A miniszterelnök csütörtökön a Hír TV Rájátszás című műsorában azt mondta, nem ijed meg a médiatörvényt ért külföldi kritikáktól, a jogszabály igenis európai.

Forrás: eMasa
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@csutak: Soha nem kötözködésnek veszek kérdéseket, csak tisztázandó,vagy értelmezési magyarázatként. A magyarság már 851-es Vérszerződésben rögzítetteket,az aranybulla tartalmazza. Azon öt pont.A közösség, mint nép birtokol minden (köz) hatalmat. Ebből átruházza a Főnek a neki kijáró jogokat vagyis közhatalmi jogok egy részét, amit világosan előírnak. Bűntett, ha a vérszerződést akár a közösség tagja, akár a Fő szegi meg. A közösség minden tagja büntetlenül szembeszállhat a Fővel,ha az az esküjét megszegi. A megállapodást szentesítik esküvel.
csutak
@keresztapa: Ebből legalább páran tanultak, remélem.
keresztapa
@csutak: Jut eszembe Aranybulla emlékmű:Rétfalvi Sándor alkotása 1972.-ben Székesfehérvár Csúcsos - hegyen áll. Azért 72 től mert a helyén orosz tank állott.
csutak
@keresztapa: Hja kérem, változik a világ, haladunk visszafelé:(
zoller
Bocsesz de NEM AZ ORBÁN KAMPÁNYBAN VOLT A SZLOGEN AZ HOGY

V Á L T O Z Á S !

?????????????????
másvirág
@zoller: A múlt és jelen időkre érvényes ! A jövőre már nem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.