A miniszterelnök kijelentette, nem állunk hadban az oroszokkal, és el kell kerülni a világháború kitörését.

Orbán Viktor a Kossuth rádiónak adott péntek reggeli interjújában azt mondta: a brüsszeli politikusok úgy viselkednek, mintha háborúban állnának Oroszországgal, mi viszont nem.

Orbán Viktornak még mindig Soros a legnagyobb gondja, és az, vajon hogyan foglaljuk el Brüsszelt

Orbán Viktor szerint vigyázni kell, nehogy világháború robbanjon ki/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Arra a kérdésre, hogy vajon milyen következménye lenne, ha szárazföldi csapatokat küldenénk Ukrajnába, a kormányfő visszautalt hogyan kezdődött a háború, majd kijelentette: most már fegyverekről, szárazföldi csapatok küldésről van szó – írta a telex.hu.

„Ez nem egy videójáték, minden szónak súlya van”

- szögezte le. Szerinte a megoldás a tűzszünet és a béketárgyalás lenne. Nagyon kell figyelnünk arra, hogy Magyarországot nehogy behúzzák a háborúba.

Az ukrán gabonával kapcsolatban azt mondta, hogy a baj gyökere az, hogy az Európai Unió szigorú szabályai csökkentik az európai gazdák termelékenységét. Ha az ukrán gazdák olcsóbban tudják eladni a termékeiket, mint a magyarok, akkor az gondot okoz.

„Amikor bejön az olcsó ukrán gabona, akkor a nyugati vevő azt fogja megvenni, a magyar és a többi 7-8 ország gabonája pedig bent marad a raktárakban. Ettől szenvedünk”

- mondta a miniszterelnök.

Úgy véli, az Európai Unió alapításakor béke és jólét volt, most viszont háború van és rosszlét. Sokat gondolkodik azon, „hogyan kellene elfoglalni Brüsszelt”. Szerinte nem az a lényeg, hogy jobboldali vagy baloldali logika dominál, hanem az, hogy ki háború és békepárti.

Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya, a Soros-féle hálózat beépült az európai intézményekbe – mondta Orbán Viktor.

A kormányfő rámutatott: a Soros-féle hálózat olyannyira beépült, hogy az európai intézmények pénzt adnak neki. 

Nem egyszerűen vélemény-befolyásoló pozícióik vannak a Soros-birodalom embereinek, hanem olyan erős alkupozícióik, hogy a saját maguk fenntartásához szükséges pénz egy részét ki tudják venni a brüsszeli kasszából: bent vannak a bizottságban, az Európai Parlamentben és "jó néhány miniszterelnök egyértelműen Soros által kitartott ember" – mondta Orbán Viktor.

Hozzátette: az európai emberek véleményét, annak érvényesítését az is nehezíti, hogy Brüsszel egyre inkább foglyává válik a Soros György által "nagy munkával az elmúlt 30 évben felépített" nemzetközi aktivista hálózatnak.

Orbán Viktor szerint háborús pszichózis van az unióban, amit meg kell állítani. Óvatosnak kell lenni, „nehogy kialakuljon egy világháború”, pedig szerinte az ember nehezen mondja ki ezt a szót.

Forrás: telex.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ennek zárt intézetben, rácsok mögött a helye. Fegyház, vagy elmegyogyó mindegy is, csak ne engedjék ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya, a Soros-féle hálózat beépült az európai intézményekbe " :)
már ennél csekélyebb örültségér is zártak diliházba botcsinálta napoleonokat..
Menőmanó
Ennek zárt intézetben, rácsok mögött a helye. Fegyház, vagy elmegyogyó mindegy is, csak ne engedjék ki.
Menőmanó
@csak úgy...: A Putyin hálózat épült be a külügyminisztériumba, meg orbán agyába.
Giovanni Alba
"jó néhány miniszterelnök egyértelműen Soros által kitartott ember" – mondta Orbán Viktor.
Nagyon úgy néz ki -laikus szemmel- hogy ez a kijelentés alkalmas többek jó hírének megsértésére, más szavakkal találgatáson alapuló rágalom. Ezt meg lehet úszni következmények nélkül?
sokanvagyunk
Számtalan kis- és nagyvárost sem tudott "elfoglalni" itthon, nem ám Brüsszelt azokkal a levitézlett politikusnak nevezettel, akiktől úgy szabadult meg, hogy oda exportálta őket.
Őrnagy
"Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya, a Soros-féle hálózat beépült az európai intézményekbe"

