A rosszindulatú vastagbéldaganat előfordulását és növekedését is gátolja a tejben lévő egyik fehérje - mutatta ki egy új vizsgálat. A svéd Lund Egyetem munkacsoportjának kutatása során a lactoferricin4-14 tejfehérje fékezte a ráksejtek ultraibolya fény hatására bekövetkező, rosszindulatú változását, kárt téve a ráksejtek DNS-ében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Lényeges, hogy hol, ki és MENNYIÉRT végzi az ilyen kutatásokat!
No, nem a bekerülési költséget firtatom, de nem mindegy, hogy melyik cégcsoport rendeli meg a kutatást az ÁLTALUK ELVÁRT eredmény érdekében!
.
Ha nem így lenne, nem lenne ugyanazon témában, egyidőben egymásnak ellentmondó "tudományos megállapítás"!
csikknorisz
Azt se írják, hogy egyáltalán milyen tejről van szó. Friss, vagy UHT? Kecske vagy tehén? Esetleg kutyatej? Tej, oszt jónapot.
Nakimaga
Napokban olvastam a káros hatásairól,most megint a jótékony hatásáról!
Legfeljebb, megfos@t ,mert ezek a tejek magyar tarkát nem láttak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.