Charlie, az ország egyik legnépszerűbb énekese, különleges dupla koncerttel ünnepli 76. születésnapját – írta meg a Blikk.

„Lejárt az ideje ennek” – Horváth Charlie nagy bejelentést tett

Fotó: Horváth Charlie hivatalos oldala/Facebook

Az ikonikus zenész november elején a Kongresszusi Központban varázsolja el rajongóit, majd visszavonul a saját világába, és bejelentette, hogy

nem készít több lemezt.

A Blikk megírta, hogy közönség egy felejthetetlen koncerttel lehet részese november másodikán a Kongresszusi Központban, ahol welcome drink, három fogásos vacsora, a Budapest Jazz Orchestra, László Attila, Tóth Vera és persze Charlie lesznek a műsor főszereplői. 

Charlie elmondta, hogy az idei évben 65 koncertet adott, ami jóval kevesebb, mint a korábbi 110 koncertje.

A hosszú évek során azonban a kemény tempó megviselte, és most szeretne visszavenni.

Jövőre kevesebb fellépést tervez, de már most kijelentette, hogy az Arénában együtt szeretne majd ünnepel majd a közönséggel.

„Azt már tudom, hogy az Arénában Charlie 77 címmel együtt ünnepelhetek a közönségemmel, de ez a szám, ez a hetvenhetes már nem kamaszkor. A novemberi dupla buli különleges élmény lesz nekem is: harmadikán Kovács Kati lesz a vendég, és eléneklek minden nagy slágert a Charlie Band kíséretével, s persze, néhány nótát a legutolsó lemezemről. Másodikán viszont egy Frank Sinatra-féle, jazzes hangzás kap majd főszerepet. Öltönyben lépek a közönség elé, s ha minden jól megy, velük együtt falatozom majd a születésnapi tortámból, hiszen október 28-án töltöm be a 76-ot”

- mondta Charlie.

Charlie hangja mindig aktuális és szerethető marad. Az ikonikus énekes a zene erejében találja az életét és a színpadon maradandót alkot. 

„Eldöntöttem, hogy nem csinálok több lemezt. Nincs értelme. A legutolsó albumom másfél éve jelent meg, platinalemez lett belőle. Mégis azt látom, lejárt az ideje ennek”

- zárta az énekes.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Mindennek eljön 1X az ideje
És be is fog következni!
Mese nincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
A számomra... szép emlékű ILLÉS zenekar is anno megrendezte sok- sol évvel a szétesésük után az UTÓLSÓ nagy koncertet. Klassz volt. Utánna lettek még UTÓLSÓ koncertek. A zenészektől nem kell, nem lehet komolyan venni az UTÓLSÓ... szót, hiszen az náluk addig tart, amig el nem kezd fogyni a családi kasszából a pénz. Utánna bizony jüöhet még egy utólsónál is utólsóbb fellépés, lemez, stb.
Sakk Matt
"Nagyjából 700 dalom van, egyiket jobban szeretem mint a másikat, de a rádiók mindig ugyanazt a négy-öt nótát játsszák tőlem."

A rádiók a népszerű slágereket adják, mert nem a Charlie rajongókat akarják kiszolgálni, hanem változatos kínálattal akarják szórakoztatni a lehető legtöbb hallgatót. Ehhez vegyesen kell slágereket játszani.
Én is hőböröghetnék, hogy nem hallom a kedvenceimet - Kraftwerk, JMJ vagy OMD - rádiókban :)
Nyírfa
Elvonatkoztatva a politikától: a zenéjét és az előadóművészetét szeretem, azon kevesek közé tartozik, akik , bárhová is születnek, nagy ívű pályát futnak be.
Légy boldog!
rokker33
Megértem a művészurat!Ő már nagyon sokat tett az asztalra ,ha 20 évvel ezelőtt fejezi be, akkor is egy felejthetetlen legenda marad! Isten éltesse még nagyon sokáig erőben egészségben !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.