Soha nem került még ennyibe a benzin és a gázolaj, éppen ezért érdemes elgondolkozni azon, hogyan csökkenthetjük az üzemanyagköltségeket. Helyes vezetéstechnikával és egy kis odafigyeléssel egy év alatt akár tízezreket is meg lehet takarítani. Összegyűjtöttük a leghasznosabb trükköket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
@Zolee75: Tisztában vagyok a helyzettel.
Vagy helyben boldogulnak, vagy költöznek, vagy éhen döglenek. Más lehetőség nincs, amíg el nem terjednek széles körben az elektromos, illetve hidrogén hajtású járművek.
Ezekre egyszer át kell térni, hiszen a kőolaj nem tart örökké. A kérdés az, hogy, ha ezek az új meghajtású eszközök elterjednek, akkor az állam mennyi sápot akar majd magának.
Ha ugyanakkorát mint most, és az életszínvonal nem fog emelkedni, vagy a kistelepüléseken továbbra sem lesz munkalehetőség, akkor a helyzet annyit fog változni, hogy a környezetterhelés jelentősen csökken, de a lakosság jelentős része továbbra is nyomorszinten fog élni.
Zolee75
@qwertt: Az ötlet jó!Csak nem a mi péztárcánknak van kitalálva.Pl én motorral járok.Olcsobb és környezet kimélöbb.
qwertt
@Zolee75: Viszont annak nem jó a fűtése, de tény, hogy olcsóbb.
Zolee75
@qwertt: ez igy van :( meg is fáztam rajta.de ha nincs más :( olcsobb mint a bérlet és a jegy :)
Január
@qwertt: Tudod, hogy mikor lesz az áttérés? - ha majd az olaj lobby akarja. Egyenlőre nem akarja.
qwertt
@Január: Mivel az olajlobbi a természetes kőolajmennyiségétől függ, ezért nem ezek az érdekeltségek határozzák meg a váltás idejét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.