Megelégelte a brit és a német nagykövet a Fidesz kampányát. Egy, a Facebook-oldalukon olvasható poszt szerint valótlanul állították, hogy országaikban bevezetnék a sorkötelezettséget. Azt is kikérték maguknak, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják.

Durván leteremtette Orbán Viktort a brit és a német nagykövet: "Ténybeli torzítások..."

Az Egyesült Királyság budapesti, illetve a német külképviselet közösségi médiafelületein ugyanaz a fotó és szöveg ment ki/Fotó: Facebook/German Embassy Budapest

Ténybeli torzításokat tartalmaztak a Fidesz hirdetései a kampányban – erről azonos szövegű poszt jelent meg az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének, illetve a német külképviselet a közösségimédia-felületein – szúrta ki a hvg.hu.

A bejegyzések szerint a Fidesz hirdetései pontatlanul állították, hogy az Egyesült Királyság és Németország azt tervezi, hogy bevezetik a sorkötelezettséget, illetve azt is, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják, és európai szinten tervezik a sorkötelezettség bevezetését.

Mindkét nagykövetség egyaránt kedd délelőtt tette közzé a magyar kormánypártot vádoló bejegyzést, melyeknek szövege és az ahhoz kapcsolt kép is teljesen megegyezik, vélhetően előre egyeztettek a posztok megosztásáról.

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Az a német nagykövet, akinek kormánypártja leszerepelt vasárnap az EP választásokon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@NKF: Nekem mások a jelöltjeim, azok akik a rám eső közpénz hányadot ellopják!
Hányadékok...
FLETÓ
Az a német nagykövet, akinek kormánypártja leszerepelt vasárnap az EP választásokon???
Csizmás Kond
...nem megelégelték, hanem már rettenetesen égeti a pofájukat a sok szemtelen kijelentésük, amit ha akarnának sem tudnának letagadni mert ezerszer elmondták és rögzítve van...csak kell egy ki babarongyrázás ahogy szokták.
csak úgy....
látom a gyogyós fidesznyikek nem nagyon értik,hogy itt miröl is van szó! - szegénykék, kukán fognak mennyei boldogságot megnyeri. :)
Dr. Proktor
@csak úgy...: Boldogok is a lelki szegények mert övék a mennyek országa...
Namely
Egy facse posztot nem igazán lehet a "durva leteremtés" szerkezettel leírni.
"Egy, a Facebook-oldalukon olvasható poszt szerint valótlanul állították, hogy országaikban bevezetnék a sorkötelezettséget. "
De voltak rá tervek.
"Azt is kikérték maguknak, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják."
Kikérni lehet, de attól még így van.
"A Fidesz primitív kampányai pont attól olyan hatékonyak, hogy igazságra épülnek. " ahogyan Schiffer András kitűnően megjegyezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.