Akár három évvel is nőhetne az átlagéletkor, 7-10 százalékkal csökkenne a halandóság és 35 százalékkal a rákos megbetegedések, ha megszüntetnénk a D-vitamin-hiányt. Komoly veszélyforrás: a magyarok több mint kétharmada szenved D-vitamin-hiányban tél végére.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
D-vitaminban gazdag élelmiszerek: szardínia, lazac, hal, tonhal, makréla, tej, kenyér, gabonafélék reggelire, halmáj olaj, narancslé, tojás és máj. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.