1, Ez már évtizedek óta sejthető, de 2015 óta már annyira biztos, hogy már Soros György is inkább dicsekszik velem minthogy tagadná.
2, Ettől a hálózattól, ami befészkette magát minden EU tagországba, sőt azon túl is, lehetetlen megszabadulni, hacsak nem ébred fel Európa teljes lakossága (teljességgel reménytelen), és nem üldözik ki a Soros szervezeteket Európa teljes területéről.

A remény hal meg utoljára, de a Soros szervezetek mára már befészkelték magukat az EU tagállamok vezető pártjaiba és olyan erős média birodalommal rendelkeznek egész európa területén, hogy az Európai választók el setudják dönteni, hogy kire merjenek szavazni, ha meg akarnák törni az USA Deep State Soros György srómanon keresztül gyakorolt médiauralmát, amely gondoskodik róla, hogy a júniusi választások után is megbízható többsége legen a USA Deep Statenek (a Soros szervezeteken keresztül gyakorolt teljhatalma) az Európai Unió teljes területén, kivéve hol egy, hol kettő tagállamot, amelyeket a Brüsszeli Gyarmati Helytartótanács ennek megfelelően folyamatosan szégyenpadok kíván tartani és megpróbál teljesen ellehetetleníteni, amíg a lengyel változásnak megfelelően Brüszel (és USA Deep State) hű csicska kormánya nincs, amely szembe hajlandó menni a saját állampolgárai valós érdekeivel!
Őrnagy
Ez azt jelenti, hogy Magyarországnak valójában nem Soros György vénember jelenti a gondot, hanem az USA Deep State, amely az USA elnök gyakorlati hatásköre felett működik, és Európát a saját gyarmataként kezeli.
csak úgy....
@Őrnagy: igen,akiket látomások gyötörnek mint téged,azok bizony ezt sejtik! :)
sokanvagyunk
@Giovanni Alba: "jó néhány miniszterelnök egyértelműen Soros által kitartott ember" – mondta Orbán Viktor.
A"kitartott" helyett talán "az ő pénzén kitanult és felkapaszkodott" lenne helyes.
Eladott Ország
Mi a f.sz van ebben az országban?!
twitter.com/Jzsi18313051/status/1770479955475837104/photo/1
Indul a hadjárat Brüsszelbe. Kolostor különkiadás. Támogató: Koleszterin úr. A Star Wars klónkatonák.
twitter.com/janos_hary/status/1770125316322693269/photo/1
Nem vagyok agresszív, de remélem lámpavason végzi ez a bagázs. Amit ezek a nyomorultak az ország, a nép ellen elkövettek, megbocsáthatatlan!
Horizont
A hordóhasú legnagyobb gondja a benne lévő démonjaival lévő harc.
Mit fog ez művelni a soros elnöksége alatt???
Mire a végére ér ki is basznak az eu-ból az tuti.
Ez tényleg nem normális. Beteg elme. Lépjen ki bassza meg, mert ez a rohadék szemétkedése, összeesküvéselméletei hazánk szégyene. Szörnyű amit csinál.
Jó lenne ha az itthoni dolgokkal foglalkozna, rogyadozik a rendszere, már rászámoltak.
Eladott Ország
Petőfi Sándor: Mit nem beszél az a német... (részlet)
»Foglalod a kurva anyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekünk ők izennek,
Kik egy nyúlra heten mennek.«
„El kell foglalnunk Brüsszelt!” (Orbán - 2024. 03.15.)
twitter.com/janos_hary/status/1769971392819179792/photo/1
Nincs más választásunk el kell foglalni Brüsszelt...
twitter.com/Skorpiooh/status/1769660682721521746/photo/1
Őrnagy
@sokanvagyunk: A valójában az USA Deep State finanszírozásában és politikai irányításában megjelehő Soros hálózat egy törpe kisebbséget képez Európában de uralják a bankokat és az Európai médiabirodalmat, lehallgatnak minden kormánytagot minden tagállamban, és ez a törpe kisebbség ellenére biztosítja a gyarmati uralmat!

