Menczer Tamás közölte, a biztonságunk, a jövőnk és a gyerekeink, unokáink jövője múlik a június 9-i választáson.

A biztonságunk, a jövőnk és a gyerekeink, unokáink jövője múlik a június 9-i választáson – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Menczer Tamás Tiszaföldváron elmondta: azért kell győznünk, mert a biztonságunk, és az sem túlzás, hogy az életünk, a jövőnk, a gyerekeink, unokáink jövője múlik a kilencedikei választáson, ugyanis a világban már nem "csak" háborús készülődés látszik, hanem világháborús és most már atomháborús készülődés látszik.

Tehát a biztonságunk, az országunk biztonsága múlik június 9-én. Ezért kell nyernünk

- jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Menczernek már nem kell fokozni az ijesztgetéseit, mert senki nem figyel rá.A legrosszabb választása volt a FIDESZ-nek ,hogy ő lett a kommunikációért felelős ember a kormányban.A Menczer egy papagáj, önállóan nem tud gondolkodni, csak Orbán szövegét ismélki állandóan amit mi már kívülről tudunk és röhögünk rajta!Menczer a kontra szelekció áldozata!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
tomi azt akarja beadni a hüle híveknek, hogy csak 0rbán a nagy szarkavaró tudja megakadályozni a következö világégést! - és közben tominak nem ég a hazug pofája..
vajon mi lesz tomiból 0rbán után? - köpöcsésze?
jáger laszló
Úgy +ijedtem,hogy csuda!!,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Menczernek már nem kell fokozni az ijesztgetéseit, mert senki nem figyel rá.A legrosszabb választása volt a FIDESZ-nek ,hogy ő lett a kommunikációért felelős ember a kormányban.A Menczer egy papagáj, önállóan nem tud gondolkodni, csak Orbán szövegét ismélki állandóan amit mi már kívülről tudunk és röhögünk rajta!Menczer a kontra szelekció áldozata!
magyarigeza
Meg van a valós veszélye. Pont úgy mint az EU-ban agyon húzott woke homár elmebeteg propagandának.
CsipkeRózsa
Menczer Tamásnál még az is nagy tehetség, hogy tud fokozni.
Billibácsi
Egy dolgot biztosan nyerhettek: tapasztalatot! A többi az nem annyira biztos.
Nessy
Mencer Tamás egyet elfelejt, hogy Oroszország, Izrael, Hamász, Észak Korea, USA, egyik sem uniós tag! Ott Orbán vétója nem műxik! Az, hogy a fidesznak 10,vagy 12 képviselője lesz, ebben az esetben irreleváns.
telegdilaci
@rücsü41:Riogatás megfélemlités kampányolás helyett tisztességesen kellene kormányozni!
simmering73
Világháború, atomháború, meg az #anyátokpicsája.
Nessy
@telegdilaci: A gatalom megtartásához kell a lebutított, félelemben tartott tömeg! Ő előttük lehet a nagy megmentő szerepét előadni.
Clavigo
.. .sporthíreinket hallották. Oszt jó napot
szegény hazám
@Nessy: Milyen tömeg? Az agymosott 2 000 000 millió birka, akiknek az élén, a szamár helyett egy dagadt disznó áll.? Az az egy bites agyú bégető alulképzett birka had, akiknek a szavazata többet ér mint az a négymillió nyuszi akik vezető szamár hiányában képtelenek egységet alkotni?
Remélem a viszkető valagú összeférhetetlen Annácska, az álszent vonyító Kovács kutya, a kancsal Mariska fidsss-est támogató nagyon zöld éretlen fia, meg a többi kis szemétpárt, akik az összefogás helyet csak a pénzfelvétel érdekében léteznek még 2026-ra elmennek a bús 3,14 csába, és nem segítik a malacot tovább a töredék szavazataikkal, melyek az elvesztett választás nyomán a mocsok rabló bandát fogják támogatni.
vacsi
Sajnos, a háború réme valós. És annál szörnyűbb nincs!
izéke
esetleg világok háborúja,galaktikus háború,Tejutak harca? :))))) Star Wars?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.