Ha a recept szerint jársz el, akkor egy 12 szeletes, hagyományosan magasabb tortát készíthetsz. A használt tortaforma 25cm átmérőjű. Ha csak a szokásos vékony verzióban készítenéd el egy lappal, akkor értelemszerűen csak a fele adagokkal dolgozz. Ekkor 6 szeletesnek tekintheted. A recept: A tészta összetevői: 333g mandulaliszt 8 db tojásfehérje 1 evőkanál víz 80g kristálycukor + 40g sztíviás eritritol (4x-es) => ha csak cukrot használnál akkor 200g kristálycukor Ha mandulaliszt helyett saját darált mandulát használnál, akkor valószínű a víz hozzáadását kihagyhatod, de a mandulaliszt erősen nedvszívó, és ha nem akarod, hogy a felvert tojásfehérjéből is felvegye a vizet, és túl sűrű nyers tésztát kapj, akkor célszerű vizet is hozzáadnod a felverésre kerülő fehérjéhez...

Forrás: homedecor.hu
Feltöltő: tuzimado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.