Megelégelte a brit és a német nagykövet a Fidesz kampányát. Egy, a Facebook-oldalukon olvasható poszt szerint valótlanul állították, hogy országaikban bevezetnék a sorkötelezettséget. Azt is kikérték maguknak, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják.

Durván leteremtette Orbán Viktort a brit és a német nagykövet: "Ténybeli torzítások..."

Az Egyesült Királyság budapesti, illetve a német külképviselet közösségi médiafelületein ugyanaz a fotó és szöveg ment ki/Fotó: Facebook/German Embassy Budapest

Ténybeli torzításokat tartalmaztak a Fidesz hirdetései a kampányban – erről azonos szövegű poszt jelent meg az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének, illetve a német külképviselet a közösségimédia-felületein – szúrta ki a hvg.hu.

A bejegyzések szerint a Fidesz hirdetései pontatlanul állították, hogy az Egyesült Királyság és Németország azt tervezi, hogy bevezetik a sorkötelezettséget, illetve azt is, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják, és európai szinten tervezik a sorkötelezettség bevezetését.

Mindkét nagykövetség egyaránt kedd délelőtt tette közzé a magyar kormánypártot vádoló bejegyzést, melyeknek szövege és az ahhoz kapcsolt kép is teljesen megegyezik, vélhetően előre egyeztettek a posztok megosztásáról.

Forrás: hvg.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Az a német nagykövet, akinek kormánypártja leszerepelt vasárnap az EP választásokon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
Az a német nagykövet, akinek kormánypártja leszerepelt vasárnap az EP választásokon???
Csizmás Kond
...nem megelégelték, hanem már rettenetesen égeti a pofájukat a sok szemtelen kijelentésük, amit ha akarnának sem tudnának letagadni mert ezerszer elmondták és rögzítve van...csak kell egy ki babarongyrázás ahogy szokták.
Őrnagy
Hazudnak reggel éjjel, meg este, hazudnak minden hullámhosszon ahogy az USA gazdáik előírják nekik.
Mi folyik a háttérben, és miért?
Lindsey Graham Délkarolinai szenátor:
Amerikai szenátor Kijevben: el kell fogadni a mozgósítási törvényt, új embereket kell behívni, és ősszel harcba vetni.
Ukrajna megkapja a szükséges fegyvereket az Egyesült Államoktól, és nem csak a területét tudja megtartani, hanem lerombolja a krími hidat és további nyomást gyakorol az oroszokra – jelentette ki hétfőn Lindsey Graham, a Republikánus Párt szenátora kijevi sajtótájékoztatóján.
Miről szól valóban az egész, több mint furcsa Slava Ucrauna projekt? Lindsey Graham (RS.C.) szenátor vasárnap megosztotta a neokon forgatókönyvet a nyilvánossággal, elismerve, hogy az Egyesült Államoknak meg kell nyernie az ukrajnai proxy háborút Oroszország ellen, hogy kézben tarthassa Ukrajna hatalmas, 12 billió dollár értékű erőforrását.
csak úgy....
látom a gyogyós fidesznyikek nem nagyon értik,hogy itt miröl is van szó! - szegénykék, kukán fognak mennyei boldogságot megnyeri. :)
Dr. Proktor
@csak úgy...: Boldogok is a lelki szegények mert övék a mennyek országa...
Namely
Egy facse posztot nem igazán lehet a "durva leteremtés" szerkezettel leírni.
"Egy, a Facebook-oldalukon olvasható poszt szerint valótlanul állították, hogy országaikban bevezetnék a sorkötelezettséget. "
De voltak rá tervek.
"Azt is kikérték maguknak, hogy az Ukrajnát támogató országok a háborút támogatják."
Kikérni lehet, de attól még így van.
"A Fidesz primitív kampányai pont attól olyan hatékonyak, hogy igazságra épülnek. " ahogyan Schiffer András kitűnően megjegyezte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.