"Az Európai Parlamenti eredményünk kudarc – még akkor is, ha úgy érzem, hogy a választók elsősorban az erőre mondtak igent, nem pedig a mi európai parlamenti munkánkra mondtak nemet" – írja Facebook-oldalán Donáth Anna, a Momentum elnöke.

Lemondott Donáth AnnaFotó: Facebook/Donáth Anna

Majd sorolja a párt sikereit: "Zuglóban egyszerre győztük le a régi baloldalt és a Fideszt, hatalmas teljesítmény. Ahogy Pikó András és Soproni Tamás újrázása, Bánréve, Vámospércs, Keszthely és Győr elhódítása". 

Donáth azt írja, annak a politikának látja értelmét, ami szívből jön, amiben hiszünk.

"És mi ebben a liberális politikában hiszünk. Egy olyan világban, ahol egyre erősebb a szélsőjobb, ahol egyre nagyobb teret nyernek a jobboldali populisták, még inkább szükség van arra, hogy valaki kérlelhetetlenül kiálljon ezen értékek mellett"

- fogalmaz.

"Csináld azt, amiben hiszel, úgy, ahogyan a legjobban tudod, és feküdj le minden este úgy, hogy tiszta a lelkiismereted – ez az én filozófiám. A jövőben is eszerint fogok politizálni. A lelkiismeretem pedig úgy marad tiszta, ha vállalom a felelősséget, és lemondok a pártelnöki pozícióról"

- írja Donáth Anna, aki azt ígéri, tovább küzdenek majd azokért, akik rájuk szavaztak.

A Momentum a vasárnapi EP-választáson nagyon gyengén szerepelt, 3,67 százalékkal jócskán a bejutási küszöb alatti teljesítménnyel zárt.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Én szurkolok a Momentumnak, hogy erősödjön meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Válaszoltam jó hosszan és elnyomtam elveszett. Majd újra írom.
Nyírfa
@Horizont: 11.40

Köszi. Már én is jártam így. :)
Horizont
@Nyírfa: 10:53
Teljesen megértem az elkeseredett hangulatodat, hidd el nem vagy egyedül. Csalódottság?
Na az bőven kijutott. Kádár jó vezető volt bárki bármit is mond. Puritán volt és ő volt az utolsó aki törődött a kisemberekkel és tudta, hogy adnia kell. És adott. A végén kicsinálták.
Jött a rendszerváltás amit én 35 évesen 3 kicsi gyerekkel rémülten figyeltem (megspékelve a kárpótlásijegy őrülettel). Akkor úgy gondoltam jól van először csinálják. Kezdtem túllépni rajtuk. Kormányok, jöttek mentek. orbánra soha nem szavaztam. '98-ban mégis úgy gondoltam jól van jöjjenek a fiatalok. Pár hónap múlva rádöbbentem hogy nem kellett volna jönniük. A népben először a 300 ft. -os népszavazáson csalódtam. Hatalmasat. Nem hittem, hogy szaros 300 ft. -ot leszavazzák. És azóta csak csalódásom van a honfitársaim nagy részénél. Baloldali érzelmű voltam és ' 22-ig kitartottam hűségesen, de akkor elegem lett. De nem tudtam elengedni az ország helyzetét, mert ha magam miatt már nem is a gyerekeim unokáim sorsa miatt aggódtam. Az oltári nagy reménytelenségemben megjelent Magyar Péter. És döbbenten érzékeltem, hogy megmozdultak az emberek. Figyeltem, néztem, hallgattam. Úgy éreztem az ördöggel is lepaktálnék, ha ki tudja mozdítani ezt a velejéig rothadó rendszert. Engem csak ez az egy érdekel jelen pillanatban. El kell (kéne) fogadnotok keresővel együtt ha valaki Magyart akarja ahogy én is elfogadom hogy ti meg őt nem. Csak úgy írtok, hogy szinte szégyellnem kéne magam, mert Magyarra szavaztam. Szégyellje magát az ellenzék az összes 2/3 miatt és azért is mert adtam nekik 14 évet eredmény nélkül. Nincs tovább elég volt. Hidd el én is csalódott vagyok és elkeseredett. A reményem egy kicsit feléledt de a bizalom amit elvettek nehezen jön vissza bárki felé is sajnos. Elfogadom ha kritizáljátok Magyart, mert másképp látjátok. A fidesz nyaloncoktól nem fogadom el. Azt szeretném ha legalább mi itt nem "veszekednénk" nem szólnánk meg a másikat, nem ostoroznánk. Az élet nagyon nem...
Horizont
@Nyírfa: Az élet nagyon nem habostorta...de élni kell. Élnünk.
Nyírfa
@Horizont: Elolvastam, és gondolkodom. Nem Magyaron, róla fix véleményem van. Majd jelentkezem, és köszönöm a válaszod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.