Orbán basi se úgy gondolja amit mond, hogy a törpe Magyarországnak kellene elfoglalnia Brüsszelt, hanem a magyar néppel egyformán gondolkodó európaiakkal, de a magyar társadalomnál jobb életszínvonalon élő népeknél még nem jutottak el erre a pontra, és arra se, hogy milyen sötét jövő vár Európára (európa népeire) az USA Deep State gyarmati fügőségében, ha ez még 20 évig eltart! Pedig sajnos eltarthat. A Húgyagyú agyhúgyköves gyagyások meg azt hiszik, hogy ez a szomorú jövő (ha minden a jelenlegi szisztéma szerint folytatódik) őket nem érinti, mert ők egy rózsaszín ködbe burkolva minden rossz következménytől védettek maradnak! Na ez egy hatalmas tévedés, amiből igencsak keserű lesz az ébredés.
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Látom elsőnek bevállaltad, hogy te vagy az a húgyagyú agyhúgyköves gyagyás akikről beszéltem! Bizony neked is nagyon szar lesz (mint minden gyagyásnak) az ébredés, hogy a rózsaszín ködfelfő benneteket gyagyásokat se véd meg!
Pálinkás Pál
nekem meg az a legnagyobb gondom, hogy ez a görény még lélegzik,...lássuk be, jobb lenne az élet ő, meg a csürhéje nélkül...
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Akik itt kommentelnek mind pontosan tudják, hogy kikről beszélek, de többen elhessegetik a gondolatot, hogy én már most megmondtam, hogy nem csak a független liberálisok jövőjének a teljes elkúrása zajlik, hanem az ővék (a tiétek is) Gyagyás!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Lehet hogy a fidesz és Orbán nélkül ebben a pillanatban jobb lenne az élet, de az egyáltalán nem mentené meg a húgyagyú agyhúgyköves elmeroggyant csürhétek jövőjét a teljes elkúrástól, ami sajnos folyamatban van. Sajnos az az érzésem, hogy a fidesz és Orbán se ment meg bennünket ettől, mert túl kicsi ország és nemzet vagyunk ahhoz, hogy a globális elkúrók, ne tudják teljesen elkurji a mi, a gyerekeink és ha lesznek még, az unokáink jövőjét (természetesen a rózsaszín kötfátyolban elszigetelődött agyhúgyköves csorhétek jövőjét se!
Nessy
Soros legnagyobb, és megbocsáthatatlan bűne Orbán és társainak ösztöndíja, a fidesz indulásának támogatása "guruló dollárokkal"!
rokker33
@csak gyagyás...: te elmebeteg vagy abból is a rosszabb fajta akit nem lehet bezárni! Egyedül Magyarország nem akar ebbe az egész helyiségbe belekeveredni de túl szellemi fogyatékos vagy hogy ezt megértsd...
Pálinkás Pál
@Őrnagy: momentán engem a jelen érdekel,...ha a nercsürhe a lámpavason száradna, ráérnénk gondolkodni a továbbiakon...
csak úgy....
@Őrnagy: @rokker33: gogyósok, ugye ti rokonok! :)
csak úgy....
@rokker33: "egész helyiségbe" :) milyen helyiségbe,mellékbe? öcsi,neked még mindíg srófon jár az agyad,gondolom már a labancok is kibasstak!
Őrnagy
@Pálinkás Pál: A jelenben és jól elvoltam bármelyik kormány alatt, szarok a világra, de a jövőtől féltem a gyerekeimet, és ha lesznek, az unokáimat is félteni fogom. Amúgy hiába meg se született volna Orbán basi, és a fidesz szervezése felett se bábáskodott volna se az MSZMP KB se az SZDSZ (és még Sorosz ösztöndíjakkal se okosítottak volna egyetlen fideszest se, vagy egyáltalán létre se akarta volna hozni a kommunista véghatalom a fideszt a '80-as években 1984-1986 közötti kezdéssel), attól szerintem nekünk semmivel nem volna jobb, mert az USA DS egész Európás a saját gyarmataként kezeli, de ezen belül az Európai nagyhatalma, meg csak a csicskás piacukként!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: nos...ha választani lehet , inkább leszek USA vagy uniós " gyarmat "..., mint orosz, vagy kínai...de mint mondtam ,az a jövő, előbb a szemetet kéne eltakarítani...
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Én inkább nem élnék semmilyen gyarmati függőségben, nem kérek az iszlám behódolásból, de még a genderidiotizmusból se, de te tudod, ha te arra vágysz.

