[A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek mégis igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetű. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ha a genetikai vonal igazolt,akkor a Noe bárkáját sem az Araráton kell keresni !
Csizmás Kond
@Nakimaga: ...ha nem zsidók akkor miért képzelik magukat annak ?
barew7
@Csizmás Kond: Azt senki nem állítja, hogy nem zsidók. A cikk állítása az, hogy a zsidóság zömmel nem sémi számazású és többségük nem Júdea lakóinak , hanem a mai Oroszország területén valaha volt Kazár birodalom zsidó hitre áttért lakóinak leszármazottja.
barew7
Egyéni véleményem, hogy egy népcsoportról soha nem szabad genetikai hovatartozása alapján véleményt alkotni, mert rassz ugyan létezik, de ez szemmel nem láható. Csak LELKI RASSZ létezik, ami a fizikai valóságban soha nem manifesztálódik.
Csizmás Kond
@barew7: Naszóval hogy is van ?...vannak zsidók és vannak zsidó vallásúak...
Az én egyéni véleményem pedig az, hogy ha valakiről, valakikről származási alapon alkotunk véleményt az csakis genetikai alapon tehetjük. Olyan hogy lelki rassz nincs csak a nagyon betegeknél.
A vallás és a faj két külön dolog és azt még véletlenül sem szabad összemosni senki esetében.
Legtöbb vita épp azért alakul ki, mert sokan szimpátiából vagy politikából vagy mittudom miből ide-oda sorolják magukat.
Amúgy ez a felfedezés sem mai keletű, csak van aki ma hall először róla.
Proli
Zsidó az aki annak vallja magát!
Analógia:
Magyar az aki annak vallja magát,
Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.