Nálunk is a The Invisible Man lett a legnézettebb film hétvégén.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Hű, de szar volt!
Egy forintot nem ér ez a szar!
Ráadásul annyira csúnyának látom ezt a nőt, hogy teljesen elvonja a figyelmem a csúnyasága, és ez tök szar (de ettől függetlenül volt szar ez a film).
A szolgáló lány meséjében láttam legelőször, és bár jónak tartottam a sorozatot, pont ennek a nőnek az unszimpatikus csúnyasága miatt abbahagytam - és ez szar.
Ráadásul, rengeteg jó sorozat van jelenleg, amik magasra teszik a mércét, igényesség szempontjából (sztori, történetvezetés, fényképezés, dramaturgia, vágás, rendezés, szereplők játéka, stb.), miatt még nagyobb kín megnézni egy ilyen szar filmet (csak azért néztem végig, mert A láthatatlan ember kötelező olvasmány - így külön szar, hogy végigkínlódtam ezt a szart).
És láss csodát, néhány kritikusnak ez nagyon tetszett, és jól megmagyarázták, hogy mit is kellett volna látnunk a saját szemünkkel (aminek nem mindig hiszünk), hogy tessen a jó népnek - az egyre csökkenő IQ-jú emberiségnek - ez a film... Hát szar nekik, hogy ez szerintük jó volt.

Hegyekbe áll a szar.
Ahogy ránk tör a szarvihar.
Minden tiszta szar...

(Csak azért "szaroztam" ennyit, mert pont ma láttam, és még friss az "élmény"...
Bár ennél még egy zuhanó repülőgépen ülni is nagyobb élmény - olyan egyszeri, soha vissza nem térő, mellbevágó)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.