Én olyan világban szeretnék élni (egész Európában, de inkább az egész világban), amilyennek Tom Hanks látta Magyarországot amikor Magyarországon forgattak filmet:

mindenszo.hu/

Tom Hanks Magyarországról: lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek.
Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek.

„Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, be­szélgetnek. Ilyen nincs sehol a világon. Lenyűgözött a látvány, az, hogy itt ilyen biztonságban élnek."

Bersze ha te nem szertnél ilyen környezetben élni, kipróbálhatsz néhány Nyugati ország fővárosát, hogy ott milyen az élet, amikor ráköszönt a sötétség akár a belvárosok közepén is, de a premkerületekben pláne!

Megértem, hogy a halvérűeknek kell az az izgalom, hogy túlélik e az éjszakát a nyílt utcákon, vagy nem! Ha neked az kell inkább...
RonaGyuri
Orbán szerint, legalábbis azt mondta: "Magyarországon, egy higgadt, nyugodt és észszerű gondolkodás zajlik"!!! =))
Őrnagy
@RonaGyuri: Nyugodj meg Gyuri. Amikor ekkora marhaságot mondott Orbán, egyáltalán nem rád gondolt! :))
Pálinkás Pál
@Őrnagy: hol láttad azt hogy én gyarmaton akarok élni..?...de igazad van, valóban félreérthetően fogalmaztam...
" ha választani lehet , inkább leszek USA vagy uniós " gyarmat "..., mint orosz, vagy kínai. "..helyesen így hangzik...Ha mindenképpen választani kell...
Eladott Ország
@Őrnagy: Találkoztam néhány ismerősömmel egy hosszú kávé előtt Brüsszelben.
twitter.com/darth_orban_/status/1770825124725367266/photo/1
Orbán: Veszélyek vannak, de Magyarország nem hagyja magát
twitter.com/i/status/1666069201352642560
RonaGyuri
@Őrnagy: biztos voltam benne, hisz ő csak hozzá hasonló korlátolt bunkókra gondol! =))
Őrnagy
@Pálinkás Pál: Nem gyanusítottalak meg, higy bármilyen gyarmaton akarnál (szeretnél) élni, de ha a jelenjeg zajló folyamatok tovább folytatódnak ezt se te, se én nem tudjuk elkerülni se a fidesszel, se a fidesz teljes eltüntetésével se! Az mese habbal, hogy ha a fideszt eltakarítanánk mindenestől akkor itt bármi jobb lehetne figyelembevéve, hogy kikre lehetne cserélni! Ez egy hatalmas illúzió!
Őrnagy
@RonaGyuri: Ebben lehet valami, bár közelről nem ismerem, és a fejébe se látok bele. ! Én mindössze arra céloztam, hogy bárkikre is gondol, húgyagyú gyagyás agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyant seggfelyekben nem szokott gondolkodni (legalábbis nem gondolom)! :))
Pálinkás Pál
@Őrnagy: ebben igazad van,...aki az elmúlt 30 évben politikai tényező volt, vagy most a parlamentben ül, mind dögkútba való...a baj hogy a fiatal generáció vastagon lesz@rja az egészet,..akkor nekem kéne aggódnom a jövőjükért.., ne röhögtess...ezért mondom, ez a birkanyáj megérdemli a puhost...de én akkor is szívesebben beszélnék rémtetteiről posztomusz..
Pusztai
@Pálinkás Pál: „Ezért megy tönkre körülöttünk a világ, mert 30 éve ilyen politikusok és ilyen újságírók hülyét csinálnak a társadalomból”
– mondta Jávor Benedek a Hír TV riporterének,

