EGY, KETTŐ, SOK!! =)) Kétszer háromsávos lesz az M1-es autópálya, a bővítése jövőre indul. Nagyobb volumenű autópálya-bővítések indulnak, az első építkezések jövő szeptemberben kezdődnek. 2025 szeptemberében indul és négy évig tart az M1-es autópálya bővítése 2x3+ITS sáv szélességre.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
EGY, KETTŐ, SOK!! =)) avagy túl a butyuta címen

ugyanazt kell mondjam – igaz most tapasztalat, míg akkor egy sztochasztikus modell alapján – mint a 70-es évek elején

A derék economX.hu „Hatalmas fejlesztés indul, több sávval megtoldják az M1-es autópályát” címmel számol be a Totalcar Kertesi Tamás, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) műszaki vezérigazgató-helyettesének a Magyar Építőknek adott interjúja alapján.
A több sáv az persze 1-1, de ennél fontosabb, hogy fel kell említsem, hogy a 72-76-ra tervezett 500km-e s autópályahálózatra vonatkozóan egy sztochasztikus modell alapján rögzítettem, hogy 2000-ig nem készül el! És lőn! =))
vacsi
@RonaGyuri: Engem inkább az érdekelne, hogy miért kell több sáv? Az M1-es a sógoroktól vezet pestig. Kik fognak olyan tömegben beáramlani az országba (a kiáramlást szerintem felejtsük el...), hogy erre szükség van?
Dr. Proktor
@vacsi: Azért ránézhetnél az M1 kamera képekre, kamion kamion hátán és akkor még nem is beszéltünk a személyautó forgalomról!
izéke
@vacsi: jártál te valaha is az ország nyugati felén? Tisztában vagy a forgalmi viszonyokkal? Vezettél valaha is? A bővítésre szükség van, inkább attól félek,hogy amennyibe kerülni fog,abból kijönne máshol egy négysávos vadiúj autópálya minden kilométernél egy hatvanpusztai uradalommal. A kiáramlást elfelejteni? Nehéz olyat írnom,ami most ne lenne sértő számodra, szerinted a migránsok majd autóval fognak özönleni a haldokló Nyugatról ide,ahonnan a fiatalság es már bőven a középkorúak is távozóban vannak? Inkább főzz egy csirkelábpörköltet,ha még van a választási csomagból.
Dr. Proktor
@izéke: Hát nem zsákos burgonyát kapott?
nemkati
Több sávon könnyebben utolérjük Ausztriát. Hajrá, magyarok, M1-re fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.