A Razer gamer mobiljának folytatásáról már láthattunk képet, az elsődleges fotók alapján úgy tűnt nagyon hasonlít majd a 2017 novemberében bemutatott készülékhez a második generáció, amit most egy újonnan kiszivárgott kép szintén megerősített. Szeptember közepén tűnt fel az első fotó a Razer Phone 2-ről, akkor nem voltunk biztosan abban, hogy a képen a végleges változatot látjuk. Azonban most úgy látszik, hogy tényleg szinte ugyan azt a dizájnt kapja a gamer perifériákat gyártó cég második mobileszköze is. A megbízható forrásokból dolgozó Evan Blass ugyanis közzétett egy bejegyzést Twitter oldalán, amin a Razer Phone 2-t láthatjuk. Az előlapról elmondhatjuk, hogy...

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Most őszintén gamerek...milyen játék az...egy 5-6 colos képernyőn???Élvezhetetlen,most a hangról nem is beszélek...és mielőtt valami kocka azzal jön hogy kirakja erősítőre,azt is viszed magaddal mindig???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.