Bödőcs.: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
Pusztai
Egészen gusztustalan ennek a felcsuti gazembernek a sorosozása, lévén évekig élt a pénzéből, a pártja mai értéken milliárdokat kapott Sorosnak köszönhetik hogy ma politikai tényezők.
Arra biztos nem gondolt Soros, hogy gazembereket hazaárulókat támogat majd,létrehozza a magyar történelem legnagyobb gazemberét.
ezek a rohadékok hatalmi érdekből hálából 2015 után hátba szúrták a geczi vezérrel az élen.
Ilyen a fidesz erkölcs etika a geczivel.
... de az is felháborít hogy ez a lepra ellenzék ezt sem gyűri vissza két mondatban!
Nyírfa
És már megint péntek van, és imára hívott a Kossuth reggeli müezzinje. Készül a saríja is.
Dr. Proktor
Brüsszel ha ezt megtudja, akkor az ominózus Petőfi vers negyedik szakasza első sorának az átirata jut az eszébe...
FitesZoltan
Fel kell gyújtani az összes NGO hazaáruló álcivilszervezetet. Proplem solved!
Giovanni Alba
@FitesZoltan: ma, 10:50
OK, kezdd te, a te hangod mélyebb, de vegyük előre a CÖF-CÖKA szerveződéseket, mutass velük példát sámson.
Billibácsi
Szittya harcosaink elfoglalják Brüsszelt. Lóháton természetesen, hisz ez a magyar virtus. De van olyan ló ami elbírja köpcöst? Lehet ő inkább luxusrepülővel megy.
Őrnagy
@Pusztai: március 20., 08:21

Most láttam meg egy korábbi hozzászólásodat (amit minden ember figyelmébe ajánlok) , és teljesen fel vagyok háborodva

Nagy marhaságot (felháborító dolgokat) írsz:

"nem volt olyan mesterséges direkt csoportok elleni gyűlöletkeltés mint amit a fidesz teremtett"

Csak az volt: nyílt uszítás, gyűlöletkeltés "társadalmi osztályok" ellen, és leszámolás velűk: politikai gyilkosságok, uszítás és vagyonkifosztás, elüldözés az országból, folyamatos zaklatás, "B" listázás, tárcsadalmi rétegek kitelepítése (százezrek) a városokból, kényszer vallatás az andrássy út 60-ban és sok helyen másutt, koncentrációs táborokba zárása százezreknek,fizikai és lelki kínzások a koncentrációs táborokban, koncepciós perekkel való megnyomorítás, stb.

Felháborító, hogy élnek ilyen agyhúgyköves elmeroggyant gyagyások, akik a Sztálinista, Rákosista Kádárista rémuralmat van pofájuk a jelnegi (tetszik nem tetszik ) állapotokhoz mérni!
Ez szégyen és gyalázat! Súlyosan szégyelld magad és mélyedj magadba!

Aki azokat az állapotokat a maival hasonlítja össze, sőt enyhébbnek nyilvánítja az és/vagy súlyosan tudatlan, és elköveti a kommunizmus bűneinek a legsúlyosabb tagadását, ami a mai törvények szerint bűntetendő cselekmény!
Feller_Peti
Orbán Viktor Úrnak igaza van és lesz!
El kell foglalni Brüsszelt még mielőtt ránk nem szabadul az Ukránok -liberális nyugatiak, Gyurcsányok, Sorosék- demokráciája:

