AZÉRT VAN VALAMI, AMI MEGVÁLTOZOTT A LÉTEZŐ ÓTA!!! =)) Évtizedes késés, milliárdos bukás, szivárgó hélium. A Starliner azonban mégsem rossz. Nagyobb, jobb, de rettentően sokat késett az új amerikai űrhajó, a Starliner, amely jelenleg is a Nemzetközi Űrállomásnál vesztegel. Mekkora probléma és mekkora lehetőség, hogy szivárog belőle a hélium?

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
AZÉRT VAN VALAMI, AMI MEGVÁLTOZOTT A LÉTEZŐ ÓTA!!! =))

A derék index.hu „A Nemzetközi Űrállomáson ragad az új amerikai űrhajó?” címmel „kárörvend”

A derék portál hosszasan tunkol a mocskos amcsik szerencsétlenkedéseiben. Érthető hisz a mi derék Putyin barátunkat legyőzni (valójában csak az újraélesztett agresszióit akarják megfékezni) akaró országról van szó. Azt persze nem értem, hogy az elmúlt 10 évben (s annak sikertelenségeiben) keményen benne van a másik barát a MAGA-Trump is. Nem ide tartozik olyan szép és persze ösmerős, amint Trump és Putyin békegalambokat ereget Orbán vezérlete alatt! =))
De ösmerős az űrkutatást övező sumákolás is. Csak egy kicsit másképp müx legalább is derék matyar médiában.
A létezőben szinte csak kizárólag az szovjet sikerekről hallhattunk, míg manapság csak amcsi kudarcokról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.