Lehetséges, hogy a csésze színe, amiben felszolgálják a meleg csokoládét, befolyásolhatja annak minőségét? Egy új kutatás szerint igen. Bettina Piqueras- Fiszman, a valencia-i Politechnikai egyetem kutatója azt állítja, ha barátainknak, vagy családtagjainknak meleg csokoládéval szolgálunk, és a kedvükben akarunk járni, akkor szerezzünk be narancs, vagy krémszínű csészéket, mert így az ínyenc ital jobb aromát és zamatot nyer.
Forrás:
gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
www.origo.hu/i/1211/20121121-boody-le1f-soda-videoklip2.jpg