Nincs benne mandula, a marcipános krém alapjául kesudió szolgál. Az alsó réteg egy mogyorós datolyás réteg, a felső pedig egy kesudiós kókuszzsíros réteg, amit kakaópor fed. Egyszerű édesség, nem kell sütni. Először a kesudió-marcipán krémet készítjük el. Egyrészt, mert a kesudiót beáztatjuk egy éjszakára; - másrészt, ha először ezt dolgozzuk fel a késes aprítógéppel, akkor nem kell elmosnunk, ha a kakaós résszel folytatjuk. Fordítva viszont a maradék kakaópor beszínezheti elmosás nélkül. A kesudiókrém összetevők: 500g kesudió (szárazon), beáztatás után vizesen 750g – de nem lesz annyi, így kipótoljuk vízzel 750 grammig. 190g kókuszzsír 1 kávéskanál napraforgó lecitin 70g sztíviás eritritol (4x-es) ...

Forrás: homedecor.hu
Feltöltő: tuzimado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.