Egy amerikai HR-szakemberek körében készített felmérés szerint a hetven százalékuk már utasított el állásra jelentkezőt amiatt, amit a közösségi oldalakon talált róla, viszont a háromnegyedük a Facebookot, a Twittert és a LinkedInt is használja munkatárskeresésre. A hasonló statisztikai adatokból ugyanúgy nem lehet kiolvasni, hogy érdemes-e fent lenni, mint a hírekből: ha az utóbbi forrásból tájékozódunk, akkor az online kapcsolati hálók egyrészt a bűn és az átverés szinonimái, másrészt meg kihagyhatatlan karrierlépcsők. De a tudomány sem tud mást mondani: mindkét állításban van igazság. A magyar internetezők több mint nyolcvan százaléka aktív közösségioldal-használó, ami valamivel több ugyan a nemzetközi átlagnál, de az úgynevezett fejlett országokra azért nagyjából ez jellemző: csak a nagyon fiatalok, a nagyon idősek és a tudatos elzárkózók maradnak ki belőle.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moszkvatér
Ez milyen világ ,senkiháziak bőr forgószékben ülve nyomozgatnak utánad :-) hányás !
kamazuka
@moszkvatér: ..én fent vagyok, de semmilyen hasznára nem leltem még.a kertetcskét nem kapálja meg a kutyám elé nem önt friss vizet az időmet rútúl rabolja.
Egy szóval kutyaütésre talán jó lehet, de nekem akkor sem jön be!
kkalman
Fenn vagyok ugyan, de van, hogy hetekig nem nézek rá, csak akkor, ha szólnak a drótpostán, hogy új üzenetem érkezett valakitől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.