A pórul járt felhasználók a leveleik helyett csak egy üdvözlő üzentet látják. A Google próbálja visszaállítani az eltűnt leveleket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisokka
Mert mit kellene használni, citromailt? :P
Akárhol beüthet ilyen krach, nekem szerencsére működik rendesen.
lópicigáspár
Az én gmailomat sikerült valami baromnak feltörnie és valami ökör oldal linkjét (tele vírussal) próbálta szétküldeni a levelezési listámon szereplő összes címre. A gmail rendszer letiltotta az egész fiókomat és kaptam egy sms-t, hogy gyanús tevékenységet tapasztaltak a postafiókomban. Néhány sms után, miután azonosítottak, kaptam egy kódot, amivel újra lehetett aktiválni rendszert. Szerintem elég korrekt eljárás volt tőlük.
másvirág
Visszasírjuk még a postagalambokat ! Azok nem tűntek el legfeljeb eltévedt egy-kettő.
A kisebbség sűrűn megszegte a "levéltitkot" és ment a "levesbe" kézbesités helyett._((
csutak
Lenyelte a hozzászólásomat a gengszter:(
A lényege az, hogy elosztott paraméterű hálózatot használ a google. Számunkra ebből az a lényeg, hogy az adat nem vész el!
Ahogy szeptember 11-én is elpusztultak az ámítógépek, mégsem állt le a rendszer, mert a máshol lévő tükörszervereken rendelkezésre álló anyagokból a katasztrófa időpontjában meglévő állapotot vissza tudták állítani másnapra.
Ez a szisztéma még az Arpanet (1958) korából származik és célja az, hogy egy atomcsapás esetén a maradó számítógépek önállóan végre tudják hajtani a programjukat! (Ellencsapás, védekezés szervezés)
Mivel az atomcsapás kevésbé valószínű, ezért a protokollt átadták az elmúlt évtized elején a civil szférának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.