MINDEKÖZBEN A TÖMEGKÖZLEKEDÉSBEN MÉG A GAGYI VONAT SEM Így alakul át a reptér és környéke. Parkoló és raktárhegyek, pörgős boltok és kellemes hotelszobák. Végre fut a szekér Ferihegyen és környékén, ahol bőven van még terület a bővülésre. A Budapest Airport 2020-ig tartó, mintegy 60 milliárd forintos beruházássorozata nyomán kezd nemzetközi szintűvé válni a közlekedési, a vendéglátási és a kereskedelmi ingatlanok infrastruktúrája. A bővülés folyamatos, és már nem csupán a Budapest Airporthoz tartozó területen, hanem a szomszédos fővárosi és Pest megyei övezetekbe nis fontos fejlesztések kezdődtek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sok benne a jó lenne, ha jó lenne, de még így is sokkal több benne a realitás, mint a főváros tömegközlekedése vonatkozó terveinek (bár még tervnek sem nagyon nevethetőek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.