videa.hu/videok/nagyvilag/the-democracy-of-ukrainian-neo-nazis-GWOyqIM3mQj4CVhC

videa.hu/videok/nagyvilag/the-democracy-of-ukrainian-neo-nazis-r1oZbAGQTyw3ePJu

Isten éltese hazánkat, Orbán Viktort és a békét !
Nyírfa
@FitesZoltan: 10.50

Néró, miután felgyújtatta Rómát, elmenekült, de utolérte egy katona, és segített neki a kardjába dőlni. Óvatosan azzal a gyújtogatással, mert te is a" kardodba dőlhetsz ", mégha nem is hiszed el.
Sakk Matt
@FitesZoltan: Neked csak a GO CÖF jön be, te rubeljobbágy!
Nyírfa
@Őrnagy: 11.22

Kivételesen elolvastalak, ugyanis nekimentél az egyik fórumtársunknak, éppen annak, akinek, saját tapasztalata alapján van hiteles összehasonlítási alapja.
Én csak egy kis kiigazítást teszek, ugyanis összemostad a fasizmust a korai szocialista időkkel, ami, már megbocsáss, de tényszerű hamisságban szült ,faék egyszerűségű gondolati termék. Nem mellesleg Kádárt a szádra sem vehetnéd, annyival különb rendszert teremtett a jelenleginél. Hogy megtetted , csak magad gyaláztad - jelzem, szokás szerint.
No, a végére: a kommunizmus, fiam, eszme, filozófiai irányzat, amely taglalja az eszmén alapuló társadalom létrehozásának a lehetőségeit. Mint rendszer, a történelmünk folyamán még nem valósult meg, az emberi tudat nem képes még a befogadására, ugyanis a lényege megegyezik a jézusi tanokkal.

Csak figyelem, hogy miért van örömötök a gyengécske szellemi létetek hirdetésében. Mondanám, hogy rejtély, de nem az: fel sem tudjátok mérni, mennyire kezdetlegesek vagytok.
csak úgy....
@Feller_Peti: shikari,ez 1/2 kg rízst, 1l tejet ,5 szem kockacukrot és 10 db. nagyobb krumplit érdemel!
Őrnagy
@Nyírfa Gyagyás: "összemostad a fasizmust a korai szocialista időkkel"

HAZUDSZ húgyagyú gyagyás agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyant seggfej!

Nem mostam össze semmivel se a Sztálinizmusba oltott Rákosi rémuralmat, se a Kárdári diktatúrát.

Ha akarsz kapni egy kis ízelítőt a Rákosi rémuralmából, akkor nézd meg Chrudinák Alajos ÁVH 1. 2. 3. filmjét, (abban se találsz meg minden rémtette, így nyugodtan felszorozhatod a rémtetteket, de kaphatsaz valami alapot a kor megismeréséhez!

www.youtube.com/watch?v=ZcYtMRumdh0
Maccska
@Nyírfa: Kádár egy mocskos tömeggyilkos és hazaáruló.
Másodsorban a kommunizmus sokkal több áldozatot szedett mint a nácizmus.
Magyarországon például a szocializmus a tatárjárással vagy moháccsal összevethető károkat okozott.
Nyírfa
@Maccska: 12.11

