A lábbeli alapján sok tulajdonság kideríthető az emberről első ránézésre is. Az cipő árulkodó szerepét pszichológusok vizsgálták, és bizony a tippelt tulajdonságok 90%-a bejött.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Maximum az anyagi helyzet olvasható le a cipőnkről! A tehetősebbek Tamaris, Scholl, stb. cipőt viselnek, a szegényebbek kínai cipőt .

@Kutyafüle: Nem telik cipőre, még kínaira sem? :-))
Kutyafüle
@Dr plágium: A valódi oka, hogy nagyon meleg van, és nagyon szeretek mezítláb járni.:))
De nem vásárolok kínai cipőt, ennek több oka van, de a lényege az, hogy ...szóval inkább nem:))
Dr plágium
@Kutyafüle: Mindenki tudja, hogy a kínai tönkre teszi a lábat, de sajnos vannak akiknek csak arra telik.
Kutyafüle
@Dr plágium: Sajnos igen:(( Idáig jutottunk. Ezt most nagyon komolyan mondom neked nem gúnyból, hogy az emberek többsége rettenetes ócska cipőkben járnak. Majd nézd meg, hogy a fiatalok agyontaposott sportcipőknek látszó valamikben, az idősek pedig a piacon vagy a kínaiban vett papucsokban, cipőkben.
Sokan kijönnek az utcára az 500 forintos gumi förmedvényekben, ami a fürdőhelyekre való. Na most fogom kapni a letoló kommenteket, hogy mit gondolok én?
Azt gondolom, hogy ez azt mutatja, hogy nem telik egészséges cipőre. Pedig a láb egészsége nagyon fontos.
Dr plágium
@Kutyafüle: Nem hinném, hogy azért mert leírtad az igazat kapnál a pofádra. A feleségem sokat kínlódott a lábával, semmilyen cipő nem volt neki jó, persze mindig az olcsóbbat vette meg, mert másra kellett a pénz. Aztán egyszer karácsony előtt hirtelen kellett egy fekete cipellő...nem volt se égen se földön, mindenhol csizmákat árultak. Nos akkor megláttam egy nagyon csinos fekete cipellőt olyan 20 ezer körül, pont jó volt a lábára, kényelmes, nem nyomta sehol. Az ár vissza riasztotta, de erősködtem, hogy vegye meg ennek 8 éve, mit mondjak azóta is cipő maradt, pedig elég sokat hordja ősszel és tavasszal. Azóta csakis márkás cipőket veszünk neki, mert abból nem kell minden szezonra újat vásárolni. Időnként vannak nagy leárazások, olyankor kell megvenni.
Kutyafüle
@Dr plágium: Így van ahogyan leírtad. A kínai cipő nem tágul, nem igazodik a lábhoz, mert műbőrből van, Tehát mindíg is nyomni fogja a lábat, és akinek fáj, az csak egy kínlódás benne menni:((Ja és szezon végén eldobhatod!
A 8 éves kényelem bevált nem? Akkor megérte!!
Van 10 éves valódi bőr szandálom, és cipőm, és csakis márkás cipőket vásárolok.:))
A férjem nem is enged mást venni, olyan mint te! Ragaszkodik a minőséghez!
A másik ok, hogy nagyon kicsi lábam van, erre a kis méretre a kínaiban rózsaszín szandálkák vannak fehér virágocskákkal, és lapos sarkú,Na ebben röhelyesen néznék ki:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.