A MÁV-START biztosítja a vezeték nélküli internetelérés lehetőségét idén ősztől valamennyi InterCity vonaton és a budapesti elővárosi forgalomban közlekedő vonatok egy részén. A vasúttársaság pénteki tájékoztatása szerint a mintegy 100 millió forintos legújabb szolgáltatásfejlesztés lehetővé teszi, hogy évente akár ötvenmillió utas internetezzen ingyen a vonatokon.

A MÁV-START ismertette: a fejlesztés mintegy 750 járművet érint, így valamennyi InterCity kocsiban már az ősszel, az év végéig pedig a budapesti elővárosi vonatok jelentős részén elérhető lesz a díjmentes wifi-szolgáltatás.

A wifi-berendezéseket a MÁV Csoporthoz tartozó MÁV-GÉPÉSZET Zrt. szakemberei építik be hamarosan, ezzel párhuzamban indítják a mobilszolgáltatók versenyeztetését közbeszerzési eljárásban.

A MÁV-START a wifi-szolgáltatás területén már rendelkezik tapasztalattal, tavaly szeptember óta néhány vonatán már biztosítja a díjmentes vezeték nélküli internetelérés lehetőségét. A kezdeti visszajelzések alapján egyértelmű, hogy az utasok elégedettek a szolgáltatással - írja közleményében a MÁV-START.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

deviance
először inkább a vonatok megfelelő higiéniai feltételeit biztosítsák, vegyenek új vonatokat, ne ezeket fejlesszék
100 millából már lehet venni normálisat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.