Remélem, nem okoz további zavart az elmédben, hogy kiröhögtelek.
Őrnagy
@Maccska: Egyes húgyagyú gyagyás agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyant seggfejek sportot csinálnak abból, hogy egy szolíd leánynevelő intézetként tüntessék fel a Rákosista rémuralmat (apróbb hibákkal) a mai nekik nagyon nem tetsző (mert nem ők ülhetik mindenütt körbe a húsos fazekat, bár a korábbi tetteikkel sose lettek elszámoltatva, a nemzeti vagyon szétrablásával és elkótyavetyélésével se) többpárti akármilyen rendszerrel szemben, ahol megtarthatják a lopott vagyont, mert felelelőtlenül olyan törvényeket alkottak a gengszterváltás hajnalán, hogy más elévült (de nem az én szememben).
Őrnagy
@Nyírfa: Az agyhúgyköves húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfejek, ha nem tudják az igazságot cáfolni, kínjukbak idétlen röhögésbe kezdenek!
Szánalmas vagy Gyagyás!
Cherry
Elmebeteg retek, vágják ki az EU ból és NATO bol ezt a cigány szemetet,ez csak köpködni tud de a pénz az istene,,, annyira beteg agyilag, hogy ő a világ szégyene ez a Putyin seggnyaló patkány, hányinger a zsiros disznó
Maccska
@Nyírfa: A Terror Háza kutatói szerint 1945 és 1989 között több mint 70 ezer embert börtönöztek be politikai okokból Magyarországon, és a „háborús bűnösöket” nem számítva, az 1956-os megtorlás áldozataival együtt 714 embert végeztek ki. A Szovjetunióban összesen 65 ezer magyar gulágáldozatot tartanak nyilván, ám ebben az elborzasztó számban még nem szerepelnek a járványokban, a tranzittáborokban és az odavezető út során elhalálozottak. Magyar történészek becslése szerint a szovjet kényszermunkatáborokba elhurcolt mintegy 600 ezer magyar közül minden harmadik, vagyis 200 ezer honfitársunk életét vesztette.
Cherry
@Menőmanó: Itt a pont, már régen ki kellene adni a zártosztályi leletet róla, mert hogy nem normális az is biztos...
Maccska
@Nyírfa: Felfoghatatlanul sok volt az áldozat

Világviszonylatban százmillióra becsülik a kommunista diktatúrák halálos áldozatainak számát, Kelet-Közép-Európában a számuk elérheti az egymillió főt is. Ennyien vesztették életüket éhínségben, kényszermunkatáborban vagy kegyetlen kivégzések során. A szovjetek által megszállt országokban szinte mindenki érintett volt: vagy úgy, hogy családtagot, családtagokat veszített, vagy a kitelepítés, esetleg a padlássöprés által, és a sor hosszan folytatható.
Cherry
@Őrnagy: Te ugyanolyan elmebeteg vagy mint ez a zsiros retek cigány, vizsgáltasd meg magad,,
Őrnagy
@Cherry Gyagyás: Te ugyanolyan agyhúgyköves húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfej vagy mint @Nyírfa Gyagyás: és @Pusztai Gyagyás: továbbá mint munden libkány seggfej!

