tuzimado

Melyik a legjobb hőszigetelő anyag? Miket kell figyelembe venni?

A mai modern szigeteléstechnikában egyre több hőszigetelő anyaggal találkozunk. De honnan tudhatjuk, hogy melyik szigetelő a legjobb? Van-e egyáltalán erőnyerő a hőszigetelő anyagok között? Ennek járunk most utána.

12 Voltos és a 24 Voltos RGB LED szalagok összehasonlítása – melyiket vegyem?

Rávághatnánk, hogy természetesen a 24 Voltosat. Hiszen kétszer akkora feszültség mellett, azonos Amperrel kétszer akkora teljesítményt vihetünk át.

Te sem tudtál semmit a kék fény káros hatásáról, amíg meg nem jelent a LED és a rettegéscentrikus újságírás?

A kék fény benne van a napfényben (ami hidegfehér – csak hogy fokozzam az aggodalmakat). Ráadásul a kék, a 3 alapszín egyike. Nélküle, nem lehet kikeverni a türkizt a lilát, sőt a trendi pinket sem – és a fehér szín sem létezne. Tehát a nap a szivárvány minden színével süt, melyet megszűr (és megtör) a légkör,...

Habos-mákos - fele cukor, fele nem

Csökkentett cukortartalommal, glutén- és tejtermék-mentesen, 10 tojással.

Megtévesztő RGB LED szalag fényképek hatására jön a csalódás

Sokan nem tudják, mi a különbség egy RGB és egy DRGB LED szalag között. A sima RGB soha nem fog futni, minden időpillanatban csakis egyszerre egy színnel tud világítani. Ha villogási módot választunk, az mindig olyan, hogy a fényváltás csakis egyszerre és egyformán történik a szalag teljes szakaszán. Aki több színt akar egyszerre...

Babafészek: alvást segítő megoldás a gyerekszobába

Kíváncsi vagy, hogy milyen kiegészítőkkel tudod ellátni a babaszobát?

Dekorációs trendek a 2022-es karácsonyra

Minden évben kialakul egy bizonyos stílus, vagy trend, ami sokunk esetében meghatározza, hogy milyen dekorációt fog választani az idei év legszebb hónapjára.

30 éves az RS Bútor

A RS bútor a mai napig igazi bútoráruház maradt, csak bútorokkal foglalkozik, a lakberendezési, kiegészítőket árusító üzletláncokkal szemben.

Csináld magad lakásfelújítás - nyílászáró csere, belső hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés, új fürdőszoba, konyha, gardrób - hideg-, melegburkolat

Egy általános lakásfelújításon kívül, - mint amilyen a hideg- és melegburkolatok, a konyhabútor és a szaniterek cseréje - sarkallatos pont volt az alacsony rezsis lakás kialakítása.

Falfűtés utólagos kialakítása lakott lakásban, gipszkarton, vagy kőporcelán alá - csináld magad módszerrel

A komfortérzetünket úgy is tudjuk növelni, hogy közben a fűtési költségünket csökkentjük.

Mielőtt kályhát, kandallót, kandallókályhát vásárolnál a rezsiemelés miatt – jó ha tudod …

A rezsicsökkentés részleges feladása miatt, a gáz- és a villanyfűtésük kiváltására sokan érdeklődnek a fatüzelés iránt.

Rezsicsökkentés lakótelepi lakásban – csináld magad – nyílászáró csere, belső hőszigetelés, padlófűtés

57m2-es lakás felújítás rezsicsökkentéssel, csináld magad belső fal hőszigetelés, mennyezet hőszigetelés, padlófűtés, nyílászárócsere, és kombi kondenzációs kazán.