Elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten a főpolgármester; tilos a nyílt téri égetés, az autósoktól pedig önkorlátozást kér a Főpolgármesteri Hivatal.

Forrás: automenedzser.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
@tsabeeka:)
mondd: "a törvényszerűségek általános törvényszerűsége" azonos a "valószínűséggel"?!:P
drg
Tudnátok mi, én hányszor foglalkoztam már az energia spórolással. Szólaltattam meg embereket, hogy ők hogyan lépnek fel a klímaváltozás ellen. Szép dolgokat halottam mindenkitől, ám megsúgták ők mégsem így élnek.
És akkor róluk vegyünk példát?!
Zwei
"Szmogriadó a fővárosban: az autósoktól önkorlátozást kérnek"
... akkor fogalomzavar van!
ez nem önkorlátozás!:))
charlie
@Zwei: ha jól tudom nincs meg (nincs még kész) az a rendelet ami alapján büntetni lehetne, és ugye mint tudjuk ha valamit nem büntetnek, akkor azt csinálják.
Zwei
@charlie:)
igen, nincs meg hozzá a "végrehajtási utasítás" (vhr.), minek következtében az alaprendelet a jogbiztonságot sérti, így alkotmányellenes, mivel a törvény így nem felel meg a jogalkotásról szóló törvénynek!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.