Ne vizsgáltast meg magad, mert megrémülhetsz az eredménytől, segíteni meg rajtad már úgyse lehet! :))
csak úgy....
@Őrnagy: ugye téged ezzel a gyagyásozasi tünettel szállítottak be a diliházba ? :)
rücsü41
Orbán a, cikk alapján megállapítható, hogy nem ismeri a több meg a kevesebb fogalmát, mert azt mondja ,hogy Gyurcsány vitte csődbe az országot, miközben a statisztikát készítő európai hivatalok szerint olyan alacsony szinten mint most van az ország gazdasági teljesítménye, a dolgozók javadalmazása, a nyugdíjak reál értéke soha nem volt az ország.Most van a legalacsonyabb szinten az ország teljesítménye , az emberek életviszonyait is tekintve, s erre papírja is van a kormánynak.Ilyen rossz az egészségügyi ellátás, az oktatás még nem volt ebben az országban a gengszterváltás óta. Azok akik még a FIDESZ-ből is ki próbálnak ugrani azok is azért teszik ezt, mert nem értenek egyet Orbánnal, és azzal a korrupt rendszerrel amit ő alakított ki.Ebben az országban aki nem tartozott a "felső tízezerhez" azok elszegényedtek de a az oligarchák az ország szegényedése ellenére tökig gazdagodtak .Akik most úgy gondolták , hogy ez ellen tenni kell nem a lojalitás hiányát kell felvetni, hanem azt hogy hogyan bírták idáig hogy nyakig benne voltak az ország vagyonának elsíbolásában.Nem az a lényeg most hogy ki lojális , hanem az hogy ki mond igazat.Szerintem az igazság kimondása most sokkal fontosabb mint a lojalitás számon kérése.Orbán mint egy megrögzött öreg ember és nem sokat megélt balerina áll az társadalmunk előtt, aki nem tud mát másban gondolkodni, csak abban amiben 10 évvel ezelőtt gondolkodott, Sorosban, és abban hogy nem neki mint tagországnak kell alkalmazkodni ahhoz a szervezethez amibe elődje Gyurcsány az országot beléptette népszavazás után, elvárja , hogy az ő igényeit ami nem egyenlő az ország érdekével minden tagország elismerje, és segítse a mi pedagógusaink fizetésének emelését, hiszen szerinte az a természetes hogy az állam alkalmazottainak megfelelő szintű emeléséről a szervezet gondoskodjon.Azt próbálja elhitetni a hívőivel hogy a baloldal 10-11 képviselője dönti el az EU-ban hogy adnak-e pénzt a mi pedagógusainknak a bérének az emelésére.Arra persze már nem...
Nessy
@csak úgy...: 13,12 Nem adhat mást, csak mi lényege!
kereső
@rücsü41: Minden statisztikai adatban sokkal! rosszabb helyzetben van az ország, mint gyurcsány idején volt- a korrupciós helyezésünk 20+ pontot zuhant- ezzel elsők lettünk az unióban.
Nem Gyurcsány léptette be az országot az unióba- Magyarország 1994-ben jelentkezett felvételre, a csatlakozási tárgyalások 1997 év végén kezdődtek-és 2003 -ban értek véget, a csatlakozási szerződés 82+%-át az első orbán kormány tárgyalta le.
Magát a csatlaozási szerződést Medgyessy Péter irta alá 2003-ban, amely 2004 május 1-én lépett hatályba. Akkortól lettünk tagok- hol volt ebben az időszakban "gyurcsány"?- sehol. Orbán viszont végig ott volt.
csak úgy....
@Maccska: "Felfoghatatlanul sok volt az áldozat" - ha csak az 0rbán rendszer megfagyottjait,öngyilkosait ,a pocsék egészségügyi ellátás következtében és a covidban"elhullotak számát veszed figyelembe, az már jóval több mint 70 ezer ember!
nem vetted észre a népszámlálisi adatokból,hogy mennyivel lett kevesebb a számodra állítólag oly fontos magyarság létszáma? -pedíg ez csak 14 év és nem 44!
Nessy
Ameddig ezeket a témákat mesléi a híveknek, nem kell a valós problémákról beszélnie! Egészségügy, oktatás, szociális ellátás, államadósság, költségvetési hiány, korrupció,stb., stb.!
sándorbence
magacsak sorosozni meg gyurcsányozni tud maga irányitása alatt azunióban sereghajtók
vagyunk sokterületen ez a süketduma kel az orbáni libernyákoknak mindennap
hányok maguktól
Nyírfa
@colibri: 13.43

Ennek utána kéne járni, mert, ha van igazságtartalma, akkor az egész Európára jelent veszélyt, Orbánékat pedig népirtás vádjával Hágába kell citálni.
csak úgy....
@Nyírfa: egy 2/3 al választott kormányföt? - milosevics mikor került oda?- mikor már késö volt..
Nyírfa
@csak úgy...: 19.35

Azt a kétharmadot már nagyon át kéne világítani! Hogy mi minden derülne ki!
teuton
Ugy hülye ez, ahogy van. Idaig azt hazudta, hogy Soros lefizette az EU vezetöit, mostmeg arröl böfög, hogy penz kap az EUtol. Neki csak az faj, hogy mar nem Soros csöcsen logva kap ingyenpenzt, az EU is megnezi, hogy mire ad, nem mindent lophatnak el a haverjaival...
csak úgy....
@Nyírfa: - semmi! - hiszen a választási irodákat ,helyiségeket a szavazó urnákat is ök uralják!
csak úgy....
0rbán egy fantáziaszegény, a sorosnál (a hívei miatt) egy leragadt faß, aki elbaszta focira az eu.s pénzek felét a másikat meg ellopta és köll neki a bünbak!
viki ,a finkelstein fényeskedjék fölötted!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 21.12

Mondom: át kéne világítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.