Az új ötös kategóriájának egyik legjobbja, a tesztautóban ráadásul közel 10 millió forintnyi extra teljesített szolgálatot. Elég ez a tökéletességhez? Tesztünkből kiderül..

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
@Faster911: Én is, csak nem ingyen van. :D
bmw-fan
Lehetne ez a szlogen: "Az autóban egy másik autó árát rejtettük el!" Nagyon szép, bár ebben már elég a jobb egyre beülni és bediktálni az úti-célt. Megy ez már magától is. :-)
dragonita
Nemrég olvastam egy viccet:

Egy BMW 130 km/h-val húzott el mellettem levő sávban. Láttam, hogy a nő a kormány mögött egészen közel hajol a tükörhöz és festi a szemét.

Egy pillanatra nem néztem oda, csak hirtelen azt vettem észre, hogy a kocsijával jön át az én sávomba.

Annak ellenére, hogy egy meglehetősen férfias ember vagyok, mégis annyira megijedtem, hogy kiesett a kezemből a borotvám, amelyik kiverte a másik kezemből a szendvicsemet.

Miközben megpróbáltam a térdemmel az autómat a sávban tartani, leesett a telefonom a fülemről, bele a lábam között lévő forró kávémba.

A kávé kifolyt, megégette a legértékesebb testrészemet és megszakított egy nagyon fontos beszélgetést.

Jaj! Utálom, ha nők autót vezetnek! ::D :D
alfás
@bmw-fan: volt egy e38 fullom. hál 'Istennek megszabadultam tőle.a luxus vitathatatlan. de! részletezés nélkül: 1,5 évig volt nálam. 3-szor!!!!! újjítattam fel a futóművet. kritikán aluli. nem ócsárolni akarom a bömöst,mert imádtam,de soha többett német precizitást. visszaültünk az alfába,ami nem véletlen. spártai a belseje,igaz. de semmi fölös kütyü. a bömössel kétszer lerohadtam.(fél lityi olaj miatt). az alfában kanizsa felé siófokon átszakadt a kuplung,úgy,hogy csak 1-es,és 6-os volt. saját lábán jött haza.és tudod,ha egy alfában valami tönkre megy,az csak német alkatrész lehet. Köszönöm,hogy elolvastad soraimat.
bmw-fan
@alfás: Érdekesek a tapasztalataid. Mindenesetre azon kevesek közé tartozol, akiknek mind olasz, mind német márkával vannak tapasztalatai. Én hallottam már mindkét oldalról, hideget-meleget. Az Alfáknál főleg az elektronikus problémákat emlegetik. Neked nem volt ilyen? Az új 159 nagyon tetszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.