Egy nyugdíjszakértő szerint az extra magas, milliós nyugdíj nem valódi nyugdíj, hanem magas extraprofitot eredményező befektetés. Ráadásul jóval tovább élnek a gazdagok, így még inkább egyenlőtlen a rendszer - írta a 24.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem itten vagyon az a bizonyos lényeg

Egy egyébként meglehetősen demagóg irkodmány margójára

A derék 24.hu „Extraprofitot fizet az állam nyugdíj címén azoknak, akik nagyon jól kerestek” címmel rittyentett cikket hivatkozva állítólagos nyugdíjszakértőkre, kár hogy a lényeg kimaradt a hazai rendszer alapvetően elcseszett módja. Lehet az SI faktorra építeni azért mert egyesek sokat fizettek, de jobb lenne azokkal foglakozni akik úgy kapnak sokat, hogy nem fizettek!!
No de hagyjuk a cikknek van egy igazán érdekes mondata: „Simonovits András nyugdíjszakértő is foglalkozott a kérdéssel – hasonló megközelítéssel évekkel korábban 272 ezer forintos nyugdíjplafont számolt. Megkeresésünkre most azt mondta, jelenleg 400-500 ezer forint között lenne reális maximálni a nyugdíjat.”. Tessetek figyelni a számolt egy 2016. 08. 03.-i cikkre utal.
Igen a szakértő szerint ez a fontos összefoglaló mutató szúk három és fél év alatt 47-83%-os értékromlásra utal! =)) Míg az adott emelések ennek talán ha 10%-át tették ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.