Lehetséges, hogy a csésze színe, amiben felszolgálják a meleg csokoládét, befolyásolhatja annak minőségét? Egy új kutatás szerint igen. Bettina Piqueras- Fiszman, a valencia-i Politechnikai egyetem kutatója azt állítja, ha barátainknak, vagy családtagjainknak meleg csokoládéval szolgálunk, és a kedvükben akarunk járni, akkor szerezzünk be narancs, vagy krémszínű csészéket, mert így az ínyenc ital jobb aromát és zamatot nyer.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Nem forró csokoládénak hívják azt? A meleg csokoládét köcsögben kínálják.
Zsoel
A narancsszínű bögre a legutolsó, amelyből kakaót innék. Az legföljebb teához való. Kakaót fehér bögréből kell inni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok