Újabb paradigmaváltás ment végbe a terroristák módszereiben, és megjelent az úgynevezett nyílt forráskódú terrorizmus - mondta Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Annyi tortent, hogy aki magatol is siman fanatikus, idiota, mentalisan terhelt, vagy egyszeruen csak onveszelyes depresszios volt, mara mar az interneten otleteket szerezhet barmire.
Bar nem orulok ennek, ebben sajnos teljesen igazat kell adni: az isis megtalalta a leggyengebb lancszemet a terrorizmus elleni harcban.

Azt gondolom viszont, ha ez a docens ur - valoszinu nem egyedul - erre a kovetkeztetesre jutott, akkor talan minden erovel ennek a gyenge lancszemnek a kiiktatasaval kell. hogy foglalkozzon, a legnagyobb internetes szolgaltatok segitsegevel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.