A Django Girls Budapest legutóbbi meetupján arról beszélgettünk a résztvevőkkel, hogy hogyan kerültek be a programozás világába és nőként hogyan állják meg a helyüket ezen a területen. Igenis, a lányok is képesek programozni, szoftvereket írni, sőt, néha még a pasikon is túltesznek! Tanusíthatom!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Pár éve még hitetlenkedtek, akik megkérdezték, hogy mivel foglalkozom, és mondtam, hogy programozó vagyok. Ma már egyre kevesebben lepődnek meg, és ez így van rendben. Tök normális dolog. :DDD
Mézike
@nemkati: De jó! :-) van protekcióm nálad, Csak azért mert én néha úgy le tudom amortizálni a rendszert és egyéb ilyen dolgokat hogy a lányaim már a plafonon vannak ha szólok, hogy nem találok semmit...:-)
nemkati
@Mézike: Hát előre is három dolgot biztosan jó, ha betartasz. 1: ne nyiss meg 500 ablakot egyszerre. 2: ne nyiss meg olyan oldalt, ami nem biztonságos, vagy kicsit is gyanús. 3: ne nyiss meg ismeretlen feladótól érkező vagy gyanús tárgyú e-mailt, hanem azonnal töröld ki. Ezzel nem csak a nemkívánt vírustól véded a géped, ami tönkre teheti, hanem kevésbé veszélyes támadásokat, lassító bogarakat is kivédhetsz.
nemkati
@Mézike: Bocs, nem 500 ablakot, 500 applikációt akartam írni.
Mézike
@nemkati: Nem szoktam , legfeljebb 3 -at.:-)
A leveleket is csak ha ismerős a feladó. A reklámokkal nem bírok...
nemkati
@Mézike: Ha a Google keresőt használod, ott ez a beállítás segíthet:

"Hirdetési beállítások
A Saját fiókban található Hirdetésbeállításokban ismerheti meg azt, hogy milyen információkat használ a Google a hirdetések személyre szabásához, illetve itt kapcsolhatja ki teljesen a hirdetések személyre szabását.

Saját fiók
A Hirdetésbeállítások mellett a Saját fiók oldalon gyorsan elérhet olyan beállításokat és eszközöket, amelyek segítségével megóvhatja és a nyilvánosságtól elzárva tarthatja adatait, illetve eldöntheti, hogyan tehetik jobbá az adatai a Google szolgáltatásait, beleértve azokat a hirdetéseket is, amelyek megjelennek Önnek."
nemkati
@Mézike: Nem nagy segítség, annyit elérhetsz, hogy ha rákeresel egy mobiltelefonra, utána nem fognak özönleni hozzád a mobilhirdetések.
Mézike
@nemkati: Na ezt ki fogjuk próbálni! :-) A hosszú hétvégén elkapom valamelyik gyerekemet , és megnézi.
Mézike
@nemkati: ja igen! És gyakran lefagy.:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.