Sok meglepetést látott már a hazai blogoszféra, de ami most történik, az új. A Blogter törzstagjai egy jó nagy részének elege lett abból, hogy egyetlen ember bármilyen létező postból jövő beszélgetést előszeretettel tesz tönkre, a főoldalt permanensen lefoglalja magának percenkénti postokkal, tartalma és stílusa bloggerként és emberileg is vállalhatatlan, és a szolgáltatónál nem tesznek semmit ellene. Úgyhogy fogták magukat és sztrájkba léptek.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
latorkuvasz
tudom, mondom a fentiek miatt!!!!!!
de tényleg hagyjuk, mert ez felesleges
elmondtam mindent, részemről lezárva.
latorkuvasz
mert már mi ketten is azt csináljuk
na tényleg lezárva részemről, mert ez már értelmetlen

számon cipzár ennél a posztnál :-)
találkozunk máshol :-)
Lollipop
sziasztok,

szeretném elmondani a véleményemet, egyben lezárni az ellenségeskedést. (aki egyetért velem, az ne szóljon hozzá többet ehhez a topikhoz)

SZERETKEZZ, NE HÁBORÚZZ!
Tob
Kedves @latorkuvasz: azt hiszem, értem, amit mondasz. De ugye nem baj, ha nem értek veled egyet? Igazad van abban, hogy ez egy véget nem érő folyamat, de azért elvárnám egy beszélgetés során, hogy ne csak az egyik fél gondolkodjon el dolgokon. Ez megy a nagyvilágban is, nem csodálkozom. (Még mindig higgadt vagyok, sajnálom, hogy más jött le máskor. Akármelyikünkkel szemben.)

Mindenkinek:
Ha ez egy olyan hely, ahol gondolatokat lehet megosztani, akkor szerintem értelemszerűen hozza magával, hogy az emberek vitába keveredhetnek egymással. Pár kivételtől eltekintve nem igazán láttam, hogy valaki (akár ezen) az oldalon "igazi" vitába keveredett volna. Mert vagy nagy az egyetértés, vagy kiszáll a buliból sértődötten. Érdekes, hogy mennyien hangoztatják, tenni akarnak az országért, elítélik, ha valaki ujjal mutogat és a többi, de azt, hogy ezt magunkon észrevegyük, ehhez már nem vesszük a fáradtságot.
Az első dolog az lenne, hogy megtanuljunk kommunikálni. Márpedig ehhez kellenek vitás helyzetek is. Ami szerintem nem arról szól, hogy elfogadjuk a másik gondolatát, hanem maghallgatjuk, megértjük, elgondolkodunk rajta, ellenérvelünk, ha kell, és csendben maradunk, ha nem tudunk hozzátenni. Mindezt értelmesen, és nem azért, mert beletörődök, hanem mert ez visz előre minket. Lehet vitatkozni.

Érdekes, hogy a témafolytató gondolatot nem vette senki komolyan. Engem tényleg érdekelne, hogy akik írkásznak, azok hogyan tudnának tenni az ellen, hogy ez ne így legyen? Mik azok az eszközök, amik bevethetők?

Ha összegezném, akkor elmondhatnám, hogy ez, ami itt folyik (talán bármelyik témával kapcsolatban érvényes, tisztelet a kivételnek), nem vita. A módszerek sem objektívek én szerintem: adott helyzetben állásfoglalás valamelyik mellett, de nincs pro és kontra. Ha arról szól ez az oldal, hogy emberek nagy egyetértésben legyenek mindenféle kényes téma elkerülése mellett, akkor nem szóltam semmit. (És általában érezve ezt: éreztem úgy, hogy magamhoz írom soraimat.)

Én akartam róla beszélni, úgy gondolom, tettem is azért, hogy vigyük valamerre a hajót (akár úgy, hogy én is irányt változtatok, mert azért ne felejtsük el, ha elolvassa az ember soraimat, ez is benne van), de nem látom értelmét annak, hogy berögzött és megmásíthatatlan gondolatokat ütköztessünk. Egy vita nem erről szól. De még csak egy beszélgetés sem erről szól.

Az persze, aki ebben benne van, az nehezen tud kilátni a hó alól. Ezért így nehéz is kommunikálni. Előttem is leírták jópáran, de valahogy sehogy sem akar felszínre kerülni, hogy az empátia, a megértésre való törekvés valahol ebben nagy szerepet játszik.

@nanena: ez már tényleg csak ping-pong: gratulálok logikus gondolatmenetedhez. Kívánom, lelj hasonló gondolkodásúakra, akik esetleg istenként tisztelhetnek majd téged akárhol is. Addig is megyek, helikoptert játszom.

Mindenkitől: elnézést kérek hosszú monológjaimért. Úgy gondoltam, ha valakin látjuk, mit miért ír, akkor megértik. Azt gondoltam naívan, hogy van tartalma annak, amit írok, de rájöttem, csak a hasonló gondolkodásúak értik azt, amit írok.
A nagyvilágban is annyira jellemző, hogy toroljuk meg azt, akinek más a véleménye... én (többedmagammal) ebben sosem kívántam részt venni, itt sem tettem. De engedtessék meg nekem, ha belémrúgnak, akkor én is rúghassak.

Fellélegezhet, aki, nem terhelem magammal a társaságot. (Na nem mintha úgy érezném/elvárnám, hogy bárkinek is jajduljon egy porcikája is.)

Sziasztok!

Ui.: bocsi @pinky, ezt még előtted akartam leírni. Jó a szlogen egyébként, de nem erre rak pontot. Amúgy meg sose volt veled bajom, nem is lesz, de véleményem lehet, ugye?
Marijja
cenzúra és moderálás közt VAN különbség:P
Evikati
Én most kattintottam ide és szomorúan olvastam a fentieket. Nem értem az indulatokat. Annyi más oldalon lehet értelmesen, okos gondolatokat cserélni, vitatkozni, véleményt nyilvánítani. A tárggyal kapcsolatban. A Jáksó oldalról én is leléptem, mert már nem tudtam követni a sok "okoskodást", filozófikus gondolatokat. Nem volt számomra szórakoztató. Nem tanultam belőle, számomra az is fontos. Két-három ember kialakított egy olyan "zárt klub" rendszert, ahova később már nem volt kedvem bepofátlankodni. Ott volt viszont a többi, nagyon jó téma, ahol változatlanul, élvezettel írogattam. Engem nem zavart a különcködés, de vannak szabályok, ahogy Zsolti írta és ezt illik betartani.
Ne bántsátok egymást, olyan jó kis társaság vagyunk.!!
Mindenkinek szép álmokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.