott elég a szegénységet fenntartani.
Pusztai
kIEMELEM:

"-európai összehasonlításban több mutatóban is sereghajtó Magyarország: kevés kézfertőtlenítő fogy, kevés a laborvizsgálat, kevés a nővér, miközben még mindig sok a többágyas kórterem. Ezek a tényezők mind segítik a fertőzések terjedését.""

Ebben is utolsók vagyunk, és a fideszmaffia harsogja a sikereket.

Amit határozottan, ügyesen hatékonyan leleplezi az ellenzéki szarhalom.
Mijafaszé vannak?

3-4 dolog tétel van - pl. eü, oktatás, Ocsmány Vigyor, gazdaság, - amit napi szinten kéne a fideszmaffia pofájába gyűrni, de ez a fostenger csak a szarmasszírozáshoz ért.
Nnaugye!!
Tudják ezek mit kell tenni!!
Pusztai
Esse semmi!

A Rogán minisztérium 1300 mrd hazugságokra kiadott összeg 10% TÍZ SZÁZALÉKA, kb felére csökkenthetné a halálesetek számát.
Mivel tudatosan csinálják ezért kijelenthetjük: FIDESZ MAFFAI KORMÁNY: TÖMEGGYILKOS!!
Pusztai
@kereső: TÖMEGGYILKOS! pANDÉMI 35 EZER FELESLEGES HALOTT,
KÓRHÁZI FERŐZÉSEK ÉENTE KB 32 EZER FELESLEGES HALOTT EZ 13 ÉV ALATT KB 40 EZER HALOTT,
Pusztai
@Pusztai: EGY ÉV rOGÁN MINIZTÉRIUMI HAZUGSÁGRA KÖLTÖTT ÖSSZEG szinte rendbe tehetné az EÜ-t.
De a többet lopás érdekében kell a hatalom, a hatalom megtartásához meg kell a napi 24 órában bömbölő hazugság áradat.
Magukról siker másokról mocsok.
Köszönjük fidesz!!
Rohadnátok meg a börönben!!
Pági
Friderikusz beszélgetése Magyar Bálinttal
YouTube! Na ott világosan kiderül, hogy hogyan működik ez a maffia állami!
vacsi
"a kardiológiai osztály gyakorlatilag a súlyos betegek tekintetében leáll, nem lesz infarktus ellátás, de egyéb komolyabb ellátás sem."
A piszlicsáré bajokkal meg maradjanak otthon...
lusta
@Pusztai: A nulla lemaradt.
1. Az ellenzéki tevékenység nulla.
2. 13 év alatt kb. 400 ezer halott.
Pusztai
@lusta: az ellenzék tevékenysége -100% ha megszólalnak nő a fidesz szsvazók száma.
Az ellenzék : POLELIT!!
Pusztai
@Pági: mÁR VAGY 10 ÉVE MEGÍRTA mAGYAR bÁLINT.
namihami
Egyszerű! Be kell tiltani a szívinfarktust! Egy éjszakai módosító, a ""dicsőséges"" másnap máris megszavazza! Oszt fertig!
Lehet évértékelni!
balos
@namihami: Sőt!Majd bevezetik,hogy a TB járulékot egyenesen a lölöszámlájára kéretik átutalni!Az adónk nagy része már úgyis ott landol és landolni is fog!
csak úgy....
@namihami: aki meg nem tudja újraéleszteni magát, az annyit is ér !
rebelbull
Tapsoljatok birkák, erre szavaztatok! Pusztuljon a magyar. Ezek nem csak rablók, gyilkosok is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.