A bidé kérdése a mai napig vitás kérdés, hogy kell-e ilyen egy otthoni fürdőszobába. Sokan azt sem tudják mi az, másik tudják, de feleslegesnek tartják. Ennek ellenére hazánkban is sok helyen láthatunk bidét a fürdőben. De tényleg jó, ha van? Talán nem okozunk meglepetést senkinek, ha kijelentjük, hogy a bidé a leginkább kétséget támasztó fürdőszobai berendezés, talán még a piszoárnál is kétségesebb.

Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Igen, nem, nem tudom...Vannak helyzetek, amikor nagyon jó szolgálatot tesz, de ehhez megfelelő nagyságú fürdőszoba is kell. Először legyenek akkorák a WC-k, hogy elférjen bennük egy mosdó.
Már annyit ötleteltem, hogy hová, és mit építsünk be, esetleg egy kéztisztító tartályt felszereljünk valahová, de a megoldás még várat magára, egyrészt a helyiség elrendezése, másrészt a papírvékony falak miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.