Öt réteg tészta ( datolya, zabpehely és kókuszzsír), 4 réteg töltelék (lekvár és dió), a tetején csokimáz. Mondhatnám, hogy a nyers zserbó az sütemény, de mivel nem sütöttem, így csak egy finom sületlenség.:) A tészta összetevői: 500g zabpehely, 12g útifűmaghéjliszt, 500g magozott aszalt datolya, 130g víz, 260g olvasztott kókuszzsír. A magozott datolyát beáztatjuk forró vízbe, annyiba, hogy a tálban a víz ellepje a datolyát. Ha magozott asztalt datolyát használunk, akkor is célszerű áztatás előtt szemenként átvizsgálni, nehogy maradjon benne mag, mert utólag elég kellemetlen akkor is, ha csak egyetlen magot véletlen beleaprítunk... Kövesd az alábbi homedecor linket a teljes leírásért és a fényképekért!

Forrás: homedecor.hu
Feltöltő: tuzimado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.